Znudzenie Maiden?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Znudzenie Maiden?
Ja ostatnio oszalałem na punkcie No Prayer... Nigdy jakoś specjalnie nie przepadałem za tą płytką ale ostatnio nie mogę przestać jej słuchać :rocx
A ja wzięłam wszystkie moje płyty Maiden (w sumie dawno ich nie widziałam), rozłożyłam na podłodze i na razie się przyglądam... musimy się ze sobą najpierw oswoić .. ze dwa dni tak poleżą to pewnie nawe którąś włącze...
A ja zaprzestałem namiętnego słuchania ponad rok temu. Od tego czasu puszczę sobie coś okazjonalnie (średnio co 2-3 miechy). Po kilku latach Maidenowego szaleństwa zacząłem więcej słuchać różnych zespołów. Chyba każdy ma taki okres, kiedy zarzuci Ironów na jakiś czas.
Racaj racja. PRzeciez na IM swiat sie nie konczy 
Dzisiaj mam małą rocznice, 5 lat słucham Iron Maiden. 28 czerwca 2001 zaczełem ich słuchać,gdy usłyszałem kasete Brave New World,którą mi przysłali z sklepu internetowego.
O której godzinie? Wypiję za Ciebie zdrowie wodą truskawkową.Nomad pisze:Dzisiaj mam małą rocznice, 5 lat słucham Iron Maiden. 28 czerwca 2001 zaczełem ich słuchać,gdy usłyszałem kasete Brave New World,którą mi przysłali z sklepu internetowego.
Ostatnio zrobiłem postępy w słuchaniu - po ~pół roku przesłuchałem Somewhere in time i Piece of mind nawet. Zdarzy mi się nawte posłuchać Killersów lub (o zgrozo) Fear of the dark. Ale Numbera już chyba nigdy nie włączę
Ja już masz pić to piwem i nie za mnie,tylko za kochanych listonoszów ,którzy zawsze przynoszą przesyłki na czas 
Nie zawsze w calosci ale donosza

zaczyna robic sie politycznieQba666 pisze:Nie zawsze w calosci ale donosza![]()
Lepiej uważaj za takie texty Kaczory wsadzą Cię do karceru 
Naturalną rzeczą jest (tak mi sie wydaje), że na początku ma miejsce syndrom "szajby" na punkcie danej kapeli, po jakimś czasie sytuacja się stabilizuje, ja słucham Ironów 9 lat, dalej są nr1, ale nie słucham ich tak namiętnie jak kiedyś. Wrzucam płytke na mp3 raz na tydzień, dwa. Teraz choruje na Dave Matthews Band :rocx Naprawde gorąco polecam 
hmmm przesłucham. Dzięki za polecenie. A co do nudzenia do ja odczuwam to tak można powiedzieć 'falami' czasem przez 2 tygodnie wogóle nie słucham, a potem przesłuchuje wszystkie płyty i oglądam wszystkie DVD
To jest ciekawe 
Mam nawrót. Już poleciał Piece of Mind, 7th Son i połowa Brave New World.
IM jest jak bumerang - zawsze wraca
IM jest jak bumerang - zawsze wraca
Po dość długiej przerwie (ponad 2 miesiące) włączyłem sobie PoM :] ale podejrzewam, że w najbliższym czasie mało będę słuchał starszych płyt IM 
Witam wszystkich.
Słucham IM od 1990roku. CZY JESTEM ZMĘCZONY I ZNUŻONY - hmm czasami jak każdy, ale słucham ich nieprzerwalnie blisko 16 lat także to chyba o czymś świadczy. :solo
Słucham IM od 1990roku. CZY JESTEM ZMĘCZONY I ZNUŻONY - hmm czasami jak każdy, ale słucham ich nieprzerwalnie blisko 16 lat także to chyba o czymś świadczy. :solo
slucham IM od wydania BNW narazie nie odczowam znudzenia(moze przez to ze nie odrazu stal sie to band nr1), sa to raczej przerwy w sluchaniu np. jak dorwe cos nowego innego wykanwy czy poprostu mam ochote aurat posluchac czegos moceniejszego
ale czasem jak cos mnie wezmie to i kilka dine w kulko leca rozne plyty maiden
ale czasem jak cos mnie wezmie to i kilka dine w kulko leca rozne plyty maiden
Słucham ich od 2003 roku i odkąd pojehałem na Mystic do Wrocka to słucham ich coraz częściej
Teraz słucham sporo bootów
Więc każdy nowy bootelg to coś nowego
Więc mi się Maiden nie znudziło :rocx
-
Prisoner_666
- -#Charlotte

znudzilpo mi sie i sprzedaje p[lyty tanio na allegro.......makulatury nmie potrzebuje....
Nie interesuje mnie to! 
dasz linka? A jakie płyty?