na zdjeciu spod zabki Kea i JA trzymamy komandosyFear pisze:Tez o tym myslałem Mr. Green Ale szkoda, że nie mamy żadnego z komadosem :>
Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Iron Maiden - 27/05/2006 - Łódź!!!
Greckie wina i dziewczyna - tego się nie zapominatobink pisze:Fear pisze:Musiałem wybierać Laughing
albo blizej komandosa albo blizej Ewy
Eee... Ja chciałem takie z parku np. jak ten 1 poszedł, ale trudno. Się odbije innym razemtobink pisze:na zdjeciu spod zabki Kea i JA trzymamy komandosyFear pisze:Tez o tym myslałem Mr. Green Ale szkoda, że nie mamy żadnego z komadosem :>
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

miło, że ktoś o mnie pamiętaWojtek pisze: a najbardziej The Prisoner mnie zabiły![]()
To jest ta fota kiedy udajemy buziaczzzzka, i akurat w momencie kiedy było cykane zdjęcie :laugh A to Ci lol!Fear pisze:P.S. Korzeń, dlaczego na jednej focie dajesz mi... buzi ? :laugh
Pedalow w lodzi nie brakuje. A kolor rozowy to mnie przesladowal non stop. Na tym zdjeciu mamy kumulacje - pedaly plus rozowy parasol 
Te, sfaniaszekSzymon pisze:pedaly
-
IvonMaiden
- -#Invader

tak tak "udajemy" jasne jasne poprostu sie wydaloKorzeń pisze:To jest ta fota kiedy udajemy buziaczzzzka, i akurat w momencie kiedy było cykane zdjęcie :laugh A to Ci lol!Fear pisze:P.S. Korzeń, dlaczego na jednej focie dajesz mi... buzi ? :laugh
Ciiicho, głupia ;P Miałaś nikomu nie mówić nooo! <:tak tak "udajemy" jasne jasne poprostu sie wydalo :p
a ja dawno wiedziałem :laugh
mhm oczywiscieKorzeń pisze:Te, sfaniaszekNie dałem mu buzi, tylko w momencie kiedy udawałem, że mu chcę dać (wiesz, żarcik taki ;P) ktoś zły brzytki i nietopry zrobił zdjecie <:
-
IvonMaiden
- -#Invader

wszyscy wiedzieli tylko Korzen zyl jak zwykle zludzeniamiMatek pisze:a ja dawno wiedziałem :laugh
Ano , to było zaraz po fleszy :laughKorzeń pisze:To jest ta fota kiedy udajemy buziaczzzzka, i akurat w momencie kiedy było cykane zdjęcie A to Ci lol!
Dobrze, że Ascot tego nie widziKorzeń pisze:ktoś zły brzytki i nietopry zrobił zdjecie <:
Ale to był takie "malutki" zarcikIvonMaiden pisze:tak tak "udajemy" jasne jasne poprostu sie wydalo Razz Wink
Że niby co :>Matek pisze:a ja dawno wiedziałem
No patrz, a ja myślałem, że mogę Ci ufać. Znam Cię 11 lat a Ty mi taki numer ;PIvonMaiden pisze:wszyscy wiedzieli tylko Korzen zyl jak zwykle zludzeniami
-
IvonMaiden
- -#Invader

"jestesmy z programy "ajm sory ". Czy domysla sie Pan od kogo sa te kwiaty? "Korzeń pisze:No patrz, a ja myślałem, że mogę Ci ufać. Znam Cię 11 lat a Ty mi taki numer ;PIvonMaiden pisze:wszyscy wiedzieli tylko Korzen zyl jak zwykle zludzeniami
-
Deleted User 622
ekhm pewnie od pani Wiesi z warzywniaka 
-
IvonMaiden
- -#Invader

a moze od pani Kazi z metymetal pisze:ekhm pewnie od pani Wiesi z warzywniaka
Od ŻŻŻźźźździśśśśkaaa?IvonMaiden pisze:"jestesmy z programy "ajm sory ". Czy domysla sie Pan od kogo sa te kwiaty? "
A co to jakiś sklep ? :laughIvonMaiden pisze:a moze od pani Kazi z mety Very Happy
Teksty EvE rządzą! :laughFear pisze:A co to jakiś sklep ? :laugh
-"Tukan!"
-"Ej, a wogole skąd znacie to slowo?"
:laugh
Boskie!