ODWOŁANY - The Rolling Stones - Warszawa @ Lotnisko Bemowo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: ODWOŁANY - The Rolling Stones - Warszawa @ Lotnisko Bemowo
oszukali mnie! banda złodziei, polskich decydentów k....! 
No to jednak mialem szczescie w nieszczesciu, ze poczta zgubila te cholerne bilety... ale mimo wszystko zal, bardzo zal ze jednak ich nie zobacze
Obawiam sie, ze taka okazja moze juz sie nie powtorzyc... obym sie mylil.
nie wybieralem sie ale napsize tylko tak:
odyssey --> ozzy, judas priest, limp biszkopt, velvet revolver, the rolling stones...
i nic wiecej dodawac nie trzeba...
odyssey --> ozzy, judas priest, limp biszkopt, velvet revolver, the rolling stones...
i nic wiecej dodawac nie trzeba...
"everybody lies"
wiesz, akurat wydaje mi sie ze w tym przypadku (podobnie jak limp bizkit, ozziego i velvet revolver) Odyssey niewiele miał do gadania....
ozzy - wypadek
judas - zaloba narodowa
limp - bezpieczenstwo fanow
rolling - sam zepsol zrezygnowal...przeciez nie tylko ten 1 odwolali...
velvet - no tu chyba slaba sprzedaz..
judas - zaloba narodowa
limp - bezpieczenstwo fanow
rolling - sam zepsol zrezygnowal...przeciez nie tylko ten 1 odwolali...
velvet - no tu chyba slaba sprzedaz..
No i jeszcze Rammstein, ale wtedy też problemy z transportem były.
ale mnie nie chodzi o to, ze te zespoly nie zagraly we wlasciwym terminie
zdarza sie.. firma widocznie ma pecha... ale to, ze wszedzie indziej potrafili ich sciagnac nieldugo potem, a u nas zawsze te koncerty sa odwolywane o czyms swiadczy...
"everybody lies"
NIe mowilem. Sytuacja sie powtorzyla Odyssey.....................
możesz wyjaśnić czy z ciebie jest taki lolek, że brak slów?
No nie, zespół sam odwołał bo zdecydowali się grać dzień później na Roskilde i chcieli mieć przerwę. Czy jakoś tak, w każdym razie Odyssey nie miał nic do gadania.S1MON pisze: velvet - no tu chyba slaba sprzedaz..
Przed Roskilde, a po terminie na polskę zagrali w czeskiej Pradze(tyle że tamten był bardziej znaczący). Stąd pewne wątpliwości co do prawdy w tym oświadczeniuCopycat pisze:No nie, zespół sam odwołał bo zdecydowali się grać dzień później na Roskilde i chcieli mieć przerwę. Czy jakoś tak, w każdym razie Odyssey nie miał nic do gadania.S1MON pisze: velvet - no tu chyba slaba sprzedaz..
no dokladnie...dzien pozniej grali przed BS w Pradze a to Roskilde to sciema, ze heeej ;] ...no wiec....no 
A wszystko możliwe, aż tak mnie to nie interesowało w sumie. Myślałam, że to wiarygodne info, ale jak nie, to chrzanić taki zespół i takich organizatorów.
koncert na roskilde byl 3 dni po 'naszym'... dzien po katowicach byla praga... mieli do wyboru odwolac nasz albo w pradze... a ze u nas byl chyba jedyny koncert, na ktorym grali sami a nie z black sabbath, no to latwiej bylo odwolac ten niz ten czeski... jak dla mnie to generalnie i tak kiepskie wytlumaczenie, bo nie przesadzajmy... 10 lat temu potrafili byc w trasie przed 2,5 roku bez przerwy, a teraz nagle nie moga zagrac 3 koncertow w ciagu 4 dni? a to , ze bilety szly podobno kiepsko to inna sprawa... bylem w pradze, ale i tak czuje pewien niesmak zwiazany z tym koncertem... a to ze odyssey nie mial nic do gadania - no coz.. jak odyssey nie potrafi walczyc o swoje i o polskich fanow to tylko zle o nich swiadczy... nikt mi nie powie, ze zespol moze sobie tak po prostu odwolac bez zadnej sensownej przyczyny koncert i nie poniesc w zwiazku z tym zadnych konsekwencji wobec promotora itd... jest podpisana umowa... tyle, ze odyssey nie potrafil ich 'przekonac' do tego, zeby wystapili. widocznie czeski promotor bardziej sie postaral...
ale to chyba temat o odwolanym koncercie stonesow, wiec chyba offtopujemy
(swoja droga dowiedzialem sie, ze mick ma chate w tej samej dzielnicy londynu co moj brat
chyba go odwiedze w sierpniu, jak tam bede
)
ale to chyba temat o odwolanym koncercie stonesow, wiec chyba offtopujemy
"everybody lies"
Jak stonesi nie maja juz sily grac to niech zakoncza dzialalnosc! po co oszukiwac fanow?
Przez to że koncert odwołali to miałem kase za zwrócone bilety i kupiłem sobie DVD Bruca Dickinsona hehe Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 
No prosże jednak przyjadą...maj 2007 na sląskim.
ale bardziej cieszy mnie fakt, iż takze na sląskim miesiąc poxniej wystapi Genesis z Collinsem.
ale bardziej cieszy mnie fakt, iż takze na sląskim miesiąc poxniej wystapi Genesis z Collinsem.
Pink, z tym Genesis to mówisz poważnie ??
A jeśli tak to na ile to jest pewne ??
Bo jeśli tak to pieprzę Stonesów (przeszedłbym się, ale skoro jest Genesis...) i idę na Genesis obowiązkowo ,na bank ze starszym, a może i Mamuśka się skusiłaby
A jeśli tak to na ile to jest pewne ??
Bo jeśli tak to pieprzę Stonesów (przeszedłbym się, ale skoro jest Genesis...) i idę na Genesis obowiązkowo ,na bank ze starszym, a może i Mamuśka się skusiłaby
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak daleko się nie wybiorę... 
Oczywiście organizatorem obu gigów jest Live Nation?
Pink, a co z AC/DC? Będą w przyszłym roku? Chyba nadal męczą się z tym nowym albumem...
Oczywiście organizatorem obu gigów jest Live Nation?
Pink, a co z AC/DC? Będą w przyszłym roku? Chyba nadal męczą się z tym nowym albumem...