Greddo pisze:tPTASZKI ..
Dojazd do Łodzi: Godziny, dworce ; jak trafić do klubu itp.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dojazd do Łodzi: Godziny, dworce ; jak trafić do klubu itp.
Chyba cieżko stweirdzić co będzie się konkretnie dziać o 16.30ThunderBird pisze:o 16.30 będe na Fabrycznej, ktoś by tam wtedy był ? Gdzie wy wtedy będziecie, na mieście już, bo chętnie bym do was dołączył.
o 16 otwierają klub, pójdziemy do klubu już, czy jeszcze nie?
ale do klubu chyba nie,przynajmniej ja nie idę,bo chce Łódź poogladać ;]
ale przyjdziecie na Fabryczną?EvE pisze:Chyba cieżko stweirdzić co będzie się konkretnie dziać o 16.30ThunderBird pisze:o 16.30 będe na Fabrycznej, ktoś by tam wtedy był ? Gdzie wy wtedy będziecie, na mieście już, bo chętnie bym do was dołączył.
o 16 otwierają klub, pójdziemy do klubu już, czy jeszcze nie?
ale do klubu chyba nie,przynajmniej ja nie idę,bo chce Łódź poogladać ;]
Po Ciebie ?: 
Miejmy nadzieję, że tak :]
Miejmy nadzieję, że tak :]
mamy w aucie 2 miejsca wolne, mozemy zabrac chetnych z okolic Walbrzycha i Wroclawia... planowany wyjazd 15-16 z Walbrzycha
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Thunder, może byś się załapał na powyższą ofertę? 
Musiałbym jeszcze do Wrocławia jechać, a teraz mi autobusy podrożały, lepiej sobie pojade do Opola,a potem od razu do Łodzi, poza tym chce być wcześniej,a jak oni jadą z Wałbrzycha o 16 to będą na miejscu gdzieś o 19 pewnie.
-
El Dorado
Dobra. kogo mam odebrać? Walcie na GG i pma to jakos sie wymienimy numerami komórczaków. Bo juz cały skołowany jestem.
No właśnie właśnie. Bo ja nie wiem co mam ze sobą zrobić i kogo witać na fabrycznym i kiedy i z kim. To o 18.19 to dalej jest aktualne?
Ja będe na fabrycznej o 16.30 to jesty wersja na 90%,no chyba że zobacze że do tanio dojade do Ćzestochowy, to sie spotkam z ekipą z Kat i Syzygym w pociągu na przystanku w Cżestochowie, jak będe tak jechał to w dzień zlotu (bo wtedy to będe dopiero wiedział) wyśle sms Fearowi.
Jak nie wyśle to znaczy że będe o 16.30 na Fabrycznej,i to jest jak mówie na 90% wersja.
Jak nie wyśle to znaczy że będe o 16.30 na Fabrycznej,i to jest jak mówie na 90% wersja.
naturlichzygfryd pisze:To o 18.19 to dalej jest aktualne?
To my już tam wszyscy będziemy na Was czekać.
W sumie tak na 100 jeszcze nie wiadomo, bo może pojedziemy wcześniej, ew. może nawet osobno i o róznych porach... jutro lub może nawet jeszcze dziś wieczorem damy znać... 
KMFDM
.....i byc moze w roznych kierunkachGreddo pisze:W sumie tak na 100 jeszcze nie wiadomo, bo może pojedziemy wcześniej, ew. może nawet osobno i o róznych porach...
A to jak będziemy wracać ze Zdzichem... tak się boimy by nad morzem nie wylądowac.Szymon pisze:.....i byc moze w roznych kierunkach
KMFDM
Coraz gorzej ma się u mnie sprawa wyjazdu 
Co? Artur, dlaczego

Pieprzona praca z polaka.... :/ Serio nie wiem jak to będzie wyglądało... Jakbym miał wszystko przeczytane to jest looos, jadę na bank, ale trochę tego jeszcze jest
Będę się starał serio... Sam sobie praktycznie jestem winny, ale mi się już tak nic nie chce
Jeszcze Ci Fear dam znać. Sorry, jeśli ew. nie wypali
Ale jeszcze nie mówię nie na 100%. K.............. 
Wierzymy ,że ci sie uda stary :rocx
Artur pisze:Pieprzona praca z polaka.... :/ Serio nie wiem jak to będzie wyglądało... Jakbym miał wszystko przeczytane to jest looos, jadę na bank, ale trochę tego jeszcze jestBędę się starał serio... Sam sobie praktycznie jestem winny, ale mi się już tak nic nie chce
Jeszcze Ci Fear dam znać. Sorry, jeśli ew. nie wypali
Ale jeszcze nie mówię nie na 100%. K..............
Bez Ciebie nie jadę