Angielskie napisy do death on the road dvd.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
krzychu0073
- -#Prowler

Angielskie napisy do death on the road dvd.
Witam byłbym bardzo wdzięczny wszystkim którzy chcieliby mi pomóc. Potrzebne są angielskie napisy do dokumentu dvd death on the road (wielka i dobroduszna :beer osoba która przetłumaczyła napisy do early days chciałaby przetłumaczyć również ten dokument stąd potrzebny chociaż ang. text PS. chwała jej za to). Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedzi. Pozdrawiam :rocx
A tłumaczenie early days jakby ktoś nie miał znajduje się pod tym adresem (oczywiście to nie moja zasługa tylko innych wielkich osób) http://napisy.org/Szukaj/early%20days/
Ostatnio zmieniony wt cze 06, 2006 10:34 pm przez krzychu0073, łącznie zmieniany 1 raz.
UP THE IRONS!!!
Re: Angielskie napisy do death on the road dvd.
A kto niby przetłumaczył Early Days i dlaczego ja tego tłumaczenia nie mam???

YYYYYYYWrath pisze:tu jest przecież
A orientuje sie ktoś jak przerobić oryginała tak żeby wgrać te polskie napisy?
Jak chcesz oryginała przerobić
? Masz 2 wyjścia: albo będziesz ogladał na kompie, a napisy program będzie czytać z dysku twardego, albo wyciągniesz sobie z płyty drugiej dokument/historię IM (nie wiem ile ona zajmuje), dodasz napisy do video i potem nagrasz na dvd. Lepsza wg mnie pierwsza opcja...
Płyta druga jest dwuwarstwowa!
Płyta druga jest dwuwarstwowa!
Wiem, ale ja chce sobie przerobić tzn. skompresować do DVD5 i sobie nagrać na zwykłą DVD-R tylko nie wiem czy można dodać napisy polskie.BartSmith pisze:Płyta druga jest dwuwarstwowa
Tzn. nie bawiłem sie jeszcze w to. Nie wiem jakim programem wyciągnąć napisy i dodać polskie
-
krzychu0073
- -#Prowler

przerabianie dvd na cd z napisami
Co do przerabiania oryginalnego dvd early days to dostałem informacje od Rocknrollrebel (Powerslavo) który synchronizował napisy do tej wersji tłumaczone przez Mario 666. A więc to są mniej więcej te wskazówki:
zripować do avi-ka z orginalnego DVD Early Days. Zrobić to programem AutoGK w avika na takie parametry "XviD; MP3 192 kbps; 1CD (700MB) i jakość powinna wyjść taka sama. Tu jest link do tego programu ze wskazówkami co po kolei: http://www.zonep2p.pl/artagk.html
W ten sposób można sobie przerobić dvd na cd i załączyć napisy tłumaczone przez te dwie osoby. Miłego oglądania, pozdrawiam:). :rocx :solo
zripować do avi-ka z orginalnego DVD Early Days. Zrobić to programem AutoGK w avika na takie parametry "XviD; MP3 192 kbps; 1CD (700MB) i jakość powinna wyjść taka sama. Tu jest link do tego programu ze wskazówkami co po kolei: http://www.zonep2p.pl/artagk.html
W ten sposób można sobie przerobić dvd na cd i załączyć napisy tłumaczone przez te dwie osoby. Miłego oglądania, pozdrawiam:). :rocx :solo
UP THE IRONS!!!
E to nie dla mnie, czyli widze że nikt nie wie jak przerobić i dodać napisy bez ripowania.krzychu0073 pisze:zripować do avi
-
rocknrollrebel
- -#Charlotte

Ha ja przetłumaczyłem te napisy z kumplem!paniron pisze:A kto niby przetłumaczył Early Days i dlaczego ja tego tłumaczenia nie mam???![]()
Troche nam to zajeło, bo były cieżko do rozgryzienia nawet jeśli się miało angielskie napisy
Pozdro!
Voluntary kamikaze club!
-
rocknrollrebel
- -#Charlotte

Jak macie dojście gdzieś to załatwcie napisy do Oficjalnego DVD Ironów 'The Number Of The Beast' to się przetłumaczy bo dokument mam ale co mi po tym jak bez napisów...
Aktualnie tłumaczymy napisy do DVD Ozziego - 'Don't Blame Me'
Aktualnie tłumaczymy napisy do DVD Ozziego - 'Don't Blame Me'
Voluntary kamikaze club!