Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
W hali bedzie gorąco
Uwierz na słowo, we Wroclawiu byl koncert 29 listopada i tez bylo goraco. I dlatego jest zawsze w PL problem z szatniami. Mam nadzieje, ze w Dortmundzie tego problemu nie bedzie 
28 byl chyba jednak 
Goraco bedzie tym bardziej jak zaczniemy szturmowac pierwsze rzedy! 
aaa bubub
a nie zrobilibyscie tak śpiepy na tych co nie maja za co jechac?
ja bym sie nie pogniewala 
o właśnie miałem tu coś napisać... we wrocławiu pojawiły sie bilbordy że przelot z wrocka do dortmundu od 19 zł. no w zasadzie tylko tyle. może ktoś sie tym zaintersuje wiec piszę
dziękuję za uwagę 
Zawsze dochodza jeszcze dodatkowe oplaty lotniskowe wiec 19 zl to na pewno nie bedzie 
no ja wiem
tylko przekazuje to co napisane na bilbordach 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja lecę z Katowic za 2 PLN w jedną stronę. Z opłatami lotniskowymi wyszło łącznie 161 PLN więc i tak tanio.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W środę 17 maja rusza sprzedaż resztek biletów na koncert i przejazd do Dortmundu!!
Jest to już końcówka zapasów - zostało 8 wolnych miejsc w autokarze i tylko trochę więcej biletów.
Oto ceny:
255 PLN - bilet stojący
256 PLN - bilet siedzący (Block 201, rząd 18, miejsca 42-51 - tylko 10 sztuk! Mapka hali dostępna na Eventim.de)
222 PLN - przejazd autokarem na trasie Poznań-Dortmund-Poznań
Tylko sprzedaż on-line! Kto pierwszy ten lepszy!
Koncert w Dortmundzie jest już prawie wyprzedany więc jest to ostatnia okazja do zamówienia biletów i zobaczenia w tym roku Iron Maiden na żywo!
REZERWACJA BILETÓW (kliknijcie na poniższy banner):

Plan podróży:
2.00 (8 grudnia) - wyjazd z Poznania
5.00-6.00 - granica
14.00-15.00 - przyjazd do Dortmundu
18.30 - otwarcie hali
20.00 - początek koncertu
23.00 - koniec koncertu - powrót zaraz po koncercie!
12.00 (9 grudnia) - przyjazd do Poznania
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jakim cudem przez Polske jedziemy 4 godziny a przez Niemcy 8WICKER MAN pisze:Plan podróży:
2.00 (8 grudnia) - wyjazd z Poznania
5.00-6.00 - granica
14.00-15.00 - przyjazd do Dortmundu
18.30 - otwarcie hali
20.00 - początek koncertu
23.00 - koniec koncertu - powrót zaraz po koncercie!
12.00 (9 grudnia) - przyjazd do Poznania
Proponuje porównanie odległości Poznań-granica i Dortmund-granica
A mam pytanko jedzie ktos z lodzi jeszcze oprocz mnie i Mirdaroh?
Łódź Kaliska 17:42
Poznań Starołęka 22:20
to chyba najsesnowniejsze polaczenie a rownoczesnie najtansze. Troche najwyzej sobie poczekamy bo inaczej bylbysmy dopiero 2.13 a to zima wiec tym bardziej szkoda ryzykowac. Czy to wlasnie stamtad(Staroleka) jedzie nasz autokar?
Łódź Kaliska 17:42
Poznań Starołęka 22:20
to chyba najsesnowniejsze polaczenie a rownoczesnie najtansze. Troche najwyzej sobie poczekamy bo inaczej bylbysmy dopiero 2.13 a to zima wiec tym bardziej szkoda ryzykowac. Czy to wlasnie stamtad(Staroleka) jedzie nasz autokar?
Autokar miał chyba jechać spod Poznania Głównego.
I nie radzę jeszcze ustalać pociągów bo 6 grudnia ma zmienić się rozkład jazdy, więc idealnie przed wyjazdem
I nie radzę jeszcze ustalać pociągów bo 6 grudnia ma zmienić się rozkład jazdy, więc idealnie przed wyjazdem
Starołęka trochę daleko od Głównego jak na zimową noc... I w ogóle daleko w sumie.
No jak sie nic nie zmieni to bedziemy musieli sie przedostac jakos, ale na szczescie sporo czasu bedzie. Chyba ze przejezdza przez Glowny to wysiadziemy wczesniej 
Budziol - sprawdziłem rozkład i ten pociąg jedzie aż do Poznania Głównego. Wyszukiwarka PKP poprostu pokazuje zawsze pierwszą stację z danego miasta. Kliknij na nr pociągu i sam sprawdź.
wierze na slowo
Wiec luz jak sie nic nie zmieni to bedziemy nim jechac
Dzieki za pomoc Ale Ty sie chyba nie bedziesz do nas dosiadal bo srednio po drodze 
Nie nie będę, ale że powiedzmy lubie tematykę kolejową i staram się służyć pomocą 
Super dzięki. Bo z buta po nocy przez Poznań w zime nie widziałoby mi sięPiwowarus pisze:Nie nie będę, ale że powiedzmy lubie tematykę kolejową i staram się służyć pomocą
No jakos te 3h przeczekamy gdzies przy pifku :beer