TSA,Turbo czy Kat
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: TSA,Turbo czy Kat
Cz. I i cz. III na "666" i w wersji anglojęzycznej na "Metal & Hell"
Cz. II na "Oddech wymarłych światów" i w wersjach live na "Somewhere in Poland" i "38 Minutes Of Life"
Cz. II na "Oddech wymarłych światów" i w wersjach live na "Somewhere in Poland" i "38 Minutes Of Life"
Ostatnio zmieniony wt maja 23, 2006 5:57 pm przez herki, łącznie zmieniany 1 raz.
Na 666 i "Oddech.."
EDIT : Uprzedzili mnie
EDIT : Uprzedzili mnie
- Elevatorman
- -#Clansman

Dzięki
Różne ligi.
Ale niech będzie.
Kat-bo to mój ulubiony polski (i jeden z wogóle ulubionych) zespół. Chociaż czasem dobijają mnie te teksty-niepowtarzalne-jednak moja matka nie może ich znieść.
Warto też zapytać o który Kat chodzi-na dzisiejszej scenie przecież mamy dwa
Ale niech będzie.
Kat-bo to mój ulubiony polski (i jeden z wogóle ulubionych) zespół. Chociaż czasem dobijają mnie te teksty-niepowtarzalne-jednak moja matka nie może ich znieść.
Warto też zapytać o który Kat chodzi-na dzisiejszej scenie przecież mamy dwa
-
Deleted User 622
A o Turbo nie opowiesz?
Jak ci kupa w majty wleciała po przesłuchaniu Kawalerii? 
To też fakt, że łajno to kubłami wynosić musiałem-ale to jednak nie to samo co Katmetal pisze:A o Turbo nie opowiesz?Jak ci kupa w majty wleciała po przesłuchaniu Kawalerii?
Turbo lubię i szanuję, tak samo jak TSA-jednak nie wyzwala u mnie aż takich emocji jak Kat (nie licząc tej Kawalerii).
Ps.Wiedziałem, że się o to dowalisz ;D
Ale ten drugi nie powinien nazywac się Katem.Blood Brother pisze:Warto też zapytać o który Kat chodzi-na dzisiejszej scenie przecież mamy dwa
Który drugi masz na mysli ?M@ti pisze:Ale ten drugi nie powinien nazywac się Katem. Smile
oba do dupy 
Nie prawda. Widać, że Roman z zespołem zrobili spore postępy i bardzo ladnie im koncerty wychodzą.
byłeś? bo mi się nie podobał.Fear pisze:Nie prawda. Widać, że Roman z zespołem zrobili spore postępy i bardzo ladnie im koncerty wychodzą.
Widziałem nagrania i kumpel mówił, że jak grali to b. dobrze wychodziło, lepiej niż wtedy w 2004 we Wrocku w Diaboliku, podczas trasy "Romen The END" . Ale z tych nagrań jestem sam w statnie stwierdzić, że lepiej to wszystko wygląda niż kiedyś.
ale i tak mi bardziej zależy na albumach. odegrać to jakoś to odegrają ale luczyka nie ma a roman to talent do pisania nie jest jednak
a może by sie tak z Valdim Moderem spyknął i drugi alkatraz?
to by było coś...
Alkatraz...mrrr^^ No fakt, Roman raczej dobrym pisarzem muzyki nie jest. Muzyczy Kata z Romanem może się wykażą jakąś pomysłowością większą 
a słyszałeś ten kawałek jego coś w stylu "żyj szybko, umieraj młodo"? hahahihi . wszystko jasne 
Słyszałem to i jeszcze coś o wodzie
Ale to nie były pierwsze loty 
no delikatnie mówiąc 
Ale to było "kiedyś"
Teraz jest nie tak jak myślisz i może zrobią coś porządnego 
Luczyk stwierdził, w rozmowie z moim kumplem że roman nie lubi metalu i sam wolałby coś ala pink floyd nagać. no do floydów to ja nic nie mam ale nie wróżyłbym temu przedsięwzięciu sukcesu