A fajna jest? Kiedy będzie miała 13 lat?Fear pisze:A siostre mam, ale raczej nie dla Ciebie Chyba, że jestes tych co wolą młodziutkie
Spotkania forumowe w Katowicach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Katowicach
Zdzicho pisze:A fajna jest? Kiedy będzie miała 13 lat?
Gdzies tak w przyszłym roku chyba
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Zdzisiu lubi "ryczące trzynastki" 
Póki co moja siostra nei jest 13 a już na pewno nie będzie ryczącaironBIDDAF pisze:Zdzisiu lubi "ryczące trzynastki"
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Myśle, że i "wyjącą dwunastką" nie pogardzi 
Spoko, jak ją upiję to napewno będzie łatwiejsza, a zresztą narazie jest za młoda, za rok pomyśle jak ją dorwać 
łe, ale jak urosnie to daj cynkFear pisze:Chyba, że jestes tych co wolą młodziutkie
ciesze sie ze nie dales ... sie, bo to zdjecie wygladalo groznie
Też się tego obawiamironBIDDAF pisze:Myśle, że i "wyjącą dwunastką" nie pogardzi
No dobra:lol: Jak dożyjemy to zobaczymyZdzicho pisze:Spoko, jak ją upiję to napewno będzie łatwiejsza, a zresztą narazie jest za młoda, za rok pomyśle jak ją dorwać
Proste - jestem gwiazda to trzeba sobie ze mna zdjecia robickobi pisze:EvE latwo poznac, wystarczy szukac w okolicach Szymona
mam taki talentFear pisze:Po czym wiedziałeś?:>
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Ja tam myślalem ze obroni biedną młodą siostrę, a on obojętny ją na front spycha, aby sama sie broniła

A ja z Tobą nei miałemSzymon pisze:Proste - jestem gwiazda to trzeba sobie ze mna zdjecia robic
Czy aby na pewno męska:>?Wrathchild_88 pisze:mam taki talent męska intuicja
Spoko ;] Przyjdzie co do czego to Zdzicho nie będzie wiedział co robićironBIDDAF pisze:Ja tam myślalem ze obroni biedną młodą siostrę, a on obojętny ją na front spycha, aby sama sie broniła![]()
![]()
![]()
Ty już nie bądź tam taki madry, o mnie sie nie bój, jak już przyjdzie co do czego to domy rady, jak to mawiał ... nie wiem kto, ale neiważne, Ty mi tu lepiej jej numer gadu i zdjęcie na priv dawajFear pisze:Spoko ;] Przyjdzie co do czego to Zdzicho nie będzie wiedział co robić
hmm czyzby to co sie stalo Rycerzowi to nie byl przypadek ? czyzby byla to zemsta ze strony jakiejs zawistnej fanki ze RHM chcial zdjecie z Toba ? ja sie boje przyjsc na nastepny zlotSzymon pisze:Proste - jestem gwiazda to trzeba sobie ze mna zdjecia robic![]()
Bidd -> proste, ze nie broni siostry - stawka jest szerszy dostep do kompa
A Ty co tak Woloszanskim zapodajesz??kobi pisze:hmm czyzby to co sie stalo Rycerzowi to nie byl przypadek ? czyzby byla to zemsta ze strony jakiejs zawistnej fanki ze RHM chcial zdjecie z Toba ?
Proste - mlodsze siostry sa problemem, ktory trzeba jakos starac sie rozwiazac, a najlepiej to problemu sie pozbyckobi pisze:Bidd -> proste, ze nie broni siostry - stawka jest szerszy dostep do kompa
Hmmm.... Muszę się z tym przespać, wieszZdzicho pisze:Ty już nie bądź tam taki madry, o mnie sie nie bój, jak już przyjdzie co do czego to domy rady, jak to mawiał ... nie wiem kto, ale neiważne, Ty mi tu lepiej jej numer gadu i zdjęcie na priv dawaj
Nie prawda! To nie tak jak myślicekobi pisze:Bidd -> proste, ze nie broni siostry - stawka jest szerszy dostep do kompa
I nagle kiedy trzeba się pozbyc pojawia się z otchłani ZdzichoSzymon pisze:Proste - mlodsze siostry sa problemem, ktory trzeba jakos starac sie rozwiazac, a najlepiej to problemu sie pozbyc
jeszcze 2 spotkania i bedzie 100 stron i bedzie to czesciej czyszczony topic od offtopowni chocby 
Przeciez ja jako gwiazda nie bede latal za Toba zebys sobie ze mna zdjecie zrobilFear pisze:A ja z Tobą nei miałemSzymon pisze:Proste - jestem gwiazda to trzeba sobie ze mna zdjecia robic![]()
Niezły pomysł, moge założyć firmę sprzątającą, pozbywającą sie problemu młodych, głupich, wrednych, nikomu nei potrzebnych młodszych sióstr, za każdą pobierać choćby 100 zł, a jeszcze ile przyjemności z tego mogę miećFear pisze: nagle kiedy trzeba się pozbyc pojawia się z otchłani Zdzicho
Jak to nie?:P Teraz takie zwyczaje panują ;]Szymon pisze:Przeciez ja jako gwiazda nie bede latal za Toba zebys sobie ze mna zdjecie zrobil Trzeba bylo sie ustawic w kolejce i cierpliwie czekac
Jaki materialista!:P Sioesrę by dostał i jeszcze chce 100 złZdzicho pisze:Niezły pomysł, moge założyć firmę sprzątającą, pozbywającą sie problemu młodych, głupich, wrednych, nikomu nei potrzebnych młodszych sióstr, za każdą pobierać choćby 100 zł, a jeszcze ile przyjemności z tego mogę mieć