Czy Maiden to twój muzyczny numer 1?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy Maiden to twój muzyczny numer 1?
W zasadzie to nie pamietam czy sie tu wypowiadalem czy nie, ale dla pewnosci napisze ze TAK to moj muzyczny numer jeden. Zreszta to moj jedyny muzyczny numer 
ja też nie pamiętam czy tu pisałem, ale odpowiadam Tak :] może ostatnio nie słucham ich zbyt często, ale wiem że zaniedługo znów nabiorę na nich ochotę
raczej nigdy nie spadną z pierwszego miejsca, nawet jeśli będę ich rzadko słuchał, bo od nich zaczęła się moja przygoda z tym typem muzyki i będę miał do nich wielki sentyment 
pewnie kiedyś pisałem że tak, ale teraz się trochę zmieniło... Maiden to numer 1 jeśli chodzi o metal. a ten gatunek u mnie nie jest już zbyt popularny
więcej o nich dyskutuje niż słucham. nie pamiętam ostatnio kiedy ich słuchałem, choć jakby ktos mnie zapytał o ulubiony zespól to z miejsca powiedziałbym Maiden. może mi wróci jeszcze chęć taką muzykę. na pewno przed koncertem i po wydaniu nowej płyty
na razie Maiden w odwrocie 
-
Tutanchamon
- -#Prowler

Hm...trudno powiedzieć, żeby Maideni byli moim ulubionym zespołem, bo jest jeszcze wiele kapel, które bardzo lubię, m.in. Judas Priest, Metallica (do 1989), Manilla Road, Manowar, Therion, Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Camel i jeszcze wiele innych...ogółem wszystkie są w czołówce :solo
A ja powiem smiało bez oporu, że oni sa po prostu najlepsi bo pija pepsi (joke
). A tak na serio to nie maja słabych płyt i nie próbuja sie unowoczesniac. Po prostu graja swoje i oby tak było zawsze. :rocx
Jest jednym z nr jeden. Kiedyś był na pierwszej pozycji, ale to się zmieniło... Teraz już wolę cięższe (thrash/death) klimaty... W każdym bądź razie stawiam go na równi z Hunter, Soulfly i Nile.
-
Deleted User 2259
Tylko Justin Bieber
Ostatnio zmieniony sob sie 21, 2021 2:50 am przez Deleted User 2259, łącznie zmieniany 2 razy.
Dla mnie Maiden to absolutny nr 1. Można powiedzieć, że jestem fanatykiem 
Dla mnie Maiden to również numer 1. Nie znaczy to, że nie jestem otwarty na inne pozycje (;)) i propozycje.
tak, dla mnie Maiden jest na 1 miejscu 
Tak DZIEWICA jest dla mnie number ONE! :rocx
Ironi są moim jedynym numerem jeden! Nie musze chyba pisać za co:)
Są Ironi i jest Reszta 
-
obserwator
- -#Long distance runner

u mnie maiden, ac/dc i megadeth są na 1 miejscu, także jednym z nr 1
mtszły
Ironi... ZDECYDOWANIE :beer
Na ten czas, zdecydowanie tak.
Iron Maiden jest u mnie bezdyskusyjnie na pierwszym miejscu od ponad 3 lat.
-
pizdniety na ryj
- -#Charlotte

No pewnie że nie. Te chłystki nie dośc same przyznały się że są dziewicami to są gorsze nawet od Hotelu z Pekinu.
Numer jeden jest tylko jeden.
Led Zeppelin
Led Zeppelin
Giń, przepadnij siło nieczystapizdniety na ryj pisze:No pewnie że nie. Te chłystki nie dośc same przyznały się że są dziewicami to są gorsze nawet od Hotelu z Pekinu.
Led Zeppelin
Po kiego sie to zapisywałeś? to forum przede wszystkim Iron Maiden i nie potrzebujemy tu takich de***pizdniety na ryj pisze:No pewnie że nie. Te chłystki nie dośc same przyznały się że są dziewicami to są gorsze nawet od Hotelu z Pekinu.
Podpisuje sie pod tymBartSmith pisze:Giń, przepadnij siło nieczysta