Dojazd do Łodzi: Godziny, dworce ; jak trafić do klubu itp.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dojazd do Łodzi: Godziny, dworce ; jak trafić do klubu itp.
ale co na to Twoje dzieci ?! :laugh
Zamknijcie się. Już wystarczający jest tu burdel, żebym nie wiedział co i jak. Po to zakładałem temat żeby móc sprawnie wszystkie godziny przyjazdu ustalić i skoordynować odbieranie Was z dworców, a nie przekopywał się przez spam w temacie o zlocie. Grr.
to już wiemy jak jest 
vB spotka się koło 13.45 z Tobinkiem i Korzeniem na dworcu autobusowym albo na fabrycznej.
o 14.19 przyjedzimy my (Fear, Artur, ktory tylko tak straszy bo chce być proszony o przyjazd
z kolegą/żanką, syzygy, Levy z ziomami i piniol) Wasza trójka nas odbiera.
a co potem... no my musimy do Korzenia wpasc,chce nas obiadem poczestować, więc najwyżej spotkamy sie potem w miescie a Wam będzie przewodniczyć Tobink
. Jeszcze jakos Rycerza trzeba odebrać przy okazji.
vB spotka się koło 13.45 z Tobinkiem i Korzeniem na dworcu autobusowym albo na fabrycznej.
o 14.19 przyjedzimy my (Fear, Artur, ktory tylko tak straszy bo chce być proszony o przyjazd
a co potem... no my musimy do Korzenia wpasc,chce nas obiadem poczestować, więc najwyżej spotkamy sie potem w miescie a Wam będzie przewodniczyć Tobink
Dokładnie.EvE pisze:vB spotka się koło 13.45 z Tobinkiem i Korzeniem na dworcu autobusowym albo na fabrycznej.
o 14.19 przyjedzimy my (Fear, Artur, ktory tylko tak straszy bo chce być proszony o przyjazd Wink z kolegą/żanką, syzygy, Levy z ziomami i piniol) Wasza trójka nas odbiera.
No i walizki zostawić, na sam obiad bym Was nie zaprosiłEvE pisze:no my musimy do Korzenia wpasc,chce nas obiadem poczestować
Nie najwyżej, tylko się spotkamy.EvE pisze:więc najwyżej spotkamy sie potem w miescie
Z którym się ustawię, gdzie i o której do Was dołączymy.EvE pisze:Wam będzie przewodniczyć Tobink
Krzysiek: Gdzie i o której będziesz?EvE pisze:Jeszcze jakos Rycerza trzeba odebrać przy okazji.
Fabryczna 16.30 .Jeśli by sie zmieniło to ci wyśle smsa, ale na 95% właśnie tak.Korzeń pisze:[
Krzysiek: Gdzie i o której będziesz?
Kro jedzie, bo musi ze mną zaśpiewać
Inaczej będzie źle.
kiedy B16 jest w Czestochowie?? Bo kurde jak w sobote to juz sie boje..... pociag skonczy tam bieg i dalej to tylko na kolanach mozna isc w jednym kierunku
W piątek 26 ,a 27 już jest w Krakowie więc się miniecie
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
no to jest szansa, ze sie przebijemy do Lodzi - ciezko tak pod prad pielgrzymce
Tym co jada z Kraka radze sprawdzic, czy w ogole da sie oposcic miasto tego dnia

Ja jestem ciekaw jak to będzie wygladało w niedzielę, kiedy wszysyc pewnie będa wracać :/
a wyobraźcie sobie wracać pociągiem z ludźmi wracajacymi z pielgrzymki
jakąś oazą czy innymi ministrantami O_o
pelne pociagi naje.....napitych kiboli, znaczy fanow papy.
Matek, a Ty o której wracasz ? Może zróbmy symulacje w których pociągach istnieje potencjalne zagrożenie, że natrafimy na jakieś kółka różańcowe ? 
Ty wez jaj nie robSzymon pisze:Tym co jada z Kraka radze sprawdzic, czy w ogole da sie oposcic miasto tego dnia
Fear ja nie z tych co planują
pewnie dowiem się w niedziele kiedy wracam
ja tak zawsze zresztą, hehe
Jedyny sluszny kierunek tego dnia to beda blonie czy gdzie tam bedzie ial wyklady Ratzi. Kazdy udajacy sie pod prad bedzie linczowanyKea pisze:Ty wez jaj nie rob mysle, ze swolocz bedzie wracac w niedziele dopiero, wiec mam szanse sie wyrwac z grodu krka
Matek pisze:Fear ja nie z tych co planują
A to spoko. Ja w zasadzie też nie wiem, dlatego się pytałem czy ktoś może wie, ale nie wieMatek pisze:pewnie dowiem się w niedziele kiedy wracam Wink ja tak zawsze zresztą, hehe
biczowanie?
markiz by sie ucieszyl