WICKER MAN pisze:Do soboty wszystko się może jeszcze zmienić.
śnieg spadnie :laugh
kurde z tym zlotem to ja mam ubaw... taki zapierdziel w szkole, brak kasy... ale znając życie (a raczej siebie samego) to i tak się pojawie a nawet jakby śnieg spał to by dobrze było bo wszyscy by, tak jak pisałeś, w klubie siedzieli a nie, jak pewnie będzie, że połowo sobie będzie wychodziła na "lampkę wina przed posiłkiem"
Dobra, Ty studiami nie kozacz, mam mase spr., prezentacji, esejów do napisania, 5 książek do przeczytania, ect. I jeszcze Potop w czerwcu przerabviać na samym początku :laugh Jednym słowem ich po****
Fear pisze:Dobra, Ty studiami nie kozacz, mam mase spr., prezentacji, esejów do napisania, 5 książek do przeczytania, ect. I jeszcze Potop w czerwcu przerabviać na samym początku :laugh Jednym słowem ich po****
A ja mam elaborat do napisania, projekt do zrobienia, pare sprawozdan do oddania, kilka kolokwium do napisania i 3 egzaminy do zdania... podejrzewam, ze Matek ma podobnie
Fear pisze:Dobra, Ty studiami nie kozacz, mam mase spr., prezentacji, esejów do napisania, 5 książek do przeczytania, ect. I jeszcze Potop w czerwcu przerabviać na samym początku :laugh Jednym słowem ich po****
A ja mam elaborat do napisania, projekt do zrobienia, pare sprawozdan do oddania, kilka kolokwium do napisania i 3 egzaminy do zdania... podejrzewam, ze Matek ma podobnie
PS. Ale mi sie zrymowalo
To zamist siedzieć na forum to bys pisal teraz i nie marudził, że na zlot nie jedziesz.O !
Ostatnio zmieniony śr maja 24, 2006 9:35 pm przez Fear, łącznie zmieniany 1 raz.
ironpacy pisze:aby Run To The Hills został wylosowany dla Gredda ( jeśli weźmie udział )
Jeśli byłoby dla mnie Run To The Hills to pewnie bym sobie śpiewnął , ale takiej wersji jak wtedy nie dam rady już , za to mogę nieco "cięższa" zapodać
Fender pisze:bylem w sobote na koncercie w Stereo Krogs i trzeba zwrocic uwage na sliska podloge pod scena, bo podczas moshu sie przewrocilem
edit:
dzieki
Uważaj, bo następnym razem uwierzę Matkowi i będzie warn...
A ile Twoim zdaniem osób wejdzie do Stereo? Organizatorzy mówili, że do 300... Ale tak, żeby było trochę wolnego miejsca, można było spokojnie siedzieć itp.