/me sprawdza liste
O... miałem
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
jak kupowałem bilet to już mi powiedzieli że już pociąg odjeżdzaMatek pisze:[to rycerz nie wsiadł w ten pociag co ja?Nomadzie, jak to było?
:laughNomad pisze:jak kupowałem bilet to już mi powiedzieli że już pociąg odjeżdza
rowniez pozdrawiamchmielu pisze:Nie zdążyłem z nikim pogadać ale trudno (była chwilowa pogawędka z gościem na parkingu o aucie - pozdrawiam!)
Simon byles swietny! szkoda ze mnie nie bylo, bo mialbys konkurencje w karaoke...Sim0n pisze:o ja pierdykam.. ale siara z tym wasted years..
Dzieki ! Już jest lepiej z dzieciakiem.mieko pisze:rowniez pozdrawiamchmielu pisze:Nie zdążyłem z nikim pogadać ale trudno (była chwilowa pogawędka z gościem na parkingu o aucie - pozdrawiam!)pozdrawiam rowniez autko
no i zycze dzieciakowi zdrowia :rocx
zajebiscie wyszlo - a siara byla dopiero jak zesmy sie na scene wpakowaliSim0n pisze:o ja pierdykam.. ale siara z tym wasted years.. prawie odlecialem xDD
za duzo piwa chyba
z tym sie zgodze w 100% idealny utwor na taka imrezeSzymon pisze:najlepiej Heaven Can Wait
No, niezły lolFear pisze:Simon dał czadu !
P.S. Korzeń, dlaczego na jednej focie dajesz mi... buzi ? :laugh
Musiałem wybieraćvBrand pisze:No, niezły lol
A Ewkę wywaliliście do przodu
Ano. Za silny wiatr był i poooooooszłavBrand pisze:Szkoda tej parasolki Andzi Wink
będę płakałvBrand pisze:Szkoda tej parasolki Andzi Wink
Tez o tym myslałemtobink pisze:chyba to zdjecie spod żabki wrzuce sobie na tapete
Fear pisze:Musiałem wybierać Laughing