pierwszy nabytek Iron Maiden :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: pierwszy nabytek Iron Maiden :)
Zwyczajna literówka przecież. 'C' jest obok 'v' na klawiaturze w końcu.Lifthrasil pisze:Aż zabolałoAbstract pisze:Brace New World
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

Ale to nie zmienia faktu, ze zabolało 
pierwsze to niestety były taśmy a o winyle nie bylo naprawdę tak trudno juz kiedys pisałem o tym. u nas w Gliwicach działała giełda płytowa i mogłes kupic praktycznie wszystko gorzej było z kasą bo to troche drogi biznes był. winyle a i owszem posiadam nawet bardziej lubię dźwięk winyla niz kompaktu. ten trzask płyty dodaje smaczku kazdemu utworowi nie to co ta sterylna czystosć digitalaM@ti pisze:Pewnie ciężko było je dostać w tamtym czasie co?adam IM pisze:pierwsza Killers w '81 potem zaraz znalazłem Iron Maiden i tak to dalej leciało chronologicznieA że się tak jeszcze zapytam: masz jeszcze te stare vinyle?
To na magnetofon szpulowy tak? Bo się nie znam, na tym sprzęcie.adam IM pisze:pierwsze to niestety były taśmy
Na winylach też bardziej dynamiczny dźwięk jest, jeszcze zalezy jaki ma się adapter.adam IM pisze:nawet bardziej lubię dźwięk winyla niz kompaktu.
M@ti pisze:To na magnetofon szpulowy tak? Bo się nie znam, na tym sprzęcie.adam IM pisze:pierwsze to niestety były taśmy
e tam kaseciaki juz też były ale ja miałem szpulowca kultowy ZK140T
ja posiadam Altusa ale niestety teraz o igły do nich trudno i szkoda niszczyć płytkęM@ti pisze:Na winylach też bardziej dynamiczny dźwięk jest, jeszcze zalezy jaki ma się adapter.adam IM pisze:nawet bardziej lubię dźwięk winyla niz kompaktu.
Wiem że były ale szpulowce chyba bardziej powszechne były.adam IM pisze:e tam kaseciaki juz też były ale ja miałem szpulowca kultowy ZK140T
Ja mam Fonice Diore stereofoniczną i winylki odtwarza świetnie, wszystko jak nówka bo na strychu leżało prawie cały czas.adam IM pisze:ja posiadam Altusa ale niestety teraz o igły do nich trudno i szkoda niszczyć płytkę
przepraszam:) BRAVE New World:D
Pozdrawiam :beer
Pozdrawiam :beer
płyta "Number of the Beast":)
to szybko kup te ostatnie dwieBloody Sabbath pisze:1.Fear of the Dark
2.The nuber of the Beast
3.Dod
/ dzisiaj brakuje mi tylko Virtuala, No prayera i Piece of Mind
To byl ktorys z singli first ten years

Moja historia z Ironami to tak naprawde zaczeła sie tak na dobre 8-9 lat temu, kiedy mój brat ukradł z "Realu w Szczecinie!" płytę Powerslave...Nie wiedział co na niej jest, ale spodobał mu sie Eddie, który rozgryzał łańcuchy na krążku (bo ukradł sam krążek bez pudełka - na pudełku był metalowy czujnik). W domu puściliśmy i tak już chyba zostało...Potem Ojciec oddał mi swoją kolekcję MC i LP Ironów - które trzymał w piwnicy - jak usłyszał, że słucham Powerslave...
Czyli licząc dokładnie od 8 lat "siedze" w Ironach
Czyli licząc dokładnie od 8 lat "siedze" w Ironach
Szary, ale chyba nie ma się czym chwailić ,że Twój brat ukradł płytę 
- Elevatorman
- -#Clansman

5 lat temu Brave New World pod choinkę
no...4,5
teraz trzeba bedzie nowa zakupic ciekawe czy wytrzymam i nie sciągnę z neta mam nadzieje:D
Polecam Ci ściągnięcie lub załatwienie sobie kilku bootlegów (audio i video)Elevatorman pisze:5 lat temu Brave New World pod choinkęno...4,5
teraz trzeba bedzie nowa zakupic ciekawe czy wytrzymam i nie sciągnę z neta mam nadzieje:D
The Number Of...... dokładnie na Dzien Dziecka w 1991r
łoooo to jakiś czas temu
rozumiem ,ze kaseta
Oczywiscie ze kaseta, mam ja do dzisiaj, tylko ze okladke zgubilem, ale kaseta jest!
o kurcze, szapunekDeep pisze:The Number Of...... dokładnie na Dzien Dziecka w 1991r