No fajnie, ale Greddowi chyba chodzi o to do ktorej jest klub otwarty. mnie tez to ciekawi.Korzeń pisze:Ja zostaję do oporu.
Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
Domyślam się, poniekąd <:Fear pisze:To my z Tobą
Do ostatniego gościa pewnie. No wiesz, do 12.00 (28 maja już <:) nikt nie będzie siedzieć ale do 4-5-6 można chyba spokojnie, jeśli dobrze myślę.Arashi pisze:No fajnie, ale Greddowi chyba chodzi o to do ktorej jest klub otwarty.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do ostatnich gości. Wstępnie planujemy zakończenie projekcji DVD Death On The Road około 2-3 w nocy, ale jeśli chcecie to posiedzimy i dłużej - nawet do rana.Arashi pisze:No fajnie, ale Greddowi chyba chodzi o to do ktorej jest klub otwarty. mnie tez to ciekawi.Korzeń pisze:Ja zostaję do oporu.
DVD o 3 w nocy - no nie ma wyjscia trzeba sie wyspac przed impreza 
Wy nigdy nie imprezowaliście dłużej?WICKER MAN pisze:nawet do rana
Niby fajnie, że do ostatniego klienta, tylko wiem jak to potem wygląda, jak siedzi paru niedobitków, a barman ściska zęby bo chciałby juz zamykac.
Ja tam do tej 12.oo może i bym wysiedział jakby co
Z drugiej strony nad ranem słonko będzie więc można iśc do parku jakiegos zawsze.
KMFDM
Ja tam tak imprezowalem, ale to dawno bylo jak jeszcze mi sie zdarzalo sypiac do popoludniaWy nigdy nie imprezowaliście dłużej?
Ja mam nadzieję, że w tej knajpie będzie właściwy obrusik.

KMFDM
ceratka ceratka
SzacuN 
kurde ,szkdoa tez bym wpadła ale mam ful l powodow czemu nie moge
Jakbyscie zrobili w Kraku w czerwcu np to juz by bylo wieksze prawdopodobiestwo
pomyslcie o kolejnym 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W Kraku robiliśmy już 2 sanktuaryjne Sylwestry.Opra_M pisze:kurde ,szkdoa tez bym wpadła ale mam ful l powodow czemu nie moge![]()
Jakbyscie zrobili w Kraku w czerwcu np to juz by bylo wieksze prawdopodobiestwo
pomyslcie o kolejnym
a bedzie szansa moze na chociaz na jakis mino zlot?nie mowie ze teraz, kiedys.WICKER MAN pisze:W Kraku robiliśmy już 2 sanktuaryjne Sylwestry. A Łódź jest w centrum Polski więc jest to najuczciwsze rozwiązanie.
A co do Łodzi to jasne ze optymalne rozwiazanie,tylko jak dla mnie nie ten czas i nie to miejsce, juz teraz Zycze Wam super imprezy! mam nadzieje ze umiescicie jakies fotki na forum
Z Krakowem to jest tak, że za bardzo nie ma z kim robić tych zlotów. Tak mi się przynajmniej wydaję 
no ja jestem chetnaAndzia pisze:Z Krakowem to jest tak, że za bardzo nie ma z kim robić tych zlotów. Tak mi się przynajmniej wydaję
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No pewnie będzie jakaś szansa.Opra_M pisze:a bedzie szansa moze na chociaz na jakis mino zlot?nie mowie ze teraz, kiedys.WICKER MAN pisze:W Kraku robiliśmy już 2 sanktuaryjne Sylwestry. A Łódź jest w centrum Polski więc jest to najuczciwsze rozwiązanie.
A co do Łodzi to jasne ze optymalne rozwiazanie,tylko jak dla mnie nie ten czas i nie to miejsce, juz teraz Zycze Wam super imprezy! mam nadzieje ze umiescicie jakies fotki na forumzeby miala czego załowac ogladac
No ostatnio z okazji mojego przyjazdu zrobiliście.Andzia pisze:Z Krakowem to jest tak, że za bardzo nie ma z kim robić tych zlotów. Tak mi się przynajmniej wydaję
Wicker. prawie jak papież :laughWICKER MAN pisze:No ostatnio z okazji mojego przyjazdu zrobiliście.
matek jak chcesz to do Ciebie przyjedziemy, niedlugo era nowe Horyzonty we wrocku ja sie wybieram,zobaczymy co z tego wyjdzie, to bedziesz mial niedaleko

no licze na toWICKER MAN pisze:No pewnie będzie jakaś szansa.
tak,chcemy, to by było straszne jakbyście sobie poszli,a przyjezdni by sie włoczyli o 3 w nocy po Łodzi .....WICKER MAN pisze:Do ostatnich gości. Wstępnie planujemy zakończenie projekcji DVD Death On The Road około 2-3 w nocy, ale jeśli chcecie to posiedzimy i dłużej - nawet do rana.Arashi pisze:No fajnie, ale Greddowi chyba chodzi o to do ktorej jest klub otwarty. mnie tez to ciekawi.Korzeń pisze:Ja zostaję do oporu.
Ja robię zlotyAndzia pisze:Z Krakowem to jest tak, że za bardzo nie ma z kim robić tych zlotów. Tak mi się przynajmniej wydaję
Kameralnie i sympatycznieLucy pisze:Ja robię zloty 2-4 osobowe
KMFDM