Piwko trzyma się tradycji - jak zwykle nieobecnyEvE pisze:Piwko a Ty będziesz?
01/07/2006 - Joe Satriani - Wrocław @ Rynek Miejski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01/07/2006 - Joe Satriani - Wrocław @ Rynek Miejski
:angry :angry :angry
A warna byś nie chciał
? joke;]
A warna byś nie chciał
się zaczyna :laughEvE pisze::angry :angry :angry
A warna byś nie chciał? joke;]
Jako pierwszy bym dostał. Chcę chcęEvE pisze::angry :angry :angry
A warna byś nie chciał?
j/w;]EvE pisze:joke;]
to czemu nie jedziesz :/ ?
Pociągi sa, tylko trzeba zaznaczyc "oprocz EC/IC/Ex/TLK" i bedzie. O 6.12 jest z Puławy Miasto pociag z Lublina pospiech.
http://i19.photobucket.com/albums/b200/quiotte/plan.jpg
http://i19.photobucket.com/albums/b200/quiotte/plan.jpg
No dobra, tylko że w takim ukadzie nie ma zadnego pociągu z obowiązkową miejscówką (lepiej z ekonomicznego punktu widzenia), o któym mówiła Copy.Szymon pisze:Pociągi sa, tylko trzeba zaznaczyc "oprocz EC/IC/Ex/TLK" i bedzie. O 6.12 jest z Puławy Miasto pociag z Lublina pospiech.
To co zwykle czyli brak płynności finansowej.to czemu nie jedziesz :/ ?
-
El Dorado
ej a jak to jest z tymi biletami weekendowymi? bo moze lepiej to sie opłaca kupic?
yy nie rozumiem.....tam gdzie jest miejscowka obowiazkowa tam jest taniej??/ :> Cos chyba nie tak. Zwykly pospiech bedzie taniej niz Ex czy TLK chyba. Pozatym mozna kupic turystyczny za 60 na caly weekend i sprawa rozwiazana
Jak zwykle żle się wyraziłem, zdanie wtrącone mi nie wyszłoSzymon pisze:am gdzie jest miejscowka obowiazkowa tam jest taniej??/ :>
Oj bo sięźle wyraziłam. Szukaj relacji Warszawa-Wrocław, zresztą tu masz:Piwowarus pisze:Szczerze, to ja w rozkładzie takiego pociągu o którym Ty mówisz nie widzę. wyskakuje mi tylko połączenie z Puław do Poznania pociągiem TLK i dalej z Poznania do Wrocławia zwykłym pośpiechem. Sama sprawdź.
http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? ... 8&OK#focus
Jestem troszkę nietrzeźwa, więc na resztę odpiszę jutro, bo teraz razcej nie bardzo w stanie jestem. Dobranoc wszystkim.
A to przypadkiem nie miałeś być autem? Kurde faktycznie lepiej ten weekendowy, bo w sumie nie wiadomo, gdzie wyladuję w niedzielę i czy wogóle będe wiedział gdzie jestemTobink pisze:ej a jak to jest z tymi biletami weekendowymi? bo moze lepiej to sie opłaca kupic?
Szymon, a te bilety weekendowe to są na pospieszne pociągi czy jakie?
-
El Dorado
miałem autem, busem, pociągiem, pieszo. sam nie wiem jeszczeZdzicho pisze:A to przypadkiem nie miałeś być autem?
Kto będzie ze mną Kazie pił?
Pytosz a wiesz, naprawdę nie pytaj kto, tylko ile?Tobink pisze:Kto będzie ze mną Kazie pił?
Tob , skoro przyjeżdżasz po 14 to nawet się na nas natkniesz gdzieś
Bedziemy we Wrocku już o 14:30 ( najprawdopodobniej ) . A potem niech się dzieje co chce 
-
El Dorado
Zdzicho pisze:Pytosz a wiesz, naprawdę nie pytaj kto, tylko ile? Wink
to jest to samo pytanie
1 osoba = 0.5 litra...
ja bede raczej 10 minut wczesniej, mam do Ciebie numer, jak cos bede dzwoniłFear pisze:Tob , skoro przyjeżdżasz po 14 to nawet się na nas natkniesz gdzieś
ale będzie fajnie
To luzTobink pisze:ja bede raczej 10 minut wczesniej, mam do Ciebie numer, jak cos bede dzwonił Smile
Tez tak uważamTobink pisze:ale będzie fajnie Smile
Copy to nie ja napewno da rade, ja bym sam to ledwo do katowic dojechałFear pisze:Prawie wszystko jest git, tylko teraz Copy musi sobie jakoś poradzić i będzie cacy
ja też, ale wiecie co, w sumie nawet bedzie jeszcze lepiej niż fajnie, tam bedzie zaje...fajnieFear pisze:Tobink napisał:
ale będzie fajnie Smile
Tez tak uważam
Jak będą kłopoty to po nią wyjedziemyZdzicho pisze:Copy to nie ja napewno da rade, ja bym sam to ledwo do katowic dojechał Laughing
:rocx YhyZdzicho pisze:tam bedzie zaje...fajnie
Tym pociagiem we Wrocku bedziemy 15:35, wiec jak cos EvE to dzwon do mnie gdzies kolo tej godziny
Chyba, ze Zdzicho ma kase na komorze