ale gdzie jej tam do końcówki VoC na SWoD, pamiętam zresztą zawsze na forach i serwisach metalowych jak starzy fani Priest wyśmiewali Rippera i jego wykonania klasykówmetal pisze:Teeee Thunder, co ty chcesz od końcówki Victim of Changes na Meltdown? Słucham 4ty raz z kolei i wg mnie brzmi zajebągo.
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
a starzy fani mają to do siebie że ocenianie obiektywne jest im obce... i w ogóle w większości tylko zrzędzą jak stare baby albo jak zygfryd.
-
Deleted User 622
To jednak ty nie masz własnego ucha wg którego oceniasz muzykę, tylko wyczytujesz recenzje i na ich podstawie wyrabiasz sobe pogląd? Gratuluję pomysłu. Wg mnie to wykonanie Victim jest naprawdę popisowe.ThunderBird pisze:ale gdzie jej tam do końcówki VoC na SWoD, pamiętam zresztą zawsze na forach i serwisach metalowych jak starzy fani Priest wyśmiewali Rippera i jego wykonania klasykówmetal pisze:Teeee Thunder, co ty chcesz od końcówki Victim of Changes na Meltdown? Słucham 4ty raz z kolei i wg mnie brzmi zajebągo.
Nie ,mam swój pogląd, ale przytoczyłem tylko opinie starych fanów jako jeden z argumentów. Ripper nie pasuje do Judas Priest dla mnie i już.
Hej ludzie co sie stalo z forum Judasza wiecie moze?
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

wszystko ok, tylko wchodz na http://judaspriest.pl/ 
- Piotrek Sz.
- -#Prodigal son

Słyszał już ktoś "Edge Of The World" tria Tipton-Entwistle-Powell?
Nu pagadi, zajec!!!
ah ah..zobaczylem Rising in the east...genialny set i bdb wykonanie :solo
To co niektórzy narzekają ? 
a narzekali ? nie wiem, nie obserwowalem topicu zbytniopaniron pisze:To co niektórzy narzekają ?
Właśnie nie na publiczność, tylko na wykonanie , brzmienie i takie tam...
Wole rozstrojony JP niz dopieszczony IM. Dla mnie temu wydawnictwu nic nie brakuje i jest lepsze nie DOTR
Obejrzałem wreszcie "Rising In THe East" i mam mieszane uczucia.
Jeżlei chodzi o wykonanie w sensie brzmienia, produkcji to jest ok, ale co do samego szoł to z całym szacunkiem dla Judasów tragedia.
Gdyby wydali ten koncert jako audio, to pewnie często bym jej słuchał.
Oglądać nie ma czego niestety. Wiem, że wiek robi swoje, ale tutaj prawie w ogóle nie ma energii, nie ma tej radości grania.
Sytuacje chyba tylko Travis ratuje, który za zwoim zestawem najlepiej sie prezentuje...
Jeżlei chodzi o wykonanie w sensie brzmienia, produkcji to jest ok, ale co do samego szoł to z całym szacunkiem dla Judasów tragedia.
Gdyby wydali ten koncert jako audio, to pewnie często bym jej słuchał.
Oglądać nie ma czego niestety. Wiem, że wiek robi swoje, ale tutaj prawie w ogóle nie ma energii, nie ma tej radości grania.
Sytuacje chyba tylko Travis ratuje, który za zwoim zestawem najlepiej sie prezentuje...
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

A ja po obejrzeniu na DVD mam odczucia w 100% pozytywne. Fakt, ze Halford nie radzi sobie z Painkillerem jak w latach '90, ale reszte kawalkow wykonal naprawde dobrze. Trzeba przyjac ze Judas Priest przyjal na koncertach inna stratgie niz Maiden- zamiast skaczacego i wlazacego gdzie popadnie Dickinosna, maja majestatycznego Halforda, ktory kazdym swoim ruchem kupuje publicznosc. Reszta zespoly jak najbardziej daje rade,szczegonie Travis
Koncert oglada sie swietnie, dla mnie, jako dla fana Priest, byla to wspaniala uczta.
Brawo za to DVD
Brawo za to DVD
Mnie nie kupuje tymi śliskimi gestami- czy on musi się tak obrzydliwie wić na tej scenie chwilami? (np. to Silent Screams z RiR III z tematu o H. )Bloody Sabbath pisze: zamiast skaczacego i wlazacego gdzie popadnie Dickinosna, maja majestatycznego Halforda, ktory kazdym swoim ruchem kupuje publicznosc.
i te jego wzniosłe miny ku niebu
Już wolę, jak dickinson macha łapą jakby ćwiczył karate i zjeżdża na zjeżdżalniach i innych rusztowaniach
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

no a ja mowie o RitEsyzygy pisze:Mnie nie kupuje tymi śliskimi gestami- czy on musi się tak obrzydliwie wić na tej scenie chwilami? (np. to Silent Screams z RiR III z tematu o H. )Bloody Sabbath pisze: zamiast skaczacego i wlazacego gdzie popadnie Dickinosna, maja majestatycznego Halforda, ktory kazdym swoim ruchem kupuje publicznosc.
Co za róznica, widziałem painkillera z youtube i choreografia jest podobnaBloody Sabbath pisze:no a ja mowie o RitE
ale zobaczcie ile utworow jest na rite
Bloody Sabbath jestem tego samego zdania co Ty.