Ważne teksty Iron Maiden

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Mr Outlaw
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: Ważne teksty Iron Maiden

Post autor: Mr Outlaw »

2 A.M. bo zycie czesto wydaje sie zalosne :? , ale trzeba czekac az po burzy nadejdzie tecza :)
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

ThunderBird pisze:ale żeś wykład zrobił :roll: , niby co w tym temacie jest takiego durnego, niepotrzebnego, przecież o czymś pisać trzeba,bo to forum dyskusyjne, czyli jak sama nazwa wskazuje ,służy do dyskusji, jak odróżnisz temat potrzebny i niepotrzebny, mądry i głupi?
Nie wiem, ale zakładasz co chwilę nowy temat. Nie uważasz, że to się robi conajmniej dziwne?! LOL, "trzeba o czymś pisać". Nic nie trzeba, conajwyżej można. A takie tematy porównawcze, która piosenka jest the best itp. doprowadzają do niepotrzebnych spięć, kłótni itp. itd. Sam zresztą wiesz jaki syf robiłeś będąc Nomadem85. Co chwilę były kłótnie :? . Ten temat akurat nie uważam za ciekawy, już sto razy lepszy jest ten z żelazną kolekcją.
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Dobra , rzeczywiście , może masz rację, pomyślałem ,ze ten temat moze być ciekawy, ale z drugiej strony, było troche podobnych.
Miałem akurat ochote na załozenie nowych tematów, i mi to dziś mineło, spoko, teraz będe sie tylko dopisywał.
CHodzi mi o to ,pisząc że musimy, że głupio by było jakby Forum Główne było najrzadziej odwiedzane i najmniej tu sie działo, ale dobra masz racje.
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

ThunderBird pisze:CHodzi mi o to ,pisząc że musimy, że głupio by było jakby Forum Główne było najrzadziej odwiedzane i najmniej tu sie działo, ale dobra masz racje.
Są inne sposoby na to. Zresztą można założyć jakiś temat o czymś konkretnym, a nie co kto robił, jak Maideni na niego wpłynęli, jakie są jego ulubione piosenki, itp. Bo w takich tematach można gadać bez końca i jak już wspomniałem wcześniej doprowadza to często do niepotrzebnych kłótni. Od tego są Ankiety lub starsze tematy (które notabene za dużo nie wnoszą). Wiem, ciężko jest każdemu dogodzić. Jeden powie, że za mało się rozmawia o Maidenach, drugi, że za dużo jest niepotrzebnych tematów. Ja bym wymyślił jakieś konkretne tematy, jednak wiele osób nie zna dobrze biografii, poprzednich członków itp., więc mało kto by się w nich udzielał.

Możnaby założyć jeden konkretny temat, gdzie ludzie by podsuwali przeróżne pomysły na założenie jakiegoś tematu, o czym konkretnie chcieliby pogadać. Tak byłoby przejrzyściej i ogólnie lepiej. Zanim by ktoś założył jakiś durnowaty temat to by został upomniony (że nie warto). Jakby go założył pomimo uprzedzeń mógłby wtedy dostać np. ostrzeżenie.
Hallowed
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Hallowed »

