kurde coraz bardziej lubie ten zespół
Red Hot Chili Peppers
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Red Hot Chili Peppers
A ja robię sobie Red Hot Mix
A zaraz chyba se Blood sugar... zapodam. 
Włąsnie obajrzałem na TV4 wywiad z John'em Frusciante.Gadał o nowej płycie, o tym jak brał dragi i takie tam
Ok szefie, zastosuję się do instrukcjiMatek pisze:syzygy. wal śmialo z by the way, a potem one hot minute.
Wrath pisze:Ja od jakiegoś czasu uważam BTW za najlepszą płytę Red Hotów...
Zgadzam sie ale bez Get On Top, jak dla mnie na arzie najgorszy na płycieMatek pisze:z californi lubię wszystko oprócz RT. a najbardziej początek, czyli tam pierwsze 7 utworów
hehe, czyli wpasowałeś sie w moją teorię idealniesyzygy pisze:Zgadzam sie ale bez Get On Top, jak dla mnie na arzie najgorszy na płycie
Czyli nie spełniłem pokładanych we mnie nadziei:Matek pisze:hehe, czyli wpasowałeś sie w moją teorię idealnie
Matek pisze:choć w przypadku syzygiego może być inaczej, jeśli tak to bierz się za blood sugar..
ale to nic złego
ja też przeszedłem tą samą drogę 
a RHCP ma jakąś dobrą koncertówkę?
Nie, nie chce teraz jej słuchać, lubię najpierw poznać kawałki w wersjach studyjnych, ale tak przyszłościowo pytam 
Live In Hyde Park 
lepiej najpeirw poznaj studyjne
mają świetny live in hyde park, ale dla własnego dobra narazie zapoznaj sie z albumami
wydaje mi się że troche Cię już znam i nie spodoba Ci się
trochę inne podejście do koncertowania mają 
nie jest tez znowu taki 'ekstremalny'Matek pisze:mają świetny live in hyde park
Bo genialny. musze oryginala zdobyc, ale jakos nie czesto widoczne sa i drogie. :/
Ale naprawde bardzo lubie ten koncert... W sumie dobry dobor utworow no i wysmienite wykonanie. + pare dodatkowych smaczkow
Jazz is not dead, it just smells funny.
pieerdzieliszsyzygy pisze:te kawałki typu Get On Top troszkę mi nie podchodzą...
a w sumie co tam...bierz się za by the way ;]
Jak dla mnie na granicy słuchalnościWrath pisze:pieerdzielisz nie jest zły...
no chyba zaraz się wezmę, bo C. już znam nawet nieźlea w sumie co tam...bierz się za by the way ;]
aha, jak masz całą dyskografię to zapuść sobie "Under The Bridge"
kurde posłuchałbym sobie, taka mnie chęć wzięla na ten kawałek, ale mam moje mp3 porozwalane na kilku płytkach a oryginału ni mam 
Słuchałem już dzisiaj, bo przeglądałem ten temat i trafiłem na Wasze peany na jego cześćWrath pisze:aha, jak masz całą dyskografię to zapuść sobie "Under The Bridge"
...a dyskografii jeszcze całej nie mam ale zaraz będzie.
A gdzie Ty to wszystko kupisz?:Bsyzygy pisze:...a dyskografii jeszcze całej nie mam ale zaraz będzie.
Polecam video Greatest hits.
Wszystkie teledyski i reportaż z trasy, który trwa około 1:30 i naprawde fajnie sie go ogląda. Dużo można sie o nich dowiedzieć
Niezłe jajca robią razem z Foo Fighters
Wszystkie teledyski i reportaż z trasy, który trwa około 1:30 i naprawde fajnie sie go ogląda. Dużo można sie o nich dowiedzieć
Niezłe jajca robią razem z Foo Fighters
Jeśli kogoś nie interesuje mecz (:lol:) to na VH1 leci teraz koncert RHCP a o 18 będą chyba teledyski 
Słuchałem ostatnio sporo By The Way i wałkowałem znowu Californication. Stwierdzam, że ta druga jest genialna, w wakacje jej słuchałem ale nie wciągnęła mnie tak jak teraz.
"BTW" też super, Can't Stop mi się najbardziej podoba chyba, choć cała jest super.
One Hot Minute przesłuchałem pare razy i mam mieszane odczucia, niektóre kawałki mi bardzo leżą, np. Coffee Shop a inne wcale. Muszę się wsłuchać bardziej.
Ale jak zapodałem sobie BSSM, to pawia puściłem.
"BTW" też super, Can't Stop mi się najbardziej podoba chyba, choć cała jest super.
One Hot Minute przesłuchałem pare razy i mam mieszane odczucia, niektóre kawałki mi bardzo leżą, np. Coffee Shop a inne wcale. Muszę się wsłuchać bardziej.
Ale jak zapodałem sobie BSSM, to pawia puściłem.