Dojazd do Łodzi: Godziny, dworce ; jak trafić do klubu itp.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dojazd do Łodzi: Godziny, dworce ; jak trafić do klubu itp.
Było tu już pisane wcześniej - od jednego i drugiego trzeba dupcię w tramwajek/autobusik wsadzić. Na upartego można piechotą z Fabr., ale to nie samemu. Transporcik publiczny podwozi bliziusio pod klubik - nie trzeba nóżóniek męczyć.
Najlepiej to ludzie miejcie pare numerów telefonicznych i będzie spoko.
Matek no co chce być w Łodzi wcześniej,zawsze to sie z kimś pogada i wogóle, więcej ludzi sie pozna. Taki klimacik,prawie jak na koncercie.
Matek no co chce być w Łodzi wcześniej,zawsze to sie z kimś pogada i wogóle, więcej ludzi sie pozna. Taki klimacik,prawie jak na koncercie.
Troszkę. +/- 25 minut drogi tramwajem.Matek pisze:daleko są [dworce - Korz] od siebie?
Na upartego? Nie będę jechał tramwajem z Fabrycznego jak odbierzemy ludzi. Szkoda kasy. Ot, 5-10 minut spaceru do Piotrkowskiej. A z Piotrkowskiej do klubu...zygfryd pisze:Na upartego można piechotą z Fabr., ale to nie samemu.
No przecież napisałem, że nie samemu (w sensie nie sami przyjezdni), bo się zgubić można, a Ty mi tu dajesz z odbieraniem ludziKorzeń pisze:Na upartego? Nie będę jechał tramwajem z Fabrycznego jak odbierzemy ludzi. Szkoda kasy. Ot, 5-10 minut spaceru do Piotrkowskiej. A z Piotrkowskiej do klubu...zygfryd pisze:Na upartego można piechotą z Fabr., ale to nie samemu.Parę kroków.
a tymi telefonami to możemy tutaj w temacie podać. każdy kto będzie chciał to sobie zapiszse. przeciez to tajemnica jakaś wielka nie jest 
Spokojnie nie chodzi mi o to żeby ktoś specjalnie się po mnie fatygował z jednego dworca na drugi ( jak trzeba będzie to się w Łodzi nie zgubię nie ma problemu) ale może się zdarzyć że ktoś akurat będzie w pobliżu lub ktoś inny o tej mniej więcej porze ( dajmy na to +- 1 godzina) będzie też na Kaliskiej wysiadał.
Jak komuś wypadnie pociąg na Łódź Kaliska ok 15:30 ( +- 1 godz.) to niech da znać i możemy na siebie poczekać , a później można dołączyć np. do " grupy z Fabrycznej " i gdzieś się spotkać na mieście w jakiejś knajpie lub kebabie ( w końcu to już pora obiadowa ) ??
PS. Jadę taką trasą ( pociąg pośpieszny z przesiadką w Bydgoszczy)jak ktoś ma po drodze to zapraszam:
Gorzów Wlkp. 07:45
Strzelce Kraj.Wschód 08:12 08:13
Nowe Drezdenko 08:27 08:28
Krzyż 08:43 08:44
Trzcianka 09:14 09:15
Piła Główna 09:36 09:46
Wyrzysk Osiek 10:18 10:19
Nakło n. Notecią 10:35 10:36
Bydgoszcz Główna 11:00
Bydgoszcz Główna 11:57 P 53102
Bydgoszcz Leśna 12:03 12:03
Solec Kujawski 12:19 12:20
Toruń Główny 12:51 12:54
Aleksandrów Kujawski 13:07 13:08
Włocławek 13:31 13:32
Kutno 14:08 14:09
Łęczyca 14:32 14:33
Zgierz 15:13 15:14 P 53103
Łódź Żabieniec 15:23 15:24
Łódź Kaliska 15:30 15:35
Łódź Widzew 15:57
Jak komuś wypadnie pociąg na Łódź Kaliska ok 15:30 ( +- 1 godz.) to niech da znać i możemy na siebie poczekać , a później można dołączyć np. do " grupy z Fabrycznej " i gdzieś się spotkać na mieście w jakiejś knajpie lub kebabie ( w końcu to już pora obiadowa ) ??
PS. Jadę taką trasą ( pociąg pośpieszny z przesiadką w Bydgoszczy)jak ktoś ma po drodze to zapraszam:
Gorzów Wlkp. 07:45
Strzelce Kraj.Wschód 08:12 08:13
Nowe Drezdenko 08:27 08:28
Krzyż 08:43 08:44
Trzcianka 09:14 09:15
Piła Główna 09:36 09:46
Wyrzysk Osiek 10:18 10:19
Nakło n. Notecią 10:35 10:36
Bydgoszcz Główna 11:00
Bydgoszcz Główna 11:57 P 53102
Bydgoszcz Leśna 12:03 12:03
Solec Kujawski 12:19 12:20
Toruń Główny 12:51 12:54
Aleksandrów Kujawski 13:07 13:08
Włocławek 13:31 13:32
Kutno 14:08 14:09
Łęczyca 14:32 14:33
Zgierz 15:13 15:14 P 53103
Łódź Żabieniec 15:23 15:24
Łódź Kaliska 15:30 15:35
Łódź Widzew 15:57
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Ja jestem za tym,zęby jak największa liczba ludzi spotkała sie o jakiejś porze w jednym miejscu, powiedzcie o jakiej,żebym potem tam sam nie koczował i już. A ci co sie nie załapią, to jakoś sie ich odbierze.
