www.rockmetal.pl Soulfly to kolejna kapela, która pojawi się na tegorocznej edycji Wacken Open Air. Festiwal odbędzie się w dniach 3-5 sierpnia w niemieckiej miejscowości Wacken. Aktualny skład imprezy wygląda następująco: Aborted, Amon Amarth, Die Apokalyptischen Reiter, Atheist, Battlelore, Bloodthorn, Born From Pain, Caliban, Celtic Frost, Children Of Bodom, D'espairs Ray, The Dogma, Ektomorf, Emperor, End Of Green, Fear Factory, Finntroll, Gamma Ray, In Extremo, Korpiklaani, Lake Of Tears, Legion Of The Damned, Metal Inquisitor, Ministry, Motrhead, Michael Schenker Group, Mystic Circle, Nevermore, Nocturnal Rites, Opeth, Orphaned Land, Primal Fear, Rose Tattoo, Scorpions, Six Feet Under, Soilwork, Subway To Sally, Uli Jon Roth, Victory, Vreid, WE, Whitesnake i Wintersun.
Więcej o festiwalu na stronie www.wacken.com. (Fen, 14.04.2006 23:23)
3.08-5.08 Wacken Open Air 2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 3.08-5.08 Wacken Open Air 2006
soulfly i ektomorf razem. dużo jednego tam. fajny ten wacken, taki inny jakby niż ine te festiwale.
- ironBIDDAF
- -#Trooper

moje najciekawsze typyAborted, Amon Amarth, Die Apokalyptischen Reiter, Atheist, Battlelore, Bloodthorn, Born From Pain, Caliban, Celtic Frost, Children Of Bodom, D'espairs Ray, The Dogma, Ektomorf, Emperor, End Of Green, Fear Factory, Finntroll, Gamma Ray, In Extremo, Korpiklaani, Lake Of Tears, Legion Of The Damned, Metal Inquisitor, Ministry, Motrhead, Michael Schenker Group, Mystic Circle, Nevermore, Nocturnal Rites, Opeth, Orphaned Land, Primal Fear, Rose Tattoo, Scorpions, Six Feet Under, Soilwork, Subway To Sally, Uli Jon Roth, Victory, Vreid, WE, Whitesnake i Wintersun
Moja lista raczej specjalnie szeroka nie będzie
Rzecz jasna Nevermore, Opeth, Soilwork, Lake Of Tears, z chęcią bym zobaczył też(mimo, że niekoniecznie słucham), Atheist, Children Of Bodom, Fear Factory, Gamma Ray, Motorhead, Schenkera, Primal Fear, ew. Scorpions i nawet Whitesnake... no i Soulfly też...
Ale na takiego festa to sie porwę na studiach raczej... ale jak już się porwę, to raczej na Wacken właśnie.
Wybiera się tu ktoś??
Rzecz jasna Nevermore, Opeth, Soilwork, Lake Of Tears, z chęcią bym zobaczył też(mimo, że niekoniecznie słucham), Atheist, Children Of Bodom, Fear Factory, Gamma Ray, Motorhead, Schenkera, Primal Fear, ew. Scorpions i nawet Whitesnake... no i Soulfly też...
Ale na takiego festa to sie porwę na studiach raczej... ale jak już się porwę, to raczej na Wacken właśnie.
Wybiera się tu ktoś??
Możliwe, że będęArtur pisze:Wybiera się tu ktoś??
www.MetalSide.pl
Był ostatnio jakiś Wacken bez Gamma Raya? 
Rok temu nie było GR na Wackenzygfryd pisze:Był ostatnio jakiś Wacken bez Gamma Raya?
www.MetalSide.pl
Jest ktos z Poznania lub okolic, ja poważnie nad tym festiwalem myślę, ale chciałbym jechać jakąś większą ekipą...
... no, we 2 osoby na przykład
Pojechałbym na ten fest, ale raz, że nie wiem czy bym kasę miał , a dwa, że w tym czasie mnie raczej nie będzie....... ale kiedyś muszę tam pojechać obowiązkowo... Nevermore prawie co roku tam gra
A Ty Gumbyy farciarz jesteś
Pojechałbym na ten fest, ale raz, że nie wiem czy bym kasę miał , a dwa, że w tym czasie mnie raczej nie będzie....... ale kiedyś muszę tam pojechać obowiązkowo... Nevermore prawie co roku tam gra
A Ty Gumbyy farciarz jesteś
Dlaczego farciarz?Artur pisze:A Ty Gumbyy farciarz jesteś
www.MetalSide.pl
Sęk w tym, że raczej nici z tego... farciarz, bo masz możliwośćgumbyy pisze:Trochę dobrej woli i jedziesz
to masz za zadanie bojowe , pojsc na gig Emperor, opisac nam potem dokladnie :>gumbyy pisze:Ja tak na 90% pojadę
badz tez-nagrac bootleg,wyrobic klisze zdjec i sprawic ,abysmy poczuli sie jak Ty tam (-bezcenne)
Jazz is not dead, it just smells funny.
slayer pisze:to masz za zadanie bojowe , pojsc na gig Emperor, opisac nam potem dokladnie :>
badz tez-nagrac bootleg,wyrobic klisze zdjec i sprawic ,abysmy poczuli sie jak Ty tam (-bezcenne)
Prawie tak zrobię...
www.MetalSide.pl
Prawie to wiesz cogumbyy pisze:Prawie tak zrobię...
Prawie czyni wielką różnicę... o to mi chodziłoArtur pisze:Prawie to wiesz co
Podczas występu Emperor będę pod inną sceną
www.MetalSide.pl
ja myślę, że grymbiego należy zbanować za bluźnierstwo...
:angry
a co na łajtsnejk pojdziesz? koles. to jedna taka okazja moze , nawet by dzieciom potem opowiedziec warto pojsc. aj.
a co na łajtsnejk pojdziesz? koles. to jedna taka okazja moze , nawet by dzieciom potem opowiedziec warto pojsc. aj.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Emperor Emperorem, ale Carnivore wypadało by zobaczyc - chyba wiekszy rarytas