Nie wymądrzaj się. Nie jesteś ani modem ani adminem. Skoro koleś się pyta o to wydawnictwo to najwidoczniej chce znać odpowiedz. Jeśli admini stwierdzą, że temat beznadziejny to sami go wywalą.Qba666 pisze:potrzeba bylo zakladac temat o taka glupote?
Macie pojcie co to?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Macie pojcie co to?
To było tylko twoje słowa wymierzone do Vlada, a ja je teraz przywłaszczyłam wymierzajac w ciebie.
A widzisz lepsze rozwiaanie jak nie nowy temat? do tematu "kto pyta nie błądzi" podejrzewam, że nie wchodzi tyle fanów Maiden co tutaj, bo jest grupką któa się tylko tu udziela i oni mogą coś wiedzieć.
Filik to weź zapytaj w sklepie i napisz o co w tym chodzi :]
A widzisz lepsze rozwiaanie jak nie nowy temat? do tematu "kto pyta nie błądzi" podejrzewam, że nie wchodzi tyle fanów Maiden co tutaj, bo jest grupką któa się tylko tu udziela i oni mogą coś wiedzieć.
Filik to weź zapytaj w sklepie i napisz o co w tym chodzi :]
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Pytałem się to koleś stwierdził, że "Maiden wydali dużo różnych składanek"
. Ale może na tego drugie trafie to on mi coś bardziej wyjaśni. Ale ten sklep jest daleko od mmojego domu i nie często tam bywam :/.
No to gościu trudno nam coś powiedzieć 
Tak przy okazji to właśnie może przydało by się załorzenie takiego kto pyta... lub faq w tym dziale by właśnie takie nurtujące nas pytania w nim zamieszczać.EvE pisze:A widzisz lepsze rozwiaanie jak nie nowy temat? do tematu "kto pyta nie błądzi" podejrzewam, że nie wchodzi tyle fanów Maiden co tutaj, bo jest grupką któa się tylko tu udziela i oni mogą coś wiedzieć.
Piwo idąc za ciosem: http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... 513#254513 
Mam nadzieje, że będzie po sprawie i że Wicker to przyklei.
Mam nadzieje, że będzie po sprawie i że Wicker to przyklei.
Za nerwowi ludzie jjestescie za nerwowi.
A Ty za bardzo bierzesz to do siebie, bo powstanie takiego tematu nie jest ściśle związane z Twoimi postami, bo już kiedyś pomyślałem, że można coś takiego zrobić, teraz zaproponowałem i brawa dle Eve, że go stworzyła. Pomysł nie jest chyba zły a w Ciebie chyba tymbardziej nie godzi.
Ale przeciez nie mam pretensji tylko poprostu co bym nie mowil to wszyscy naokolo maja mnie za debila.
A gdzie jest tak napisane? Ktoś Ci na tym forum powiedział że jesteś debil?Qba666 pisze:poprostu co bym nie mowil to wszyscy naokolo maja mnie za debila.
ojej o co Ci chodzi? bardzo dobrze, że Evka zalozyła ten temat, jedna rzecz mniej do czepiania się z Twojej strony...bo znowu ktoś coś założy i bedziesz jęczał...a za debila nikt Cię nie ma i powinieneś tak pisać, żeby to się nie zmieniło...
Może za bardzo szpanujasz swoją kolekcją. I wyraźnie czujesz się lepszy. Zakładając, że nie ściemniasz.Qba666 pisze:wszyscy naokolo maja mnie za debila.
Heh, dobre sobie. Ja uważam, ze to ty atakujesz wszystko i wszystkich dookoła, włącznie z Maidenami, więc nie mniej pretensji, ze ktoś ci coś odpisze. Bądź mniej agresywny to ludzie też będą inni...Qba666 pisze:Ale przeciez nie mam pretensji tylko poprostu co bym nie mowil to wszyscy naokolo maja mnie za debila.
On ciągle pisze że DoTR jest nagrywane w studio 
-
obserwator
- -#Long distance runner

Sorry ale tutaj racja jest po mojej stronie.
-
obserwator
- -#Long distance runner

czyli chcesz nam przekazać że maideni po prostu weszli do studia i zagrali te kawałki a cały występ w dortmundzie i rio to ściema i te kawałki nie pochodzą z tych występów??Qba666 pisze:Sorry ale tutaj racja jest po mojej stronie.
ja rozumiem, że mogli ponakładać jakieś nie duże wstawki, ale to i tak z koncertu, ale nie że materiał nagrali w studiu...
mtszły
Ale tu nie ma się o co kłócić, wystarczą dwa słowa. Chcemy dowodu. Jeśli bedzie, to mamy się nad czym zastanawiać, jeśli nie to nie było rozmowy. I tyle.
-
obserwator
- -#Long distance runner

no dokładnie, racjaPiwowarus pisze:Ale tu nie ma się o co kłócić, wystarczą dwa słowa. Chcemy dowodu. Jeśli bedzie, to mamy się nad czym zastanawiać, jeśli nie to nie było rozmowy. I tyle.
mtszły
qba coś pisał żebyśmy se butlegów posluchali. Ja nie zbieram więc się nie wypowiem, ale śmieszy mnie że naokrągło o tym gada wokoło i....... tylko on.