BartSmith pisze:Możnaby założyć jeden konkretny temat, gdzie ludzie by podsuwali przeróżne pomysły na założenie jakiegoś tematu, o czym konkretnie chcieliby pogadać. Tak byłoby przejrzyściej i ogólnie lepiej. Zanim by ktoś założył jakiś durnowaty temat to by został upomniony (że nie warto). Jakby go założył pomimo uprzedzeń mógłby wtedy dostać np. ostrzeżenie.
No, ten to ma głowę na karku :wink:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Hallowed pisze:
BartSmith pisze:Możnaby założyć jeden konkretny temat, gdzie ludzie by podsuwali przeróżne pomysły na założenie jakiegoś tematu, o czym konkretnie chcieliby pogadać. Tak byłoby przejrzyściej i ogólnie lepiej. Zanim by ktoś założył jakiś durnowaty temat to by został upomniony (że nie warto). Jakby go założył pomimo uprzedzeń mógłby wtedy dostać np. ostrzeżenie.
No, ten to ma głowę na karku :wink:
lekkie przegiecie :) Dojdziemy do tego, ze jak ktos bedzie chcial zalozyc temat bedzie musial zlozyc oficjalne podanie na pismie dolaczyc list motywacyjny i 4 zdjecia - potem czekac 2 tygodnie na odpowiedz. Potem odwolania i tak dalej. Co my kontrole jakosci ISO bedziemy wprowadzac?? :lol:
Wiecie wlasnie mnie naszla ochota na zalozenie tematu. Chyba od 3 lat tego nie robilem :) Tylko nie mam pomyslu :)
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Szymon pisze:Dojdziemy do tego, ze jak ktos bedzie chcial zalozyc temat bedzie musial zlozyc oficjalne podanie na pismie dolaczyc list motywacyjny i 4 zdjecia - potem czekac 2 tygodnie na odpowiedz. Potem odwolania i tak dalej. Co my kontrole jakosci ISO bedziemy wprowadzac?? :lol:
Wiecie wlasnie mnie naszla ochota na zalozenie tematu. Chyba od 3 lat tego nie robilem :) Tylko nie mam pomyslu :)
Nie przegięcie tylko w miarę przemyślane tematy :D . To nie ma być komuna tyko sensowne przemyślenie. Lepsze to niż zakładanie nowych tematów o "dupie marynie".
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

No tak,ale chyba zgodzić sie Bart ,że temat Dlaczego ludzie nienawidza Janicka czy Maiden i rodzice jest debilniejszy od tego, a te tematy miały duże "wchodzenie" .
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Wiesz TB,jest taka reguła że durne tematy mają duże powodzenie bo ludzie w nich piszą żeby się ponabijać;]
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Żelazny pisze:Wiesz TB,jest taka reguła że durne tematy mają duże powodzenie bo ludzie w nich piszą żeby się ponabijać;]
I nie tylko. Zresztą tam było kilka poważnych kłótni (włącznie z moim udziałem :D ). Dlatego nie przepadam za takimi tematami (takiego typu).
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

BartSmith pisze:Zresztą tam było kilka poważnych kłótni (włącznie z moim udziałem Very Happy ). Dlatego nie przepadam za takimi tematami (takiego typu).
To się w nich nie udzielaj. :lol: :wink: joke.
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

M@ti pisze:
BartSmith pisze:Zresztą tam było kilka poważnych kłótni (włącznie z moim udziałem Very Happy ). Dlatego nie przepadam za takimi tematami (takiego typu).
To się w nich nie udzielaj. :lol: :wink: joke.
To było kiedyś :D

OK, EOT.
Awatar użytkownika
Journeyman666
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Journeyman666 »

Większość piosenek ironów ma jakieś przesłanie i poniekąd opowiada o nienajszczęśliwszych chwilach naszego życia
Awatar użytkownika
KaziorFukacz
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: KaziorFukacz »

Wasted Years, Hallowed be thy name, Die with your boots on, Deja Vu, Heaven Can Wait, The clairvoyant, Dream of Mirrors
Awatar użytkownika
cellman
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cellman »

Stawian na "Sheriff Of Hudersfield".
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

cellman pisze:Stawian na "Sheriff Of Hudersfield".
A co to? :shock:
Awatar użytkownika
cellman
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cellman »

M@ti pisze:
b-side, a tekst rozwala! :lol:
Xanathos
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Xanathos »

cellman pisze:
M@ti pisze:
b-side, a tekst rozwala! :lol:
Jeżeli się nie mylę opowiada o M. Birchu :] Czy jak tam się ten ich menager nazywał ;]
Marx
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Marx »

Temt mnie powalił na kolana.

Ja w zasadzie znajde jak się upre jakieś przesłania do mojego życia w przemówieniach Andrzeja Leppera.

Z kapelą to jest tak, że pisze piosnke i sobie ją spiewa, zwykel pojawiają sie metafory (trudne słówko) i aluzje. Tak wiec podobnie jak z poezją czy nawet prozą słuchacz odnosi to mniej wiecej do siebie. Wiec moge tutakj każdą piosenke wpisać.

Na marginesie najbardizej boje się, ze w moim życiu zaistnieje motyw przewodni z Two Worlds Colide :shock:
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Borys1978 »

Lifthrasil pisze:Kiedyś utożsamiałem się z Wasting Love...
Ja się utożsamiałem!!! 8)
ODPOWIEDZ