ej abstract to nie ja npisałem tylko kratosAbstract pisze:jak dla mnie to ja zza dwóch ścian
ale cóż...
Co dalej z legendą Iron Maiden-dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
obserwator
- -#Long distance runner

Re: Co dalej z legendą Iron Maiden-dyskusja
mtszły
Racja,ale gdyby pomiędzy tymi częściami pododawali jakieś znośne przejścia może by całość dałoby się zaakceptować. Trochę z innej beczki - ciekawe czy wrócą do tych złowieszczych dźwięków, jakie stworzyli w sign of the cross. Gdy się zamknie oczy i wsłucha się w nie to mozna odleciećW Virusie dla mnie znośna jest tylko jego 2 część. Po początek jest straszny. I obie te części pasuja do siebie jak pięść do nosa.
Męczycie tego Virusa i męczycie
Przecież to tylko utwór z singla; ponadto napisany jakoby na specjalną okazje i do pewnej grupy ludzi...
Przecież to tylko utwór z singla; ponadto napisany jakoby na specjalną okazje i do pewnej grupy ludzi...
W sumie to dobrze ze na singla ma dodatkowe utowry sa zajefajne

Prawda. Taki trochę gorszy "Virtual XI", który jakością produkcji też nie grzeszy... ale sam utwór IMO swietny.Kratos pisze:brzmi jak zza ściany
Racja virtuala rewelacyjnie w studio nie dopiescili
w porowaniu z accidentem bronka wypada bardzo blado a te plyty wyszly w niedlugim odstepie od siebe chyba.
mi się brzmienie Vrtuala podoba nawet 
- Elevatorman
- -#Clansman

a mi sie wirtual wogóle nie podoba;)
no futureal lubie 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Mi się jeszcze podoba The Clansman i Don't Look To The Eyes Of A Stranger :rocx Świetne kawałki. No i The Angel And The Gambler w wersji singlowej jest w pożądkuElevatorman pisze:a mi sie wirtual wogóle nie podoba;)no futureal lubie
aaa Dont't Look... to według mnie jeden z najlepszych numerów na tej płycie 
no to dla mnie piosenka"od ktorej sie wszystko zaczelo"...Abstract pisze:aaa Dont't Look... to według mnie jeden z najlepszych numerów na tej płycie
Ja też bardzo lubie tę piosenke i nie rozumiem dlaczego większość osób jej nie lubi
Że niby refren sie za często powtarza, ale mi to pasuje
Że niby refren sie za często powtarza, ale mi to pasuje
ja mam po prstu do niej sentyment bo byla piersza maidenow ktora slyszalam i zawsze ja bede lubiec:)
- KaziorFukacz
- -#Trooper

też lubie virtuala
za to x-factor wg. mnie najbardziej dziadowy album Maiden
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ja osobiście zastanawiam się czemu Virtual jest tak powszechnie jechany! IMO to naprawdę dobry album. Nie wybitny ale solidny :rocx
A to jeśli chodzi o muzykę to ja jednak mam duży sentyment do "Virtual XI"... jakoś tak lubię, nawet bardzo, ten album. Tylko brzmienie jest troszkę niedopieszczone i przede wszystkim takie miękkie jest... zero ciężaru.No i to co mnie trochę drażni to partie perkusji McBraina - prościutki jak najprostszy drut.... nawet ja bym to mógł zagraćElevatorman pisze:a mi sie wirtual wogóle nie podoba;) no futureal lubie
a grałeś kiedyś wogóle? 
NieAbstract pisze:a grałeś kiedyś wogóle?
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Co dalej z legenda MAIDEN?!
czas biegnie jak...Ben Johnson....na dopingu...i nic na to sie nie da poradzic..niestety!data odejscia "Madenów" jest bliższa niz nam sie wszystkim wydaje...
Wiem jedno..jeszcze 4do5lat i czar pt:"magia muzyki Iron Maiden" prysnie jak banka mydlana...
ale jedno jest pewne....ich muzyka i uwiecznione koncerety pozostana na zawsze!
czas biegnie jak...Ben Johnson....na dopingu...i nic na to sie nie da poradzic..niestety!data odejscia "Madenów" jest bliższa niz nam sie wszystkim wydaje...
Wiem jedno..jeszcze 4do5lat i czar pt:"magia muzyki Iron Maiden" prysnie jak banka mydlana...
ale jedno jest pewne....ich muzyka i uwiecznione koncerety pozostana na zawsze!
no taaak, ale skąd taki pesymizm
może to jeszcze kilka lat więcej