01/07/2006 - Joe Satriani - Wrocław @ Rynek Miejski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01/07/2006 - Joe Satriani - Wrocław @ Rynek Miejski
dobra Panowie...jutro kolo 12:30 pewnie zamelduje sie z kumplem pod zegarem na dworcu w Katach 
Tak sobie właśnie myślę... gdzie tam jakiś zegar jest??? Jakoś nie pamiętam zegara...
nad wglownym wejsciem...wysoko, bo po schodkach trzeba wejsc.... 
Ale..hm, bo ja pamiętam, że jak wchodziłam głównym wejściem to były schody w dół... takie duże. To tam na górze schodów czy na dole?S1MON pisze:nad wglownym wejsciem...wysoko, bo po schodkach trzeba wejsc....
Na górze. Zaraz jak wchodzisz na dworzec to nad tym wejściem wisi ten zegar. Zresztą, pewnie zobaczysz grupkę paru osób, więc na bank sie nie miniecie pod zegaremCopycat pisze:To tam na górze schodów czy na dole?
Nie boje się, że się miniemy, tylko tak się zastanawiałam gdzie jest ten zegar bo nie pamiętałam.
Spoko. Poradzicie sobie :]
Idząc z peronów, to jak wejdziesz głównymi schodami to po lewej masz kasy, a na prosto zegar nad drzwiami, a za nimi wejście na pole, cięzko nie trafić, jakby co napewno jakiś żebrak za 5 zł Ci wyjaśniCopycat pisze:tylko tak się zastanawiałam gdzie jest ten zegar bo nie pamiętałam
Za 5,50 zł jak jużZdzicho pisze:jakby co napewno jakiś żebrak za 5 zł Ci wyjaśni Smile
To niech juz lepiej do mnie zadzoni, taniej wyjdzieFear pisze:Za 5,50 zł jak już
Szymon - decyduj sie na 12:54 
no ja sie moge decydowac,ale pol godziny temu sie dowiedzialem ciekawych rzeczy. Ide jutro do pracy i to do Krakowa, zeby byl ciekawiej. Nie wiem kiedy wroce do Sosn., ale moze na ta 13 jakims cudem sie w Kato znajde.
o ktorej ta łysa pałą Satriani ma wyjsc na scene i grac?? Zebym wiedzial do ktorego momentu jest sens sie w ogole wybierac??
I tak jest sens, bo my będziemy, wiesz kto bo nie chce mi sie wypisywaćSzymon pisze:Zebym wiedzial do ktorego momentu jest sens sie w ogole wybierac??
no to najpozniej sie na ten 17 z Katowic wyrobie, ale mam nadzieje ze bede szybciej.
Sajo-nara
bez odbioru
Sajo-nara
bez odbioru
Copy zegar jest cyfrowy takie pomaranoczowe cyfry ja jestem troche nie w formie teraz
wiec do jutra
moze na czata wejde 
No dobra, chłopcy i dziewczęta, ide spać, do zobaczenie jutro. ći-papapapapapapa ..!!
-
El Dorado
okazuje sie, ze bede miał bardzo mało funduszy, dlatego tez bede pił tanie ale sponiewierające trunki. damy radę.