przystanek woodstock 2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: przystanek woodstock 2006
saxon ? moge nie lubic, ale jednak gwiazda wielkiego formatu 
-
Deleted User 622
hołli szit, mialem nie jechac, ale gdyby Saxon się potwierdził, ojaaaaaaaa 
MSG tez jest na liscie
MSG tez jest na liscie
-
Deleted User 357
Jak Saxon będzie to jadę choćby się paliło i waliło.Ale oni mi na ten fest jakoś nie pasują;]
The Exploited :rocx :rocx :rocx
Ciekawie, ciekawie...a i tak pewnie będzie Armia, Dezerter itp 
obys nie wykrakalPink pisze:Ciekawie, ciekawie...a i tak pewnie będzie Armia, Dezerter itp
swoja droga moze by jakos wplynac na "jurka"wyslac troche maili w koncu saxson i msg to znane kapele
-
Deleted User 1309
Jak bedzie Saxon to mozna sie zastanowic , tylko dlatego ze za darmo . Bo tak to mnie calkowicie ten festiwal odpycha.
EDIT:
Chociaz i tak nie wiem czy nawet dla tego darmowego Saxona byłbym w stanie przełamac bariery i planowac wyjazd na woodstock.
EDIT:
Chociaz i tak nie wiem czy nawet dla tego darmowego Saxona byłbym w stanie przełamac bariery i planowac wyjazd na woodstock.
ja tak samo właśnie.Mareq555 pisze:Chociaz i tak nie wiem czy nawet dla tego darmowego Saxona byłbym w stanie przełamac bariery i planowac wyjazd na woodstock
Najwyżej wpadłabym zobaczyć ich gdzieś z tyłu i wróciłabym.
Nie wierzę w ten Saxon, kompletnie nie pasuje do tego festivalu, wybiorą Dezertera albo KSU i dupa...
A Frontside w zeszłym roku pasował?
Im więcej metalu/rocka tym lepiej:)
Im więcej metalu/rocka tym lepiej:)
frontside zgniótł, koncert fenomen. oby tego bączka mieli. choć i tak to nie da powtórki.
Pewnie jeszcze dojdzie Dżem, Acid DrinkersPink pisze:a i tak pewnie będzie Armia, Dezerter itp Wink
Ooo,to byś miała trochę trudno z dojrzeniem ich na scenieEvE pisze:Najwyżej wpadłabym zobaczyć ich gdzieś z tyłu i wróciłabym.
no FS zmaizdzyl wtedy...ale wyobrazasz sobie teraz FS o 2 w nocymiki pisze:oby tego bączka mieli
Kurde na Saxona to bym pojechal - przeboleje ze to woodstock. W ogole gdzie to oni teraz ten woodstock urzadzaja i kiedy??
28-29 lipiec , Kostrzyn nad Odra kolo niemieckiej granicy
jakies 60km. chyba na płd. od Szczecina
hmm w pizde daleko 
to racja. znam miejscowości w polsce, które są bliżej śląska.
bije mi..
bije mi..
e nie wszystko z Toba ok. Ja tez znam takie miejscowoscimiki pisze:to racja. znam miejscowości w polsce, które są bliżej śląska.
bije mi..
eee tam - podróż jest bardzo miła, jakby było bliżej to by bydło było w pociągach, a tak w każdym wagonie kulturalna imprezka, wszyscy siedzą i wogóle fajnie jest. 
KMFDM