Taby, nuty na perkusje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Taby, nuty na perkusje
Witam! Posuzkuje tabulatur lub nut IM na perkusje. Bardzo proszę, jeżli ktoś coś zna niech napisze:) z góry dziękuję
:solo
:solo
Re: Taby, nuty na perkusje
Moge źle powiedziec ale to juz chyba norma .. Ale czy czasem w Guitar Pro nie ma odrazu na perkusje dzwieków ? Chyba ze to ma inaczej wygladac 
to nie to niestety ale dzięki za zainstersowanie
Jesli mi przyblizysz jak to wyglada , to spróbuje znaleźc .
EDIT: I znalazłem .. Mam nadzieje że szanowne Grono Moderatorów jak i Administratorów mnie nie zbeszta za podawanie adresu
http://www.thetabworld.com/Iron_Maiden_drum_tabs.html - Tu pare jest
Jesli o takie ci chodzi .
EDIT: I znalazłem .. Mam nadzieje że szanowne Grono Moderatorów jak i Administratorów mnie nie zbeszta za podawanie adresu
http://www.thetabworld.com/Iron_Maiden_drum_tabs.html - Tu pare jest
Jesli o takie ci chodzi .
Jeeeest! Bardzo Ci dziękuję za pomoc!
Ave :solo
Ave :solo
http://www.maiden-world.com/tabs/list-i ... -drum.html
niektóre się powtarzają, ale myślę, że Ci się przyda
niektóre się powtarzają, ale myślę, że Ci się przyda
Dzieki za pochwałe 
a ja nie dostałem 

edit: nie domagalem sie ale dzieki
edit: nie domagalem sie ale dzieki
Ja mam 2 TAB BOOKI z tabami do perkuzji mianowicie NO PRAYER FOR THE DYING i A REAL LIVE ONE. Ten pierwszy wyslalem MaYeR'owi dla SANKTUARIUM...
I to nie są pliki TXT tylko PDF ze skanow oryginalnych wydawnictw
I to nie są pliki TXT tylko PDF ze skanow oryginalnych wydawnictw
A mógłbyś dać do tego link (lub ktoś inny kto ma) ? Bardzo bym prosił 
-
El Dorado
jedizesz ze słuchu tak jak ja! 
taby perkusyjne są z dupy!! Lepsze nuty!!
ale rym
taby perkusyjne są z dupy!! Lepsze nuty!!
ale rym
a po kie licho wam te nuty przeciez w wersjach live Nicko i tak gra inaczej niż na płytach, tylko podstawowy rytm jest taki sam a resza łącznie z przejściami. ba nawet wykorzystanie blach nijak się ma do oryginału z płyty. chcecie się katować wkuwaniem nuta po nucie tylko po to aby odtworzyć to jak maszynka do nabijania rytmu
tak tylko pytam bo właściwie to co gra Nicko i to co grał Clive przy dobrej woli i wiedzy teoretycznej można samemu zakodować w zapis nutowy jeśli ktos tego potrzebuje. mnie na szczęście wystarczy mój słuch 
Też tak robię tylko chciałbym się upewnić zawsze 
a swoją droga to o niebo lepszy jest jednak zapis nutowy. i raczej tego szukaj a nie tabulatur.
Wiem, ale nut jest jednak mniej niż tabulatur w sieci
www.mysongbook.com Tu jest wiele tabulatur
do wszytskiego
tak, niby ale poblokowane
niestety, tu była dobra baza...
ale na 911tabs.com można coś poszukać. Bo to wyszukiwarka jest, i tam patrzeć po tabach z guitar pro z Ultimate Guitar Archive, czy jakoś tak, bo te działają.
sory że może nie zrozumiale piszę, ale jestem zaspany, a jutro wyjeżdżam do ojczyzny Maidenów na 2 tygodnie
ale na 911tabs.com można coś poszukać. Bo to wyszukiwarka jest, i tam patrzeć po tabach z guitar pro z Ultimate Guitar Archive, czy jakoś tak, bo te działają.
sory że może nie zrozumiale piszę, ale jestem zaspany, a jutro wyjeżdżam do ojczyzny Maidenów na 2 tygodnie
No właśnie dlaczego jst poblokowane?? Kiedyś nie byłofifcok pisze:tak, niby ale poblokowane niestety, tu była dobra baza
Bo to jest sprawa praw autorskich, każda taka tabulatura. Ale dokładnie, to nie wiem jak to będzie.
Nooo, ale w sumie co przeszkadza zespołom ze ich piosenki będą pogrywane?
Wiem, ze ktoś może plagiatować, ale ja to wolę traktować jak improwizację, tribute.
Nawet jeśli ktoś robi taby ze słuchu, to też są tam poblokowane, temu sie troche dziwie. Szkoda, ale jak sie poszuka to sie znajdzie
Nawet jeśli ktoś robi taby ze słuchu, to też są tam poblokowane, temu sie troche dziwie. Szkoda, ale jak sie poszuka to sie znajdzie