Paul Di Anno, Dickinson i Blaze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Paul Di Anno, Dickinson i Blaze
Nie wiem czy ten temat już był(???) Mam pytanie: Czy Iron Maiden kiedyś planowało bądź planuje nagrać,(nie koniecznie na następnej płycie), utwór w którym zaśpiewali by jednocześnie trzej wokaliści Maiden???(Paul Di Anno, Dickinson i Blaze). To by było coś fajnego.
Re: Paul Di Anno, Dickinson i Blaze
z tego co wiem zdecydowanie nie.
Co Ty gadasz? Takie coś nie ma prawa bytu
o matko w zyciu bym tego nie chciala, masakra by to byla i blazenada, nieznosze Di Anno..
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

Może na pięćdziesieciolecie zespołu 
NIe no Di Anno dawał rade.
Ale takie śpiewanie razem to by było żałosne. Tak robią tylko miernoty pokroju Ich3
Ale takie śpiewanie razem to by było żałosne. Tak robią tylko miernoty pokroju Ich3
Opra_M pisze:blazenada
but why?Opra_M pisze:nieznosze Di Anno..
-
Deleted User 1499
A ja lubie i szanuje wszystkich trzech.Jednak wolalbym zeby obylo sie bez takich kombinacji.
hhe nawet nie zwrocilam uwagi:D no i piekny mi wyszedl neologizmMatek pisze:Opra_M napisał:
blazenada
tak jakos, wkurza mnie strasznie ten gosciu i nie lubie jego glosu, Blaze juz jest lepszy ale mimo wszystko Bruca uwielbiam i zawsze bedeMatek pisze:Opra_M napisał:
nieznosze Di Anno..
but why?
-
obserwator
- -#Long distance runner

Paul Di Anno + Bruce Dickinson + Blaze Bayley, nie chcę tego słyszeć, trzy odmienne barwy głosu...
BTW. Wyobraźcie sobie Di Anno w utworze Dance Of Death albo na przykład w Paschendale...
BTW. Wyobraźcie sobie Di Anno w utworze Dance Of Death albo na przykład w Paschendale...
Czy ciekawie to ja nie wątpie:) ale to nie znaczy ,że dobrze
to dajmy moze koncert na ktorym jednoczesnie zagraja wszyscy muzycy ktorzy przewineli sie przez mejden to wyjdzie z tego cos jak elektryczna orkiestra symfoniczna i nawet chorek bedzie
Z tego co się orientuje Harris nigdy nie chciał dopuścić do tego żeby obecny wokalista występował na jednej scenie z byłym frontmenem zespołu, w związku z czym jest to mało prawdopodobne. Poza tym jak już było wspominane wcześniej, wszyscy mają zupełne inne style śpiewania, i nie wyobrażam sobie dobrego numeru gdzie ci trzej panowie śpiewają razem.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

To niemożliwe choćby dlatego, że Ci trzej panowie raczej za sobą nieprzepadają
W końcu jeden "zabierał" robote drugiemu 
-
Deleted User 1499
A moze zorganizuje koncerty z wszystkimi muzykami IM??

-
Deleted User 2259
Tak zrobił Manowarsekcjazwlok pisze:A moze zorganizuje koncerty z wszystkimi muzykami IM??![]()
![]()
Di Anno powinien śpiewać w paru utworach na Early Days, bo śpiewa stare klasyki znacznie lepiej niż Bruce, np.Driftera, Killersów to już wogóle nie mówie, bo w tym utworze to mistrz albo Prowlera.
Ale niestety nie chcieli ,szkoda.
Co do Blaza, to już mi jego głos całkiem ,obrzydł ale płyte X Factor bardzo szanuje.
Jakbym miał oceniać na dziś ce to Bruce 10, Di Anno 9, Blaze 7.
Ale niestety nie chcieli ,szkoda.
Co do Blaza, to już mi jego głos całkiem ,obrzydł ale płyte X Factor bardzo szanuje.
Jakbym miał oceniać na dziś ce to Bruce 10, Di Anno 9, Blaze 7.
Niech Di`Anno zostanie tam gdzie jest. Nie wyobrażam sobie w jego wykonaniu np. Hallowed By The Name lub Dance Of Death-to była by masakra. Uwielbiam jego głos, jednak nie wyrobił by.
Trzy różne barwy nie zgrały by się.

Trzy różne barwy nie zgrały by się.
Spotkałaś Paula, że cie wkurza ? A z Dickinsonem to przechodzitak jakos, wkurza mnie strasznie ten gosciu i nie lubie jego glosu, Blaze juz jest lepszy ale mimo wszystko Bruca uwielbiam i zawsze bede