Dance Of Death, czy tylko ja tak uwielbiam ta plyte?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Dance Of Death, czy tylko ja tak uwielbiam ta plyte?
Jedyny kawałek, który moim zdaniem na DOTR wyszedł naprawdę super to Brave New World :rocx No i Journeman jest niczego sobie 
na DOTR niezłe jest również Lord of The Flies
Te 3 i zaden wiecej 
no zgadzam się. Na rock in Rio większość numerów brzmi naprawdę dobrze

Chyba mowimy o DOTR albo ja cos przespalem 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Na RIR wszystko brzmi dobrze ale my mówimy o DOTRAbstract pisze:no zgadzam się. Na rock in Rio większość numerów brzmi naprawdę dobrze
na DOTR prawie wszystkie numery są jakieś takie... przytlumione 
Nom dokladnie tak jest.
Nie, bo nie było nagrania z soundboard'u, jakość video jest gorsza niż z Dortmundu, mieli lepszy materiał video (więcej kamer), hala na której to się odbyło jest w pewnym sensie legendarna. To chyba wszystko.Abstract pisze:ja też niezabardzo rozumiem czemu Dortmund? Może dlatego ,że Więcej europejczykow wie gdzie to jest?
Pozostaje nam poszukać osoby które nagrały Wrocław 03 w celach prywatnych, pożyczyć kasetę matkę i przerobić na dvd. Sam widziałem 2 osoby z kamerami, a mój znajomy widział małżeństwo z kamerą. Także nagrania są na 100%, ale trzeba je znaleźć...
ja natomiast widziałem 2 gości filmujących Mystic z kamerką na statywie. Siedzieli na sektorach. Niezłą pamiątkę mają 
Ja uwielbiam z tej płyty Face In The Sand - piękny tekst i super muzyka. Fajny jest też Pashendale, który przemawia pełną gębą dopiero po kilkunastu przesłuchaniach :rocx
Ogólnie album przypadł mi mniej do gustu niż "Brave...", ale to dlatego, że muzyka jest na DoD bardziej ambitna i trudniejsza w odbiorze i myślę, iż jeszcze minie trochę czasu a album stanie się jednym z moich ulubionych.
Ogólnie album przypadł mi mniej do gustu niż "Brave...", ale to dlatego, że muzyka jest na DoD bardziej ambitna i trudniejsza w odbiorze i myślę, iż jeszcze minie trochę czasu a album stanie się jednym z moich ulubionych.
nothing... just Maiden
-
Deleted User 2259
Dokładnie,DOD LepszyAtos pisze:Pashendale, który przemawia pełną gębą dopiero po kilkunastu przesłuchaniach YEAH!
mi się Paschendale spodobał dopiero po jakichś paru przesłuchaniach
Nie nie tylko ty uwielbiasz tę płytę
!! JA TEŻ
:D

A paschendale od początku był dla mnie świetny ;]
- Elevatorman
- -#Clansman

ja ogólnie rzadko bardzo słucham tej płyty całej ...ale często wsłucham takich kawałków jak Rainmaker (przedewszystkim) Dance Of Death Wildest Dreams
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Lubie dance ale on nie jest super genialną plyta. Ale dziś od rana Monsegur nuce
.
Wildes Dreams sczególnie dobrze wypadł na "Death on the road" podobnie reszta wymienionych. Moim zdaniem mozna obie płyty(DOD iDOTR) docenic dopiero po kilku przesłuchaniachElevatorman pisze:ale często wsłucham takich kawałków jak Rainmaker (przedewszystkim) Dance Of Death Wildest Dreams
Co do DOD to lubie podkrascam lubie tylko pierwsze 5 utworów z płyty reszta jest jak dla mnie kiepska takie 2/10
-
Filik10
- -#Clairvoyant

A Paschendale? A Journeyman? Jak dla mnie te dwa kawałki połykają całą resztę.danko pisze:Co do DOD to lubie podkrascam lubie tylko pierwsze 5 utworów z płyty reszta jest jak dla mnie kiepska takie 2/10