Niestety nie wszyscy to rozumieją....M@ti pisze:Weś pod uwagę że niektórych poprostu nie stać na zakup całej albo choć części dyskografii, czy jakichś gadżetów zwoązanych z zespołem itp.
Albo jeszcze posiadanie DVD... to już jakaś paranoja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Niestety nie wszyscy to rozumieją....M@ti pisze:Weś pod uwagę że niektórych poprostu nie stać na zakup całej albo choć części dyskografii, czy jakichś gadżetów zwoązanych z zespołem itp.
Heh to tak jak ja, ale mój kumpel jest tróó fanem więc mogę wszystkie DVD Ajronów u niego oglądać.Artur pisze:Ja np. póki co nie mam odtwarzacza DVD, no i zapewne mimo faktu posiadania wszystkich płyt studyjnych w oryginale też nie mogę się nazwać fanem IM
jeśli nie znasz życiorysu każdego członka zespołu to niestety nie jestes fanemArtur pisze:mimo faktu posiadania wszystkich płyt studyjnych w oryginale też nie mogę się nazwać fanem IM
Zaraz ktoś się odezwie, że skoro ktoś ma kasę na piwo i szlugi, a na płyty nie ma to nie ma prawa uważać się za fana...Artur pisze:Niestety nie wszyscy to rozumieją....
Hehe a to oni powinni właśnie dbać o uczciwość swoich dzieci.... świat stanął na głowie...Wrath pisze:bo moi rodzice uważają kupno płyt za bezsens i wydaje mi się, że nie tylko moi
Hmm.. no to jest jakis argument, ale.... ja nie wydaję fortuny na alkohol, nie palę, ale przecież raz kiedyś się trzeba spotkać ze znajomymi a wtedy kasa jest potzrebna, może nie bardzo dużo ale jednak... nie można siedzieć w domu tylko i zbierac na płytki izolując się od społeczeństwaZaraz ktoś się odezwie, że skoro ktoś ma kasę na piwo i szlugi, a na płyty nie ma to nie ma prawa uważać się za fana...
No u mnie też już lepiej, ale były czasy, że kupowałem sobie płytkę raz na pół rokusyzygy pisze:U mnie jest podobnie, choć nie do końca, nie jest tak źle w sumie
Eeeto u mnie nigdy nie było takich ograniczeńWrath pisze:No u mnie też już lepiej, ale były czasy, że kupowałem sobie płytkę raz na pół roku
mój kumpel słuchał metalu baaardzo długo, coś mu walnęło na mózg, zgolił czuprynę i teraz techno słuchasyzygy pisze:ale ważne, że mnie wciągnął, teraz to se moze nawet techno zacząć słuchać
Moi dalej się dziwiąsyzygy pisze:Na początku się dziwili, po co, na co, masz neta itd.
no to rzeczywiścieWrath pisze:mój kumpel słuchał metalu baaardzo długo, coś mu walnęło na mózg, zgolił czuprynę i teraz techno słucha
Ja trochę tych grunge'ów i nu-metali, ale na małą skalęsyzygy pisze:Ja tam zanim poznałem Maiden praktycznie niczego nie słuchałem, tzn. to co leciało w radiu gdzieś tam przypadkiem
Nawrócił się.Abstract pisze:ja zmam kolegę który zawsze nadawał na Iron Maiden, Rammstein itp... a ostatnio coś mu odbilo i zaczął słuchać System of a Down oraz Children of Bodom:) nawet sobie koszulki kupuje:P

Zgadzam się w pełni.Elevatorman pisze:wg mnie i system i childreni sto razy lepsi niz rammstein
bo Niemcy ?Elevatorman pisze:nie cierpie tego zespołu...
tak tak takMatek pisze:wręcz będę bronił r+ jak dzika bażancica
no tak jakbyMatek pisze:na monitor?![]()