Testament
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Testament
a zwłasza Pleasure To Kill, Extreme Aggressions Enemy Of God i violent Revolution 
O to to to to.Elevatorman pisze:a zwłasza Pleasure To Kill, Extreme Aggressions Enemy Of God i violent Revolution
Aha i jeszcze Terrible Certainty.
Same najlepsze. Tak trzymać.Elevatorman pisze:a zwłasza Pleasure To Kill, Extreme Aggressions Enemy Of God i violent Revolution
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Zapomnieliscie o Coma of Souls
Najlepszy, obok Extreme Aggression album Twórcy. Co nie zmienia faktu ze Testament zjada Kreatora na sniadanie 
nie obok, nie obokBloody Sabbath pisze:Zapomnieliscie o Coma of Souls Najlepszy, obok Extreme Aggression album Twórcy.
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

jezeli dobrze rozszyfrowalem posta (CoS>EA) to sie zgadzamMatek pisze:nie obok, nie obokBloody Sabbath pisze:Zapomnieliscie o Coma of Souls Najlepszy, obok Extreme Aggression album Twórcy.to EA może być obok COS
rozszyfrowałeś dobrzeBloody Sabbath pisze:ezeli dobrze rozszyfrowalem posta (CoS>EA) to sie zgadzam
Zmienia. Kreator robi sobie podwieczorek z twórczości Testamentu.Bloody Sabbath pisze:Co nie zmienia faktu ze Testament zjada Kreatora na sniadanie
Bloody Sabbath pisze:Co nie zmienia faktu ze Testament zjada Kreatora na sniadanie
Właśnie. :rocx Tak trzymać. :beerCeltic pisze:Kreator robi sobie podwieczorek z twórczości Testamentu.
no nie przesadzajcie już z tym jedzeniem
testament = kreator jak dla mnie 
Panowie po co się sprzeczać i tak wiadomo że rządzi Slayer, co jest chyba bardziej jasne niż słońce.
A co mi polecacie jeszcze Testamentu poza Gathering, Ritual i Low?
A co mi polecacie jeszcze Testamentu poza Gathering, Ritual i Low?
To też prawda. Slayer to największa potęga thrashu jaka chodziła po ziemii.herki pisze:Panowie po co się sprzeczać i tak wiadomo że rządzi Slayer, co jest chyba bardziej jasne niż słońce.
"The New Order" i "The Legacy".herki pisze:A co mi polecacie jeszcze Testamentu poza Gathering, Ritual i Low?
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

I nawet zapijac nie musi!M@ti pisze:Bloody Sabbath pisze:Co nie zmienia faktu ze Testament zjada Kreatora na sniadanie![]()
Niemiecka scena jest spoko (oczywiscie z Kreatorem na czele), ale nie rowna sie do amerykanskiej- Metallica, Overkill, Forbidden, Testament, Anthrax, Megadeth, Death Angel czy Laaz Rockit - to co tygryski lubia najbardziej. Jest moc i sa melodie.
Hehe. Też prawda. Świetne zakończenie konfliktu. Slayera stawiam osobiście na miejscu drugim.herki pisze:Panowie po co się sprzeczać i tak wiadomo że rządzi Slayer, co jest chyba bardziej jasne niż słońce.
Testament jest dobry jak na thrashową legendę przystało...ja jednak nic ambitnego tam nie widzę.
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Masz wersje utworow bez solowek?Celtic pisze:Testament jest dobry jak na thrashową legendę przystało...ja jednak nic ambitnego tam nie widzę.
bo jak ktoś chce ambitnej muzyki słuchać to nie w traszu szukaCeltic pisze:Testament jest dobry jak na thrashową legendę przystało...ja jednak nic ambitnego tam nie widzę.
No nie do końca - choćby takie Grip Inc.Matek pisze:bo jak ktoś chce ambitnej muzyki słuchać to nie w traszu szuka
Testament nawet by z 2 wiadrami wody nie zapił Kreatora.Bloody Sabbath pisze:I nawet zapijac nie musi!
Dokładnie tak. Mam wersje z solówkami. Są dobre...ale co tu przełomoweg ?
Nic ciekawegonie widzę. Kreator mną zawładną...brrr.
Nic ciekawegonie widzę. Kreator mną zawładną...brrr.
Nie no bez przesady, Testament zajebisty też jest, i jego twórczość bogata jest jak cholera a płyty wydali prawie wszystkie świetne, ale IMO do Kreatora im trochę brakuje w moich oczach przynajmniej.Celtic pisze:Są dobre...ale co tu przełomoweg ?
Nic ciekawegonie widzę.