Zlot Fanów Iron Maiden - Łódź - lista obecności
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zlot Fanów Iron Maiden - Łódź - lista obecności
Tobink masz błąd w poście.
śmierdzące skarpety
ile Wy tego chcecie wypic
przeciez to mocno uderza
ile Wy tego chcecie wypic
przeciez to mocno uderza
-
El Dorado
oj nie duzo. Będę to traktował jako popite do wodki od pani KaziEvE pisze:śmierdzące skarpety![]()
ile Wy tego chcecie wypic![]()
przeciez to mocno uderza
Eve co Ty tak marudzisz o tego komandosa?
Siła uderzenia jest zależna od rozpędu.EvE pisze:przeciez to mocno uderza
KMFDM
Komandos słabiutki jest, ja kiedyś wypiłem 3 piwa i Komandosa i nic nie miałem, dosłownie nic. A jak kiedyś wypiłem 3 piwa i takie wino ,nie pamiętam jak sie nazywało ,miało napis 18 na etykietce, jakieś malinowe,to strasznie mnie zmasakrowało.
Co do mnie,to na zlocie pije tylko Piwo, nie będe mieszał.
Co do mnie,to na zlocie pije tylko Piwo, nie będe mieszał.
-
El Dorado
Prawdziwi wojownicy zawsze mieszają. Zawsze.ThunderBird pisze:Co do mnie,to na zlocie pije tylko Piwo, nie będe mieszał.
I potem nic nie pamiętają z imprezy.Nic. I zawsze zasypiają.Zawsze.tobink pisze:Prawdziwi wojownicy zawsze mieszają. Zawsze.ThunderBird pisze:Co do mnie,to na zlocie pije tylko Piwo, nie będe mieszał.
Jeszcze zależy ile sie zje przed, a jak gdzieś sie jedzie ,to trudno zjeśc normalny obiad, jakbym zjadł coś tłustego na pare godzin przed, to podejrzewam że było ok,ale na głodniaka to lepiej nie,poza tym jeszcze długa podróż człowieka wymęczy.
jak przypadkiem zaleci do Ciebie odór to mnie zrozumieszMatek pisze:Eve co Ty tak marudzisz o tego komandosa?
Nienawidze zapachu wódy i komandosa, a wiadmo że zapach to ponad polowa smaku...
dobra dobra, z Twoją głową akurat bywa różnie, i wszyscy o tym wiemyThunderBird pisze:Komandos słabiutki jest, ja kiedyś wypiłem 3 piwa i Komandosa i nic nie miałem, dosłownie nic. A jak kiedyś wypiłem 3 piwa i takie wino ,nie pamiętam jak sie nazywało ,miało napis 18 na etykietce, jakieś malinowe,to strasznie mnie zmasakrowało.
To był przypadek
,mówie, byłem strasznie zmęczony i nie zjadłem obiadu, teraz coś musze ,do jakiegoś baru mlecznego skoczyć,zjeśc jakiś obiad, bo tak to głupio głodnym być,a jak znam życie to w ktym klbuie będą jakieś zapiekanki za 5 zł,malutkie to dupa.
zawsze możesz zakazać sie zbliżaćEvE pisze:jak przypadkiem zaleci do Ciebie odór to mnie zrozumiesz
Nienawidze zapachu wódy i komandosa, a wiadmo że zapach to ponad polowa smaku...
ale Ty pitolisz Thunder, aż głowa boliThunderBird pisze:To był przypadek ,mówie, byłem strasznie zmęczony i nie zjadłem obiadu, teraz coś musze ,do jakiegoś baru mlecznego skoczyć,zjeśc jakiś obiad, bo tak to głupio głodnym być,a jak znam życie to w ktym klbuie będą jakieś zapiekanki za 5 zł,malutkie to dupa.
-
El Dorado
ej. jak pijesz będąc zmęczonym i na pusty brzuszek to szybciej osiągniesz zgona 
Jeee, bejbeee!Mareq pisze:Mareq
Bzdury, w ogólnym rozrachunku jest takie wrażenie, ale w zaawansowanym etapie zanika.tobink pisze:ej. jak pijesz będąc zmęczonym i na pusty brzuszek to szybciej osiągniesz zgona
KMFDM
ogólenie to czasem trzeba się poprostu zerzygać i pić dalej, nie?Greddo pisze:Bzdury, w ogólnym rozrachunku jest takie wrażenie, ale w zaawansowanym etapie zanika.
to zrób eksperyment, zjedz sobie coś bardzo tłustego, np. pare kiełbasek smażonych na oleju,do tego z pół kilo ziemniaków i potem wypij np z 5 piw,a potem tyle smao wypij na głodniaka...poczujesz rózniceGreddo pisze:Bzdury, w ogólnym rozrachunku jest takie wrażenie, ale w zaawansowanym etapie zanika.tobink pisze:ej. jak pijesz będąc zmęczonym i na pusty brzuszek to szybciej osiągniesz zgona
Nie, nie, to głębsza filozofia... otóż nawalenie jest właściwie zmęczeniem, uginają się nam nogi i nie potrafimy logicznie myśleć z osłabienia czyli ze zmęczenia, jeśli więc jest osoba, która do tego stopnia się wyszkoliła, że potrafi w najbardziej nadupionym stanie bawić się i rozmawiać (bełkotać) to dla niej będzie to bez różnicy czy jadła coś przed piciem, czy też była w pracy czy wylegiwała się w łóżku. Tak czy siak będzie nawalona czyli zmęczona czyli przy pewnych umiejętnościach wszystko będzie jak zwykle. 
KMFDM