Właśnie tytuł jest super . Zawsze jak rozmawiamy z kolegami na temat tej płyty to nie jesteśmy w stanie wymówić tego tytułu, bo jest zwyczajnie za długijuras pisze:tytuł fatalne
Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Coma
Dobra ta nowa Coma, bardzo dobra nawet bym powiedział
Już mi się podoba, po pierwszym przesłuchaniu. Brzmienie zdecydowanie lepsze od pierwszego wyjścia z mroku. Chyba polubię ja bardziej od debiutu, który to owszem, lubię, właśnie- tylko lubię
Już mi się podoba, po pierwszym przesłuchaniu. Brzmienie zdecydowanie lepsze od pierwszego wyjścia z mroku. Chyba polubię ja bardziej od debiutu, który to owszem, lubię, właśnie- tylko lubię
Dobry jesteśsyzygy pisze:Już mi się podoba, po pierwszym przesłuchaniu.
Debiut uwielbiam a Zaprzepaszczenie... nie umiem znaleźć słowa, które by je opisałosyzygy pisze:Brzmienie zdecydowanie lepsze od pierwszego wyjścia z mroku. Chyba polubię ja bardziej od debiutu, który to owszem, lubię, właśnie- tylko lubię Razz
A w jakich radiach można usłyszeć ten singiel, orientujecie się?Matek pisze:no może oprócz dddd
a intrem się tak Matek zachwycałeś, a ono takie sobie jest, takie jakieś tam dźwięki, trzaskanie drzwiami i odgłosy kroków przez 2min-nic specjalnego
Bo to takiego klimatu nadaje i wprowadzaa słuchacza w świat płyty.syzygy pisze:a intrem się tak Matek zachwycałeś, a ono takie sobie jest, takie jakieś tam dźwięki, trzaskanie drzwiami i odgłosy kroków przez 2min-nic specjalnego Razz
bo kuźwa intro to nie ma bć coś specjalnegosyzygy pisze:a intrem się tak Matek zachwycałeś, a ono takie sobie jest, takie jakieś tam dźwięki, trzaskanie drzwiami i odgłosy kroków przez 2min-nic specjalnego
O nie, wypraszam sobie :closed Jak słucham płytę to od deski do deski i najczęściej na discmanie, w skupieniuMatek pisze:słuchane ot tak sobie w winampie i to jeszcze pewnie w random order to na pewno wydaje się do dupy.
na Tyranii brusia intro jest zajebiste i też wprowadza w klimat płyty.Matek pisze:bo kuźwa intro to nie ma bć coś specjalnego intro ma wprowadzać w klimat płyty.
...wiem wiem, głupie porównanie
Tak! Ja już nawet kiedyś temat założyłem, ale go zamknęli :<S1MON pisze:prosze o grupe Szymony Very Happy patent nr 001 - patentuje ten pomysl, ze zadne inne Wojtki i inni nie moga stworzyc sobie takich grup Exclamation Szymony to elitarne jednostki tego forum i tego się trzymać...za kazde lole do tego posta warny Mr. Green