Ulubiona płyta Metalliki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
obserwator
- -#Long distance runner

Re: Ulubiona płyta Metalliki
dla mnie na tym albumie jest mniej melodyjności niż na poprzednich, nie potrafię się w niego wczuć
mtszły
- Elevatorman
- -#Clansman

z wiadomego powodu.....
-
obserwator
- -#Long distance runner

- Elevatorman
- -#Clansman

śmierć Cliffa....
-
obserwator
- -#Long distance runner

tak się domyślałem, że o to ci chodzi, no może i faktycznie, ale nigdy tak nad tym nie myślałemElevatorman pisze:śmierć Cliffa....
mtszły
- Elevatorman
- -#Clansman

czytałem wywiad ... z 87 albo 88 roku i mówili w nim że ta płyt bedzie inna od reszty zdecydowanie mroczniejsza itp ...bardziej surowa...
-
obserwator
- -#Long distance runner

- Elevatorman
- -#Clansman

no ja tez...
To nie podlega dyskusjiElevatorman pisze:na justice muzycznie sa zdecydowanie najlepsi...
- Elevatorman
- -#Clansman

a jak :rocx :solo
-
Deleted User 622
Dzizas stary, co przegladam jakis temat to rzucasz tam krótekie "a jak", "jasne", czy inne "OK". Nie to zeby przeszkadzała mi inkretemntacja twojego licznika, ale pozniej niewygodnie czyta sie temat gdzie połowa wypowiedzi, to twoje nieśmiałe, krótkie bąki.
- Elevatorman
- -#Clansman

sorky... postaram sie tak nie pisać 
hehe stare dobre czasy początków mojej działalności forumowej się przypomianą ;]metal pisze:Dzizas stary, co przegladam jakis temat to rzucasz tam krótekie "a jak", "jasne", czy inne "OK".
Bezdyskusyjnie najlepszym albumem jest Killem' All! kolejne dwa albumy sa dobre ale nie doruwnuja surowoscia pierwszej plycie! co do reszty albumow to sie nie wypowiem, szkloda słów. Prawda jest bolesna- MetallicA była i umarła, pozostala tylko nazwa... 
I chyba tylko surowością, IMO 2 następne są o niebo lepsze od debiutu.Deep pisze:kolejne dwa albumy sa dobre ale nie doruwnuja surowoscia pierwszej plycie!
Master of Puppets - jeden z najlepszych albumów w historii metalu :solo
Spoko, świetny album, masz podstawy by mieć takie zdanie.Deep pisze:Bezdyskusyjnie najlepszym albumem jest Killem' All!
No, jak już M@ti napisał - może surowością nie dorównują ale jest wiele rzeczy, którymi debiut przewyższają, a nazwania i ch "tylko" dobrymi to chyba żart lekki....Deep pisze:kolejne dwa albumy sa dobre ale nie doruwnuja surowoscia pierwszej plycie!
No to już brednie wg mnieDeep pisze:co do reszty albumow to sie nie wypowiem, szkloda słów
That's right.Artur pisze:No, jak już M@ti napisał - może surowością nie dorównują ale jest wiele rzeczy, którymi debiut przewyższają, a nazwania i ch "tylko" dobrymi to chyba żart lekki....
Chyba że kolega Deep zapomiał o tych albumach, albo słowa "szkoda gadać" odnosza się do płyt po Czarnym Albumie.Artur pisze:No to już brednie wg mnie Evil or Very Mad Ta, "AJFA" i "Czarny", faktycznie - katasrtofa.....
- Elevatorman
- -#Clansman

Kill Em all ?? jest najsłabszy z tej 5 ....IMO ie oznacza to ze jest słaby ..ale napewno słabszy od And Justice i Black Album
KEA - Cudo. i cichac mi na pokladzie ;]
choc takie chrzanienie,ze meta sie skonczyla itd. bezpodstawne zupelnie. kto byl w chorzowie dwa lata temu ten wie.
choc takie chrzanienie,ze meta sie skonczyla itd. bezpodstawne zupelnie. kto byl w chorzowie dwa lata temu ten wie.
Jazz is not dead, it just smells funny.