Słyszeliście słyszeliście. Wykonanie Owensa z Meltdowna jest duzo lepsze niż cokolwiek z Rising In the East :>ThunderBird pisze:Hehe nie słyszeliście wynonania Rippera Owensa Paina na Meltdown 98,to dopiero jest tragedia, dzieci tym można straszyć,jak ktoś napisał kiedyś o tym.
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 622
Re: Judas Priest
'Don't Go' mi się bardzo podoba właśnie. Fajne jest, lekkie takie, bezstresowe.
Painkiller jest świetny. Bardzo go lubię. Cała dyskografia JP jest świetna.
Heavy Metal - imo świetna pieśń Judasów.
Heavy Metal - imo świetna pieśń Judasów.
Niestety Robcio sie zestarzał . Jeżeli chopdzi o Painkiller to Owens wykonał go lepiej na Live in London spiewajac go troche niżej.metal pisze:Słyszeliście słyszeliście. Wykonanie Owensa z Meltdowna jest duzo lepsze niż cokolwiek z Rising In the East :>ThunderBird pisze:Hehe nie słyszeliście wynonania Rippera Owensa Paina na Meltdown 98,to dopiero jest tragedia, dzieci tym można straszyć,jak ktoś napisał kiedyś o tym.
Ma ktoś w końcu Rising in the east?
Ja mam i stwierdzam ze zmasakrowalo DOTR. Absolutne mistrzostwo swiata pod wzgledem muzycznym i wizualnym. Tak powinien wygladac heavy metal XXi wieku. Maideni powinni im gitary i inny sprzet podawac.
-
Deleted User 622
Audio czy DVD?paniron pisze:Ma ktoś w końcu Rising in the east?
Mam Audio i takie sobie jest. Jakoś lepiej brzmią poprzednie livey z Owensem
Ostatnio zmieniony czw maja 25, 2006 11:27 pm przez Deleted User 622, łącznie zmieniany 1 raz.
a ten painkiller http://www.youtube.com/watch?v=4hpUx05h ... s%20Priest to z tego jest?
Z tego co mi wiadomo to audio chyba nie wyszlo 
a zna ktoś odpowiedź na moje pytanie? 
Troche szkoda ze to jest w polsce nie do kupienia.Ale coz w takim kraju zyjemy. Gdyby bylo kosztowaloby napewno okolo 100zl ale wiezcie mi naprawde warto. Halford jest jak wino im starszy tym lepszy. Gitarzysci we 2 daja wiekszego kopa niz 3 Gersow 2 Adrianow i 1 Dave. 
-
Deleted User 622
Śmiesz zartować? Posłuchaj Unleashed In The East i poczuj rożnicę :>Qba666 pisze:Halford jest jak wino im starszy tym lepszy
Matek ten Painkiller jest chyba z tego DVD, ale głowy nie dam.
albo Sad Wings of Destiny...zresztą to normalnie,że najlepszy wokal ,każdy wokalista ma w wieku 25-30 lat ,a porównania gitarzystów Priest i Maiden nie mają większego sensu, bo to inna szkoła grania,najbliżej stylu Glenna i KK jest Janick,ale Dave i Adrian to zupełnie inna szkołametal pisze:Śmiesz zartować? Posłuchaj Unleashed In The East i poczuj rożnicę :>Qba666 pisze:Halford jest jak wino im starszy tym lepszy
Matek ten Painkiller jest chyba z tego DVD, ale głowy nie dam.
w takim razie...metal pisze:Matek ten Painkiller jest chyba z tego DVD, ale głowy nie dam.
spokojnie mogę to wyśmiać :laughQba666 pisze: Halford jest jak wino im starszy tym lepszy
W opolu kosztuje 90 złQba666 pisze:Troche szkoda ze to jest w polsce nie do kupienia.Ale coz w takim kraju zyjemy. Gdyby bylo kosztowaloby napewno okolo 100zl
Śmiem stwierdzac fakty. Drugi wokalista swiata po Plancie.
-
Deleted User 622
Hehehe wiesz Thunder, są wokaliści którzy mimo wieku są wciąż w życiowej formie. Wystarczy posłuchać co dziś wyprawia Dio czy Glenn Hughes.
"fakt" to nie ta dziedzina chybaQba666 pisze:Śmiem stwierdzac fakty.
ja bym powiedział nawet ,że pierwszy, no ale ,najlepszy jego okres śpiewania ,to zdecydowanie nie te czasy, jeszcze 6 lat temu na Resurekcji był o wiele lepszy,nie mówiąc o takich płytach jak Sad Wings of Destiny ,Stained Class czy późniejsze Defenders of the FaithQba666 pisze:Śmiem stwierdzac fakty. Drugi wokalista swiata po Plancie.
Tak Metal ,masz racje ,Dio z tej wielkiej trójki metalowych wokalistów ,najmniej stracił
Ostatnio zmieniony czw maja 25, 2006 11:40 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.