Pytałeś? Bo ja się np. nie chcę włóczyć po nocy do chałupy.ThunderBird pisze:
Oczywiście ,że chcemy by zabawa była do późna, dla osób z Łodzi nie jest to takie wazne
Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
to nie było napisane ironicznie czy coś, tylko że dla was to by nie była tragedia ,bo dom blisko. Ale oczywiście zakładam ,że też wam zalezy by jak najdłużej posiedzieć,no bo w końcu te zloty nie odbywają sie codziennie,no i niby co jest lepszego do roboty w tym momenciezygfryd pisze:Pytałeś? Bo ja się np. nie chcę włóczyć po nocy do chałupy.ThunderBird pisze:
Oczywiście ,że chcemy by zabawa była do późna, dla osób z Łodzi nie jest to takie wazne
ten to cfaniakSzymon pisze:latwiej wygrac bedzieS1MON pisze:spici beda
Gdy trzeba nocnym podróżować, to jest dalej i dłużej niż się wydajeThunderBird pisze:bo dom blisko.
Krzysztofie panie szanowny... czy musisz mieć wszystko ustalone przed? nie możesz poprostu zostawić tego
i tak przekonasz się dopiero na zlocie jak to będzie... a Ty byś chyba już teraz najchętniej ustalił ze wszystkimi nawet to gdzie mają siedzieć 
no to podstawy saruarwiwruMatek pisze:y byś chyba już teraz najchętniej ustalił ze wszystkimi nawet to gdzie mają siedzieć
E tam nie chce mi się czytać co pisze w tym temacie, ale powiem krótko, też się przejadę, bo zlot bezemnie to nie zlot 
No to luz. Zgadaj się z ekipą z Kato (:Zdzicho pisze:E tam nie chce mi się czytać co pisze w tym temacie, ale powiem krótko, też się przejadę, bo zlot bezemnie to nie zlot
Dlatego się kurna siedzi do rana !zygfryd pisze:Bo ja się np. nie chcę włóczyć po nocy do chałupy
KMFDM
i to jest zasadniczo słuszna koncepcjaGreddo pisze:Dlatego się kurna siedzi do rana !zygfryd pisze:Bo ja się np. nie chcę włóczyć po nocy do chałupy
A co Thunder, już wiesz jak jedziesz :>ThunderBird pisze:to jest zasadniczo słuszna koncepcja
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
To jest już nas czterechThunderBird pisze:i to jest zasadniczo słuszna koncepcjaGreddo pisze:Dlatego się kurna siedzi do rana !zygfryd pisze:Bo ja się np. nie chcę włóczyć po nocy do chałupy
na 90% pociągiem z Opola do Łodzi, będą na Fabrycznej o 16:28.Fear pisze:A co Thunder, już wiesz jak jedziesz :>ThunderBird pisze:to jest zasadniczo słuszna koncepcja
Jak jeszcze wyjdzie jakaś tańsza opcja to pojadę tamtą ale ,narazie tak.
Szkoda ,że nie mógłbym zdązyć do Katowic na 10:17, najwczęsniej byłbym tam dopiero o 11:00,tam bym pojechał z wami. No ale i tak sie spotkamy wszyscy
Ja się dzisiaj pytałem o te bilety za ileś tam zł. Są weekendowe do 200km i podróżnicze [czy jakoś tak] za 60 zł. Obowiązują od piątku od 18:00. W sumie jeszcze nie wiedzą jak będzie z tym wolnym piatkiem , czy już od wcześniejszych godzin będzie można jeździć na tym bilecie, ale w przyszłym czasie powinni coś wiedzieć i kazali zadzwonić. Babka się nawet lekko zdziwiła, jak jej powiedziałem, ze minister edukacji uznał piątek jako dzień wolny od szkoly 
No faktycznie PKP moze czas pielgrzymki uznac za weekenda. Jak byl Jarre w Gdansku to PKP zrobilo te weekendowe za 60 zeta od czwartku od 18Fear pisze:Babka się nawet lekko zdziwiła, jak jej powiedziałem, ze minister edukacji uznał piątek jako dzień wolny od szkoly
jakby ktos byl chetny z dolnoslaskiego, konkretnie: Walbrzych, Swidnica, Wroclaw i nieodlegle okolice, to mamy 2 miejsca w samochodzie
nie zapomnij wziac odpowiedniej na zlot flagiZdzicho pisze:E tam nie chce mi się czytać co pisze w tym temacie, ale powiem krótko, też się przejadę, bo zlot bezemnie to nie zlot
Ale weekendowe sa do 200km czyli na bank nie chodziło o weekendowe tylko te bileciki nazywały się turystyczne. Za 60 zł i jeździsz ile chcesz.Szymon pisze:No faktycznie PKP moze czas pielgrzymki uznac za weekenda. Jak byl Jarre w Gdansku to PKP zrobilo te weekendowe za 60 zeta od czwartku od 18
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A Ty weźmiesz swoją?Sim0n pisze:nie zapomnij wziac odpowiedniej na zlot flagi
zwal jak zwal chodzi mi o te co mozna jezdzic wszedzie pospiechami i osobowczakamiFear pisze:Ale weekendowe sa do 200km czyli na bank nie chodziło o weekendowe tylko te bileciki nazywały się turystyczne. Za 60 zł i jeździsz ile chcesz.