co do trasy to bylo to do przewidzenia... chociaz myslalem, ze moze na te pare koncertow sciagna micka taylora...
ODWOŁANY - The Rolling Stones - Warszawa @ Lotnisko Bemowo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: ODWOŁANY - The Rolling Stones - Warszawa @ Lotnisko Bemowo
nie sadzilem, ze jest na swiecie jakis fan rocka, ktory nie zna guns n' roses... nawet jesli nie lubi...
co do trasy to bylo to do przewidzenia... chociaz myslalem, ze moze na te pare koncertow sciagna micka taylora...
"everybody lies"
Oświadczenie Odyssey Concerts:
THE ROLLING STONES
Szanowni Państwo,
W związku wypadkiem jakiemu uległ Keith Richards z The Rolling Stones, oraz operacją jaką przeszedł a także w związku z wieloma pytaniami o koncert The Rolling Stones w Polsce (18 czerwca Warszawa Lotnisko Bemowo) Odyssey pragnie poinformować, że zgodnie z otrzymanymi informacjami od managementu zespołu koncert w Polsce na dzień dzisiejszy pozostaje bez zmian.
Operacja jaką przeszedł Keith Richards zakończyła się sukcesem, jednakże artysta będzie musiał poddać się teraz rekonwalescencji. Z tego powodu koncerty zaplanowane na maj zostaną przesunięte na inny termin. Zgodnie z informacjami jakie otrzymaliśmy (któŽe przesyłąm Panswtu w załączniku) trasa rozpocznie się ponownie w czerwcu.
Niestety nie jesteśmy w tej chwili w posiadaniu żadnych bardziej szczegółowych informacji, ale będziemy je Państwu przedstawiać w miarę ich otrzymywania.
Proszę też o śledzenie strony www.odyssey.pl gdzie na bieżąco będziemy podawać wszystkie nadchodzące informacje.
Więc jak narazie koncert nie jest odwołany, zobaczymy co się wydarzy w przeciągu tego tygodnia
THE ROLLING STONES
Szanowni Państwo,
W związku wypadkiem jakiemu uległ Keith Richards z The Rolling Stones, oraz operacją jaką przeszedł a także w związku z wieloma pytaniami o koncert The Rolling Stones w Polsce (18 czerwca Warszawa Lotnisko Bemowo) Odyssey pragnie poinformować, że zgodnie z otrzymanymi informacjami od managementu zespołu koncert w Polsce na dzień dzisiejszy pozostaje bez zmian.
Operacja jaką przeszedł Keith Richards zakończyła się sukcesem, jednakże artysta będzie musiał poddać się teraz rekonwalescencji. Z tego powodu koncerty zaplanowane na maj zostaną przesunięte na inny termin. Zgodnie z informacjami jakie otrzymaliśmy (któŽe przesyłąm Panswtu w załączniku) trasa rozpocznie się ponownie w czerwcu.
Niestety nie jesteśmy w tej chwili w posiadaniu żadnych bardziej szczegółowych informacji, ale będziemy je Państwu przedstawiać w miarę ich otrzymywania.
Proszę też o śledzenie strony www.odyssey.pl gdzie na bieżąco będziemy podawać wszystkie nadchodzące informacje.
Więc jak narazie koncert nie jest odwołany, zobaczymy co się wydarzy w przeciągu tego tygodnia
twardziel z Keith`a 
Mnie to ciekawi co on robił na tej palmie....
Pewnie kokosy zbieralPink pisze:Mnie to ciekawi co on robił na tej palmie....
Kurcze, a ja sie wreszcie dowiedzialem czego nie doszly moje cztery bilety na Stonesow. Otoz nasza ukochana Poczta Polska najzwyczajniej w swiecie te bilety zgubila no i teraz Odyssey zlozyl reklamacje. Kurcze, obawiam sie ze te 800 zl przepadlo... no chyba ze jednak cos ta poczta wyczaruje, ale bardzo mocno w to watpie
edit: Wlasnie sie dowiedzialem, ze jak cos to Odyssey wysle bilety zastepcze. Oby...
szkoda, szkoda...mam nadzieję że koncert odbedzie sie w lipcu i nie edzie kolidował mi z niczym 
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

MUMIE oglada sie w muzeum,a nie na STADIONIE!!!!!!!!!!
Stare dziady...fujjjjjjjjj
tak mi przykro ze nie zagraja....hehehehe
Stare dziady...fujjjjjjjjj
tak mi przykro ze nie zagraja....hehehehe
Kiedy podadzą daty?
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

juz podali!tak mi "przykro"...nie ma POLSKI!hrheheheheheheh
a ten znowu z tymi swoimi marnymi prowokacjami... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Uważaj, za takie chamskie i pozbawione treści posty następnym razem polecą warny!SebastianArcheo pisze:juz podali!tak mi "przykro"...nie ma POLSKI!hrheheheheheheh
Szkoda szkoda, za to Gunsi będą jeszcze w Wawie.
<pociesza>
ty masz facet jakies kompleksy, czy tak po prostu lubisz pozowac na internetowego trolla...?SebastianArcheo pisze:juz podali!tak mi "przykro"...nie ma POLSKI!hrheheheheheheh
"everybody lies"
Koncert będzie prawdopodobnie we wrześniu
i kurde odwołali:( i brno takze, wiec nawet nie ma gdzie jechac:( buuuuuuu
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To się Odyssey przejechało.
Coś mi się wydaje, że sprzedaż biletów też miała coś z tym wspólnego i reschedule'owali tylko te koncerty, na których najwięcej zarobią.
Ale poodwoływali też koncerty w Brukseli, Atenach, St. Petersburgu, Geteborgu, Barcelonie, Brnie, Madrycie, Amsterdamie...wątpie by wszystkie te sie xle sprzedawały. Zreszta niewazne, wazne że koncertu nie ma:/
... a miałem się wybrać na ten koncert
dobrze ,że tego nie zrobiłem