dobra zobacze jeszcze, ale chciałbym przyjechać. ale tez nastepnego dnia bede chciał isc do zooo
01/07/2006 - Joe Satriani - Wrocław @ Rynek Miejski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: 01/07/2006 - Joe Satriani - Wrocław @ Rynek Miejski
Oj no FIIIIIIIIR 
dobra zobacze jeszcze, ale chciałbym przyjechać. ale tez nastepnego dnia bede chciał isc do zooo
WybaczTobink pisze:Oj no FIIIIIIIIR
Nie, tam chyba nie ma TukanówTobink pisze:dobra zobacze jeszcze, ale chciałbym przyjechać. ale tez nastepnego dnia bede chciał isc do zooo
-
El Dorado
ja pierdykam muszą być!Fear pisze:Nie, tam chyba nie ma Tukanów Wink
zaczynasz mnie denerwowaćTobink pisze:ciężko znaleźć nocleg we wrocku.. chyba sie nie pojawie
ano jest, jest.. Tobinkowi się pewnie spodobaFear pisze:A na rynku jest jeszcze taka dodatkowa atrakcja i do Satrianiego powinna dotrwać, nie Matek?
i są tukany w zoo
pomowi kurtyzanom, zeby pokazaly cyckiMatek pisze:a tak poza tym we wrocławiu nie idzie się nudzić nawet o 4 nad ranem (nie przesadzam)
-
Deleted User 357
Dobra,na chwilę obecną nie jadę,chyba że mnie ktoś przekona że koncert jest ważniejszy od 1/4 finału MŚ
nei ma chętnych
a jaki mecz będzie? poza tym na rynku w każdej knajpie mecz pokazują (tylko nigdzie miejsc nie ma, ale można oglądać z odległości
)
-
El Dorado
Matek pisze:zaczynasz mnie denerwować Evil or Very Mad sobie powód wymyśliłeś Rolling Eyes
chodzi mi o to, ze wolałbym miec nocleg niz włóczyc sie samemu po miescie.
to jest duzy argument.Matek pisze: i są tukany w zoo Very Happy
czemu samemu, ja też myslę, czy sie nie pzrejechać, można by się włamać w nocu do zoo i do rana nam czas zleciTobink pisze:chodzi mi o to, ze wolałbym miec nocleg niz włóczyc sie samemu po miescie.
-
El Dorado
Zdzicho pisze:czemu samemu, ja też myslę, czy sie nie pzrejechać, można by się włamać w nocu do zoo i do rana nam czas zleci Laughing
jak Zdzicho jedzie to i ja jade. Tyle.
Jak Tobink jedzie to i ja jade. Tyle.
sobie pogadali 
A jade, ale pod warunkiem, że nie zbliżamy się do żadnych kebabów 
dobra - sprawa jasna. będzie ostre picie. kto się na to pisze? narazie na liście mam
ja
metal
Zdzicho
Tobink

ja
metal
Zdzicho
Tobink
to pojechalesZdzicho pisze:A jade, ale pod warunkiem, że nie zbliżamy się do żadnych kebabów
ale dzień mi się zapowiada niezły. o 4.30 pobudka, potem do pracy a potem przywitanie przyjezdnych i pewnie dotrzymanie im towarzystwa do samego rana
maraton 
Matek, dasz rade, wkońcu ktoś nas (ja i Tobink) musi zanieśc na pkp, jak padniemy gdzieś tak w porze dobranocki 
-
El Dorado
własnie to miałem napisac !Zdzicho pisze:Matek, dasz rade, wkońcu ktoś nas (ja i Tobink) musi zanieśc na pkp, jak padniemy gdzieś tak w porze dobranocki Laughing
Ale będzie
heh na dworzec we wrocławi z okilic rynku to nawet na śpiąco nie da się NIE trafić 
-
El Dorado
Matek pisze:heh na dworzec we wrocławi z okilic rynku to nawet na śpiąco nie da się NIE trafić Laughing
ZAŁOZYSZ SIE?!?!?!?! hyhyhy