Skoro tak mówią to znaczy, że nie będzie problemów. Jednak mamy nadzieję, że nie zdarzy się niedopuszczalna sytuacja, że ktoś kto kupił w przedsprzedaży więcej biletów z przejazdem będzie potem chciał sprzedać je z zyskiem.Byku pisze:Hmm... Wicker masz dziwne informacje... Pytałem Shortcut o odsprzedawanie pakietów i powiedzieli że nie ma problemu tylko muszę im to odpowiednio wcześniej przed wyjazdem powidzieć
Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Czyli będzie można dokupić drugi pakiet (bilet+przejazd)? Czy będzie to miało jakiś wpływ na miejsce w autobusie itp?WICKER MAN pisze:Nie można odsprzedawać pakietów.
Zresztą wszystkie bilety dostępne w przedsprzedaży (także te z przejazdem) są już WYPRZEDANE. Pozostaje czekać na normalną sprzedaż na www.shortcut.pl - damy Wam znać na stronie kiedy się rozpocznie.
Ja we Wrocku miałem 38,5 stopnia gorączki...WICKER MAN pisze:Prawdziwy fan pojedzie na Maiden nawet ze złamaną nogą czy ręką.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Możesz dokupić drugi pakiet dla innej osoby, nie ma problemu. Zresztą teraz kontaktujcie się już z Shortcutem, bo bilety z puli SanktuariuM są już WYPRZEDANE.BartSmith pisze:Czyli będzie można dokupić drugi pakiet (bilet+przejazd)? Czy będzie to miało jakiś wpływ na miejsce w autobusie itp?
Ja w 2002 w Brixton byłem z zapaleniem oskrzeli i podobną gorączką. Po koncercie straciłem głos na 1.5 tygodnia.Madril pisze:Ja we Wrocku miałem 38,5 stopnia gorączki...WICKER MAN pisze:Prawdziwy fan pojedzie na Maiden nawet ze złamaną nogą czy ręką.
Nikt chyba nie przebije mojego kumpla. Jechal tuz po operacji wybicia szczeki. Z bolou wyl, gumki na zebach i dziaslach ale pojechal
A do Niemiec nie jedzie... 
Moj kumpel pobil wszystkich: jechal do wroclawia majac w tym dniu komisa z matmy na 2 roku studiow! komisa mial o 9 rano- czekal na korytarzu a ze dlugo to wszystko szlo to jebnal wszystko i poszedl na pociag! koncert byl w pt. a jak on w pon poszedl na wyklady okazalo sie ze zostal skreslony z listy bo nie zaliczyl po raz kolejny matmy! Teraz pracuje na stacji PKN ORLEN! hahaha, no i wiadomo do niemiec jedzie, tylko nie wie czy dostanie wolne w pracy......jak nie to sam sobie je wezmie :rocx
a moze zamiast tych opowiadan przejdziemy do konkretow-Wyjazd do Dortmundu -propozycji wyjazdu i co by sie przydało itp.
Fajnie, że ma silną wolę, ale troszkę przesadził moim zdaniemDeep pisze:Moj kumpel pobil wszystkich: jechal do wroclawia majac w tym dniu komisa z matmy na 2 roku studiow! komisa mial o 9 rano- czekal na korytarzu a ze dlugo to wszystko szlo to jebnal wszystko i poszedl na pociag! koncert byl w pt. a jak on w pon poszedl na wyklady okazalo sie ze zostal skreslony z listy bo nie zaliczyl po raz kolejny matmy! Teraz pracuje na stacji PKN ORLEN! hahaha, no i wiadomo do niemiec jedzie, tylko nie wie czy dostanie wolne w pracy......jak nie to sam sobie je wezmie :rocx
kazdego granica lezy w innym miejscu jego osobowosci 
Dzisiaj dostałem e-maila od Shortcuta takiej treści:
Na 98% nie będzie 2 autokarów i raczej nie dojdą dodatkowe miejsca.
Heh coś tu jest nie tak skoro Wicker mówi, że będzie można dokupić dodatkowe pakiety, a Shortcut mówi coś innego
Może mi ktoś to wyjaśnić? Nie wiem co teraz robić...
Na 98% nie będzie 2 autokarów i raczej nie dojdą dodatkowe miejsca.
Heh coś tu jest nie tak skoro Wicker mówi, że będzie można dokupić dodatkowe pakiety, a Shortcut mówi coś innego
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tego co słyszałem to autokar miał mieścić około 55-60 osób, a my dostaliśmy przydział 40 biletów z przejazdem więc kilka miejsc w autokarze powinno być jeszcze w sprzedaży poprzez Shortcut.pl. Postaram się jeszcze wybadać co i jak.
Nie wiem właśnie co teraz mam zrobić. Miałem jechać z osobą towarzyszącą, a został jeden pakiet za który muszę zapłacić dość szybko, bo mi przepadnie. Tyle, że nie wiem czy będę go mógł potem odsprzedać jeżeli nie dostałbym drugiego pakietu.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dam Wam znać jak dowiem się co i jak.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Sprzedaż na www.shortcut.pl ruszy dopiero po Świetach. Będzie niewiele, bo około 20 biletów w kategorii stojącej i jakies 10 w siedzącej, ale zrobią listę rezerwacji i spróbują domówić bilety.
Te nowe bilety, w zwiazku ze wzrostem euro i zmiana przepisów podatkowych, będą trochę droższe niż te z przedsprzedaży SanktuariuM. Szczegóły po Świętach.
Wyjazd z Poznania w godzinach ranno nocnych, tak żeby na luzie doojechac na miejsce.
Te nowe bilety, w zwiazku ze wzrostem euro i zmiana przepisów podatkowych, będą trochę droższe niż te z przedsprzedaży SanktuariuM. Szczegóły po Świętach.
Wyjazd z Poznania w godzinach ranno nocnych, tak żeby na luzie doojechac na miejsce.
Bardzo chciałbym żebyś załatwił mi jeden bilet na miejsce siedzące w autobusie. Będę bardzo wdzięczny :beer !
No raczej nie puszczą autobus przez granice jak ktoś będzie stał a nie siedział... Pewnie Wickerowi chodziło o miejsca na koncert w hali.
Na pewno...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

My nie przyjmujemy zamówień.BartSmith pisze:Bardzo chciałbym żebyś załatwił mi jeden bilet na miejsce siedzące w autobusie. Będę bardzo wdzięczny :beer !
Wyjazd ranno nocny ale w dniu koncertu rozumiem?