Lord Of The Flies pisze:Gdyby Bruce nie wrócił do Iron Maiden, to nie byłoby go w Iron Maiden. Gdybanie...
.......a może wtedy nie byłoby Maiden........a to już chyba gorzej.........
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Lord Of The Flies pisze:Gdyby Bruce nie wrócił do Iron Maiden, to nie byłoby go w Iron Maiden. Gdybanie...
Dobra dobra, zamknąłby ktoś ten temat- trochę głupi jestBartSmith pisze:Gdyby bacia miała wąsy... itd.
syzygy pisze:Dobra dobra, zamknąłby ktoś ten temat- trochę głupi jestBartSmith pisze:Gdyby bacia miała wąsy... itd.Założyłem go daaawno temu, a teraz go wygrzebaliście :lol:
Dobrze, że założył :] tylko już dużo zostało powiedziane i po prostu temat zrobił się głupi ;ptrzeba było nie zakładać.....

dlaczego nie, mało dobrych wokalistów??miom zdaniem jak by Bruce nie wr ócił to moze nagrali by cos jeszcze po Virtual XI i zakończyli działalnośc wątpie by zatrudnili innego wokaliste zamiast Blaze .

tak, wogóle bruce bardziej pasuje mi do brzmienia takiego jak na solowych płytach, jego głos lepiej tam wypadaOpra_M pisze:chociaz nie przecze ze sporo utworow z solowych plyt jest swietne:)
generalnie głos Bruca jest najlepszym heavymetalowym glosem na ziemi, ale moze poniekad masz racje:| kurcze, nigdy sie nad tym nie zastanawialam.jest swienty bez wzgledu na to,gdzie spiewa.ale maideni to maideni i zespol bez Bruca to...nie maideniobserwator pisze:tak, wogóle bruce bardziej pasuje mi do brzmienia takiego jak na solowych płytach, jego głos lepiej tam wypadaOpra_M pisze:chociaz nie przecze ze sporo utworow z solowych plyt jest swietne:)

taa, on do nich po prostu świetnie pasujeOpra_M pisze:ale maideni to maideni i zespol bez Bruca to...nie maideni

Na pewno nie Blaze. Blaze został wywalony za ochlejstwoMarx pisze: Może Blaze