Ale ja tam tak chlać to wogóle nie zamierzam, pare i piw i starczy, nie chce potem zasnąć i sie obudzić ,jak będzie pół godziny do końca. Jade tam jako fan Iron Maiden,a nie jako pijak
Zlot Fanów Iron Maiden - Łódź - lista obecności
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zlot Fanów Iron Maiden - Łódź - lista obecności
dlatego nie będą wpuszczane, bo juz nic nie kupią i nie będzie z nich takiego pożytku cenowego, za to jak ktoś sie nawali wydając kupe kasy w klubie ,piwami za 6 zetka to prosze bardzo
..,heh Wicker wogóle skąd będzie ochrona,wiesz mniej więcej co to za ludzie, czy będą jakoś kontrolowani przez nas,żeby nie było że za byle gówno wypad z klubu.
Ale ja tam tak chlać to wogóle nie zamierzam, pare i piw i starczy, nie chce potem zasnąć i sie obudzić ,jak będzie pół godziny do końca. Jade tam jako fan Iron Maiden,a nie jako pijak
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To klub opłaca zespół i robi imprezę, a skoro wjazd jest darmowy to oczywiste jest, że muszą zarobić na sprzedaży :beer .
Dlatego też zasady te będą przestrzegane. Co do ochrony to nie wiem, jeszcze tam nie byłem.
Skoro wchodzicie na zlot za free to chociaż nie róbcie jaj z obalaniem Komandosów przed klubem, a wypijcie kulturalnie w środku.
Dlatego też zasady te będą przestrzegane. Co do ochrony to nie wiem, jeszcze tam nie byłem.
Skoro wchodzicie na zlot za free to chociaż nie róbcie jaj z obalaniem Komandosów przed klubem, a wypijcie kulturalnie w środku.
Nie no jak wypijemy po jedno ,dwa piwa na zewnątrz taniej to chyba nic sie nie stanie, potem sie wypije jedno albo piwka tam i spokój, jeszcze zależy ile tam będzie kosztować, bo jak 4 zł ,to nie ma problemu,ale jak 7 czy 8 ,to niech spadają.
Wicker masz jakieś zdjęcia tego klubu?
no trzeba mierzyc sily na zamiaryWICKER MAN pisze:Osoby totalnie nawalone też nie będą wpuszczane więc radzę się pilnować i pić z umiarem.
Cene piwa w barze sie zniesie, nie ma strachu. Ciekawe ile flaszka kosztuje??
Szymon dzieki za info o pociagu
wczesniej sam to sprawdzilem
tylko ze nie bede sie tlukl pociagiem do legionowa.. pojde w centrum na autobus co pod blok jezdzi ;p
Niech ktos z wawy napisze o ktorej jedzie i skad to sie zgadamy razem..
tylko ze nie bede sie tlukl pociagiem do legionowa.. pojde w centrum na autobus co pod blok jezdzi ;p
Niech ktos z wawy napisze o ktorej jedzie i skad to sie zgadamy razem..
przyjedź do tej Łodzi i zobacz czy jestem nachlany, dwoma piwami i nie moge wejśc do klubu, jak nie ,to nie gadaj głupot..znikoma ilośc , a ile to jest znikoma ilość dla ciebie, ja moge wypić 2 piwa i zasnąć ,jak jestem zmęczony, a moge wypić sześc i nic nie mieć, to zależy, zresztą co sie będe tłumaczył,teraz nie jade by chlać, tylko by uczestniczyć w zlocieVlad Tepes pisze:Ty po 1, 2 piwach na zewnątrz nie będziesz mógł wpełznąć o własnych siłach do tego klubu. Słyszałem od ekipy katowickiej, że masz gęsi łeb i po spożyciu znikomej ilości padasz jak kawka.ThunderBird pisze:Nie no jak wypijemy po jedno ,dwa piwa na zewnątrz taniej to chyba nic sie nie stanie, potem sie wypije jedno albo piwka tam i spokój, jeszcze zależy ile tam będzie kosztować, bo jak 4 zł ,to nie ma problemu,ale jak 7 czy 8 ,to niech spadają.
Chcesz dotrwać do rana i bawić z ludźmi nie robiąc z z siebie durnia, to kupuj Karmi i nie zgrywaj bohatera, który musi oszczędzać na zakupie alkoholu pijąc na zewnątrz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No zgadajcie się też z Ascotem.Sim0n pisze:Niech ktos z wawy napisze o ktorej jedzie i skad to sie zgadamy razem..
Ja tam jadę do Łodzi prawdopodobnie w sobotę skoro świt.
Thunder, Vlad - Panowie, proszę o takie dyskusje na priv.
-
szatanista
- -#Long distance runner

Jak juz mowilem, ja jade o 14:25 razem z kumplami ktorzy tego dnia graja koncert w Łodzi. Jesli ktos chce sie przylaczyc (Sajm, Ascot?) to prosze bardzo 
No to fajno, ze bedzieszSim0n pisze:zymon dzieki za info o pociagu wczesniej sam to sprawdzilem
Im wiecej Szymonow tym lepi
Jakies "The Simons" znowu trzeba bedzie odstawic
może on też przyjdzieSzymon pisze:lepi
Proszę o dopisanie do listy 3 osób:
_levy88_
_gwaihir_
_machoń_
:rocx
_levy88_
_gwaihir_
_machoń_
:rocx
Jesli to nie jest lista samych forumowiczow, poprosze o dopisanie:
[l33t]Mayh'u
[l33t]Faceless_Void
[l33t]Mayh'u
[l33t]Faceless_Void
-
karol karolus fanklub
- -#Charlotte

w zasadzie to możecie mnie dopisać obok Zdzicha (bo jeśli wogóle to i tak pojedziemy razem)... z naszej strony wyjazd jest niemal pewny, musimy się tylko upewnić co jak i o której z pociągami.
KMFDM
ja tu chcialem kulturalnie posta nabic ale widze ze juz mnie uprzedzilivBrand pisze: Nitka też dopiszcie.
tu znow ja jade najprawdopodobniej z kumplem wiec do 34 + pycek
... for it is a human number, its number is 280
-
Deleted User 1309
Mareq &
Herod
Meldują sie na pokładzie.
Herod
Meldują sie na pokładzie.