ja sie nie gniewamFear pisze:Przepraszam :]
01/07/2006 - Joe Satriani - Wrocław @ Rynek Miejski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01/07/2006 - Joe Satriani - Wrocław @ Rynek Miejski
Oj to tak zapobiegawczo, bo obyczaj i grzecznośc nakazuje tak czynić 
Fear, S1, widzę, że ładną sexistowską pogawędkę sobie urządziliście :]
No cóż, jak nie lubicie kobiet to zawsze pozostaje inny facet lub jazda na ręcznym :laugh
No cóż, jak nie lubicie kobiet to zawsze pozostaje inny facet lub jazda na ręcznym :laugh
Dzięęęęę-kuuuuu-jeeeee:] Jeżeli zajdzie taka potrzeba to na pewno się zgłoszęFear pisze:Copy zawsze mogę ugościć u mnie jako, że kobieta.
No wieszCopycat pisze:Fear, S1, widzę, że ładną sexistowską pogawędkę sobie urządziliście :]
No cóż, jak nie lubicie kobiet to zawsze pozostaje inny facet lub jazda na ręcznym
SpoxCopycat pisze:Dzięęęęę-kuuuuu-jeeeee:] Jeżeli zajdzie taka potrzeba to na pewno się zgłoszę Razz
Ja tylko ukazuję alternatywę :laughFear pisze: No wieszAleś dała teraz :laugh
Ale o takich sprawach się głosno nie mówiCopycat pisze:Ja tylko ukazuję alternatywę
A coś Ty taki delikatny? Od kiedy?Fear pisze: Ale o takich sprawach się głosno nie mówiTo trzeba delikatnie :laugh
Od zawszeCopycat pisze:A coś Ty taki delikatny? Od kiedy? Wink
Jakoś mi umknęło :] A o takich rzeczach trzeba z grubej rury (znaczy, wiesz, zależy kto ma jaką rurę..)
Dobra, eot bo trochę nie na temat :laugh
Dobra, eot bo trochę nie na temat :laugh
a jak to tak? przecież mieszkasz jakiś kawałek od wrocławiaCopycat pisze:Dzięęęęę-kuuuuu-jeeeee:] Jeżeli zajdzie taka potrzeba to na pewno się zgłoszęFear pisze:Copy zawsze mogę ugościć u mnie jako, że kobieta.
nie to co ja
Jaka prerwera :laughCopycat pisze:Jakoś mi umknęło :] A o takich rzeczach trzeba z grubej rury (znaczy, wiesz, zależy kto ma jaką rurę..)
Tak, ale to wcale nie znaczy, że jestem gorszy czy coś :closedMatek pisze:a jak to tak? przecież mieszkasz jakiś kawałek od wrocławia Razz
nie to co ja Mr. Green
ale do dupy takie "przenocowanie" jak trzeba i tak w pociąg się ładowaćFear pisze:Tak, ale to wcale nie znaczy, że jestem gorszy czy coś
Żeby jeszcze jakiś do mnie jechał :laughMatek pisze:ale do dupy takie "przenocowanie" jak trzeba i tak w pociąg się ładować Razz
podziekujemy, co Fear ? mamy swoje panny...Copycat pisze:Fear, S1, widzę, że ładną sexistowską pogawędkę sobie urządziliście :]
Tak. Zdecydoawnie wolę moją LadyS1MON pisze:podziekujemy, co Fear ? mamy swoje panny...
tak na 80% jaTobink pisze:to kto jedzie??
a jedzie ktos pociagiem z rzeszowa bo ja mozliwe ze z kumplem sie zabiore :rocx
... for it is a human number, its number is 280
no pewnie chyba prawie na pewno myśle, że zjawimy sie z DamianemTobink pisze:to kto jedzie??
jest szansa że sie zjawięTobink pisze:to kto jedzie?