O której najlepiej żebym tam był. Bo może faktycznie nie ma sensu bym był tak o 15,ale myslałem że zrobimy asobie taki zlot przez zlotem.
O której najlepiej żebym tam był. Bo może faktycznie nie ma sensu bym był tak o 15,ale myslałem że zrobimy asobie taki zlot przez zlotem.
Lepiej nie, skąd wiesz kto forum przegląda? Lepiej dać zainteresowanym na PM. IMO oczywiście.Matek pisze:a tymi telefonami to możemy tutaj w temacie podać. każdy kto będzie chciał to sobie zapiszse. przeciez to tajemnica jakaś wielka nie jest
Śledź temat na bierząco, bo jeszcze do końca nie wiem o której będzie Śląska ekipa. Ale na razie właśnie taki jest plan, żeby być wcześniej, obejść trochę miasta. Jak pisało parę stron temu, zerknij sobie.ThunderBird pisze:O której najlepiej żebym tam był. Bo może faktycznie nie ma sensu bym był tak o 15,ale myslałem że zrobimy asobie taki zlot przez zlotem.
Już wszystko czytałem...no ja bym wolał wcześniej, ale z drugiej strony boje sie ryzykować że będe tam stał sam, a nie lubie takich sytuacji.
No ale będe śledził temat.
No ale będe śledził temat.
a czego się obawiasz?Korzeń pisze:Lepiej nie, skąd wiesz kto forum przegląda?
wiecie co nawet jak nikt odebrać mnie mógł nie będzie to sobie jakoś poradzę
Matek pisze:a czego się obawiasz?Korzeń pisze:Lepiej nie, skąd wiesz kto forum przegląda?
wiecie co nawet jak nikt odebrać mnie mógł nie będzie to sobie jakoś poradzęna mysticu we wrocku w katach/chorzowie sobie poradziłem to tu też sobie poradze
choć miło by było
hej ale nie porównuj,bo tam była cała masa ludzi i wszyscy sie udawali w jedno miejsce, a tutaj tak nie będzie, napewno kręciło sie mnóstwo osób w koszulkach Maiden i starczyło spytac gdzie idziecie, tutaj będzie cięzej,wieć lepiej jednak żeby cie ktoś odebrał
Tak się nie powinno wydarzyć, bez obaw.ThunderBird pisze:boje sie ryzykować że będe tam stał sam, a nie lubie takich sytuacji.
Nie chcę żeby mój numer miał ktoś, komu nie daję go świadomie. Każdemu kto mi powie że chce do mnie kontakt dam bez problemu na PM.Matek pisze:a czego się obawiasz?
Postarajmy się żeby jak najmniej osób, a możliwie nikt nie szwędał się sam.ThunderBird pisze:lepiej jednak żeby cie ktoś odebrał
No ja niestety chyba sam dojade, o ile ktoś mi sie nie dosiądzie.
Mam nadzieje ze kogoś spotkam na mieście.
W sumie fajnie by było jakby założyć tematy regionalne na jedeń dzien albo dwa chociaż kto skąd jedzie,lekki syf by był,ale to by ułatwiło sytuacje.
Mam nadzieje ze kogoś spotkam na mieście.
W sumie fajnie by było jakby założyć tematy regionalne na jedeń dzien albo dwa chociaż kto skąd jedzie,lekki syf by był,ale to by ułatwiło sytuacje.
Nie nie, ten temat temu służy, nie przesadzajmy. Sam napisałeś- syf by był. Tak długo jak nie będzie tu morza offtopów, temat będzie wystarczająco czytelny.ThunderBird pisze:W sumie fajnie by było jakby założyć tematy regionalne na jedeń dzien albo dwa chociaż kto skąd jedzie,lekki syf by był,ale to by ułatwiło sytuacje.
Więc zadaje pare pytać
1.Kto by jechał z Wrocka o jakiejś wcześniejszej godzinie.
2.Czy autobus/pociąg z Wrocka jedzie przez Opole.
3.Kto by ewentualnie jechał przez Opole.
1.Kto by jechał z Wrocka o jakiejś wcześniejszej godzinie.
2.Czy autobus/pociąg z Wrocka jedzie przez Opole.
3.Kto by ewentualnie jechał przez Opole.
My będziemy prawdoppodobnie o 14:19 .Korzeń pisze:Śledź temat na bierząco, bo jeszcze do końca nie wiem o której będzie Śląska ekipa.
A wy jedziecie przez Czestochowe? Kurde a jak ja bym tam sie dostał wcześniej do Częstochowy, ale nie wiem czy to ma sens. Pojechałbym sobie do Opola ,potem z Opola do Częstochowy,a potem już z wami do Łodzi,ale to troche mieszania w tym, jest i nie wiem czy cenowo mi sie opłaci to.