Golec uOrkiestra
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Golec uOrkiestra
Następny temat proponuję o mandarynie albo dodzie :guns
-
ropuch
no to go zaloz, ale mysle ze lepszy bedzie o mandarynie, bo doda chociaz spiewac potrafi....syzygy pisze:Następny temat proponuję o mandarynie albo dodzie :guns
I oddychać czym ma ;]ropuch pisze:no to go zaloz, ale mysle ze lepszy bedzie o mandarynie, bo doda chociaz spiewac potrafi....syzygy pisze:Następny temat proponuję o mandarynie albo dodzie :guns))
I ma urodęYaaqb pisze:I oddychać czym ma ;]ropuch pisze:no to go zaloz, ale mysle ze lepszy bedzie o mandarynie, bo doda chociaz spiewac potrafi....syzygy pisze:Następny temat proponuję o mandarynie albo dodzie :guns))
te ich popularne granie jest slabe, ale w projektach mniej komercyjnych to sie sprawdzaja. jednym slowem Alchemik
-
ropuch
ehhh....jej biust jest naturalny ?! bo ja mam watpliwosci. w kazdym razie ona sie do tego nie przyznaje.Yaaqb pisze:I oddychać czym ma ;]ropuch pisze:no to go zaloz, ale mysle ze lepszy bedzie o mandarynie, bo doda chociaz spiewac potrafi....syzygy pisze:Następny temat proponuję o mandarynie albo dodzie :guns))
a co do mandaryny to juz myslalem ze po niepowodzeniu zonki michaś wpadnie do sopotu i jakas rozpierduche zrobi
u Wojewódzkiego była ostatnio taka, która chwaliła się naturalnością swojego biusturopuch pisze:ehhh....jej biust jest naturalny ?! bo ja mam watpliwosci. w kazdym razie ona sie do tego nie przyznaje.
-
ropuch
no ja to wczoraj widzialem. ta laska zarabia tez na zycie nagimi fotkami - nawet znalazlem w necie pare galerii - i sorry ale takie banie nawet jesli naturalne to przesada 
Golce, hm... takie smiechowe, dla jaj można posłuchać
Byłam na ich koncercie, bo mama dostała bilety w pracy... Poszłam dla śmiechu i nie załuję, bo smiesznie było 
PS. Biust Dody nie jest naturalny, a bez makijażu wygląda przeciętnie
najlepsza plyta to ` 5 ` bedzie

-
ropuch
no to silnej psychiki jesli wytrzyamalas koncert tych ciołków ;]Arien pisze:Golce, hm... takie smiechowe, dla jaj można posłuchaćByłam na ich koncercie, bo mama dostała bilety w pracy... Poszłam dla śmiechu i nie załuję, bo smiesznie było
A doda jak wiekszosc gwiazd moze bez makijazu wygladac beznadziejnie :]
Fajnie golce grają, lubię ich drugą płytę. Fajne partie basu są w golcach.
taaa i solówki
Nie słucham ich broń Boże , ale jestem ciekaw co się z nimi ostatnio dzieje 
Abstract co Cie tak wzieło na odświeżanie starych tematów ?? 
Nabijanie postow

Nieprawda
O istnienu niektórych nawet nie wiedziałem
Nie należę do tych co nabiją jak głupi posty .
Ja slucham ich tylko na kompikacjach koledowych, czasem zarzuce jakies vidoe. malo tego na EMULE, wiec fanem nie jestem. 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ja staram się takie programy przełączaćslayer pisze:Ja slucham ich tylko na kompikacjach koledowych
Ej przestan, nie mow , ze nie lubisz Wojtka Manna 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło o programy z ich udziałem
Jak graja albo śpiewają. Czasem jednak wraz z kuzynem nie jestem w stanie się powstrzymac i oglądamy ich dla śmiechu. Sama nazwa zespołu brzmi nader zabawnie