Tobink mówi, że ten internetowy rozkład jazdy ma błąd i że ten pociąg napewno dalej jedzie (ale czy na Łódź Fabryczną czy na Kaliską to nie wie).
Sprawdźcie to
to mała zmiana planów, bo ponoć lepiej jak wysiądziemy w Łodzi Fabrycznej (Lepiej , bo chcemy połazić po Łodzi iw ogóle, więc nie ma sensu się od razu do Klubu ładować chyba)
Pociag: Katowice-Łódź Fabryczna, odjeżdża o 09:28 w Łodzi jest o 14.28. Są dwie przesiadki: w Częstochowie i Koluszkach ( ).
On jedzie najpierw przez zabrze potem Katowice więc my tam juz będziemy.
Zabrze: Wsiada Fear i ja
Katowice: Wsiada Artur+1, Piniol
Częstochowa: Wsiada Syzygy, Levy+2
Na dworcu czeka vB, Korzeń, Tobink.
Ostatnio zmieniony pn maja 22, 2006 12:36 am przez iEvE, łącznie zmieniany 1 raz.
Piwowarus pisze:Eve - co Cię tak te Koluszki zastanawiają. Bardzo ciekawe miejsce swego czasu. Jest nawet slogan
- Zycia nie znasz - w Koluszkach nie byłes !
a posta przekleiłam z tego co keidys pisałam, ale ciągle nie wiem co to za miasto miasteczko czy mieścina. A nazwa przednia .
Fear pisze:Jeszcze musimy iść do Korzenia zostawić co trzeba i wtedy można się wybierać gdzieś.
ale nie no, po drodze zwiedzanie
Ale to ludzie z Łodzi musza już zaplnować co i jak tam u nich, kiedy i gdzie jaki kebab czy coś .
Początkowo nawet nie myślałem o wyjeździe, teraz się wacham. Zobaczymy. Mam jeszcze tydzień na zastanowienie i przede wszystkim na zorganizowanie ok 50 zł. Jak będę miał to się stawię.
Piwowarus pisze:Eve - co Cię tak te Koluszki zastanawiają. Bardzo ciekawe miejsce swego czasu. Jest nawet slogan
- Zycia nie znasz - w Koluszkach nie byłes !
a posta przekleiłam z tego co keidys pisałam, ale ciągle nie wiem co to za miasto miasteczko czy mieścina. A nazwa przednia
No chyba głowna sortownia naszej "kochanej" Poczty Polskiej się tam mieści. I tam najwięcej listów kradną.
Piwowarus pisze:Początkowo nawet nie myślałem o wyjeździe, teraz się wacham. Zobaczymy. Mam jeszcze tydzień na zastanowienie i przede wszystkim na zorganizowanie ok 50 zł. Jak będę miał to się stawię.
Nie ma nad czym się zastanawiać! Wpadaj razem z resztą warszawskiej ekipy!
EvE pisze:to mała zmiana planów, bo ponoć lepiej jak wysiądziemy w Łodzi Fabrycznej (Lepiej , bo chcemy połazić po Łodzi iw ogóle, więc nie ma sensu się od razu do Klubu ładować chyba)
Pociag: Katowice-Łódź Fabryczna, odjeżdża o 09:28 w Łodzi jest o 14.28. Są dwie przesiadki: w Częstochowie i Koluszkach ( ).
On jedzie najpierw przez zabrze potem Katowice więc my tam juz będziemy.
Zabrze: Wsiada Fear i ja
Katowice: Wsiada Artur+1, Piniol
Częstochowa: Wsiada Syzygy
Na dworcu czeka vB, Korzeń, Tobink.
Jak nie będziecie mieli nic przeciwko to w częstochowie wsiadam jeszcze ja najprawdopodobniej z 2 ziomkami...
o 16.30 będe na Fabrycznej, ktoś by tam wtedy był ? Gdzie wy wtedy będziecie, na mieście już, bo chętnie bym do was dołączył.
o 16 otwierają klub, pójdziemy do klubu już, czy jeszcze nie?
tja, jak mam pić drogi browar to wole to robić w ramach głównej imprezy... wczesniej (pewnie będzie słoneczko) jakiś park, swieże powietrze, ćwierkające PTASZKI ... tak przynajmniej wygląda mój plan...