Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Jeszcze nie wiadomo, ale krążą słuchy, że kolejna trasa Maiden planowana jest na lato 2007...
Oby się sprawdziło.WICKER MAN pisze:ale krążą słuchy, że kolejna trasa Maiden planowana jest na lato 2007...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ja myślę, że trasa Golden Years zostanie odłożona do lata 2008...
Myślę, że zanim wydadzą nowe historyczne DVD, które owa trasa będzie promować na światło dzienne zostanie wypuszczona nowa koncertówka z ostatniej trasy The Early Days a dopieo potem Golden Years.
A więc:
2007- nowy album koncertowy
2008- nowe historyczne DVD i trasa koncertowa
Myślę, że zanim wydadzą nowe historyczne DVD, które owa trasa będzie promować na światło dzienne zostanie wypuszczona nowa koncertówka z ostatniej trasy The Early Days a dopieo potem Golden Years.
A więc:
2007- nowy album koncertowy
2008- nowe historyczne DVD i trasa koncertowa
Fakt jest tylko faktem ze szlag czlowieka trafia ze zyjemy w zascianku Europy a w innych krajach tylko nowe daty sa potwierdzane i zamiast u nas chocby jednego koncertu po kilka w innych krajach....Ehhh
Ale przynajmniej wyjazd do Dortmundu zalicze :rocx :solo :beer
Ale przynajmniej wyjazd do Dortmundu zalicze :rocx :solo :beer
^ Kto zmienil nicka?? :>
w akcie buntu pojedz do dortmund i zabij harrisa. my juz sie odpowiednio odplacimyCo tu dużo mówić, mają już gdzieś miejsca gdzie mniej zarobią, a my chuja mamy z ich zapewnień i obiecanek z ostatnich lat.
Ja maidenów olałem już jakiś czas temu ale czasem zaglądając do niusów byłem pewien że zagrają w tym roku, więc również pewien byłem że się pojawię... jeszcze. A więc żal. Rozczarowanie. Gorycz.
Najgorsi są super mega true fani, którzy uwielbiają zespół chorobliwie wręcz (a najbardziej jednego członka zespołu). Potem są przypadki jak z Lennonem oraz Darrelem.Dziku pisze:w akcie buntu pojedz do dortmund i zabij harrisa. my juz sie odpowiednio odplacimyCo tu dużo mówić, mają już gdzieś miejsca gdzie mniej zarobią, a my chuja mamy z ich zapewnień i obiecanek z ostatnich lat.
Ja maidenów olałem już jakiś czas temu ale czasem zaglądając do niusów byłem pewien że zagrają w tym roku, więc również pewien byłem że się pojawię... jeszcze. A więc żal. Rozczarowanie. Gorycz.
-
Deleted User 804
z Darrelem to przcież nie był jego fan. Koleś go nienawidził bo twierdził że ukradł mu pare rzeczy na gitare które niby wymyślił, ale po dokonaniu "zemsty" długo sobie nie pożył
Wszystko pokręciłeś. Był wściekły za to, że przez niego rozpadła się Pantera. Nawet na angielskiej wikipedii tak samo jest napisane.Deleted User 804 pisze:z Darrelem to przcież nie był jego fan. Koleś go nienawidził bo twierdził że ukradł mu pare rzeczy na gitare które niby wymyślił, ale po dokonaniu "zemsty" długo sobie nie pożył
Gale oskarżał też Panterę, że ukradli jego teksty: "Gale's motive for the killings may never be known, though some witnesses state that he shouted something about the breakup of Pantera before he started shooting. Those who knew him claim that he was a huge fan of Pantera (because of this, his motive for the killings could have been the fact the band broke up three years previously), and that he often showed signs of mental instability. According to interviews with his friends, he sometimes claimed that Pantera was stealing songs that he had written."
niestety, darrell nie umarł za pantere. koleś, który go zabił nie strzelał celowo do dime'a.Wszystko pokręciłeś. Był wściekły za to, że przez niego rozpadła się Pantera. Nawet na angielskiej wikipedii tak samo jest napisane.
w jego domu nie znaleziono nic związanego z zespołem, koles po prostu wlazł na scene i zabił.. .
Ja czytałem na wikipedii.
PS: Nie offtopujmy już
.
PS: Nie offtopujmy już
To chyba najgorszy rodzaj fanatyzmuThe Man Who Walks Alone pisze:Co tu dużo mówić, mają już gdzieś miejsca gdzie mniej zarobią, a my chuja mamy z ich zapewnień i obiecanek z ostatnich lat.
Kochać lub nienawidzieć, niektórzy są tak zapatrzeni w zespół, że traktują ich jak wykładnie wszystkich prawd. Wystarczy jedno niespełnione marzenie i taka osoba odwraca się plecami do wszystkiego.
Żalenie się na kogoś za swoje niepowodzenia to najgorsza rzecz, jaka może się przytrafić.
Spotkałem się z tym w przypadku Metalliki, jedna słabsza płyta i od razu żal, gorycz itd. Bez żadnych kompromisów, wszystko musi być czarne lub białe.
Zespół zawiódł, więc fani kapeli to też buraki.
Sad but true.
Buehehehehehehecynik pisze: jedna słabsza płyta
Poplacz sie! Wlasnie to Ci usiluja wytlumaczyc, ze Bruce i zespol na scenie to jedno, a ich managment to drugie!iron84 pisze:Tu jest [potrzebna] madrosc. Kto ma rozum, niech liczbe sprzedanych plyt przeliczy: liczba to bowiem czlowieka.
Poland, we salute you when you buy our CDs !!!
IRON MAIDEN-CASH TOUR 2006/2007
wezcie czasem wszyscy wyluzujcie, bo z byle ierdoly Wam zylki puszcza
Dobrze mowisz Simon, wlasnie dlatego malo udzielam sie na forum w innych postach bo mi takie dzieciece wywody tylko na nerwy dzialaja 
Jestem dokładnie tego samego zdania. Za dużo spekulacji i pisania o niczym.
(żeby nie powiedzieć brzydko pier****)
(żeby nie powiedzieć brzydko pier****)
UpTheIrons
...
Ostatnio zmieniony pt kwie 14, 2006 10:28 pm przez iron84, łącznie zmieniany 1 raz.
I mówi to osoba, która ma mandarynę w avatarzeiron84 pisze:Ty sie raczej chlopczyku poplacz nad swoja beznadziejnoscia.
Nie wiesz czemu mam taki podpis, nie wiesz co to humor, w zasadzie to nic nie wiesz. Zgrywasz filozofa, a wychodzisz na zalosnego bobka. Dzieciece wywody to zas chyba jedyna rzecz, ktora Twoj orzeszek jest w stanie przyjac do wiadomosci
Dziekuje za uwage...
I ta osoba sadzac z nicka ma cale 22 lata wiec uwaza sie za super dorosla 
Wolno miec Ci wlasne zdanie? Wiec uszanuj tez zdanie innych
Chlopczyku...
Wolno miec Ci wlasne zdanie? Wiec uszanuj tez zdanie innych
Chlopczyku...