Tylko, że czcionka została zmieniona w 98MaYeR pisze:Od 95 roku tak im juz zostalo do teraz
Dlaczego takie logo??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Dlaczego takie logo??
Abstract pisze:JEżeli zgłosisz im to to Oni żeby Ci zrobić na złośc będą mieli logo taką czcionką jak ma Nightwish
No nareszcie Abstract widze ze sensownie odpowiedziales bo z tym Nightwish to wiesz....pozdrawiamAbstract pisze:Wiadomo ,że ta mniej grzeczna wersja jest lepsza ale cóż.... nie mamy na to wpływu
hey Beavis!!!!!!yyyy
Pytanie banalne, ale wcale nie takie glupie bo tez mnie to zastanawialo i z kazda nowa plyta mam nadzieje ze powroca do "starego" logo! :rocx
Drut pisze:No nareszcie Abstract widze ze sensownie odpowiedziales bo z tym Nightwish to wiesz....pozdrawiam
Z ta czcionką NW to tak dla dżołka
MaYeR pisze:Razem z przyjsciem Blaze'a do zespolu Maiden postanowili cos zmienic aby wyroznic nowy zespol od tego z Brucem. Dlatego postanowili zmienic tez czcionke. Od 95 roku tak im juz zostalo do teraz
Ale na X jeszcze mieli normalne dopiero na XI....
Powiem szczerze ,że ja też nie zwróciłem na to uwagi 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ja też :beerArcos pisze:Hmm zeby nie ten temat to bym nawet tego nie zauwazyl
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Ja o widziałem, ze logo jest inne, ale nie wiedziałem, od jakiego czasu.
No wiecie co!! Jak kupiłem Virtuala to była to pierwsz rzecz jaka mi sie w oczy rzuciła
najważniejsza jest muzyka co prawda, ale wolałem stare mimo wszystko.
Wiele kapel zmienia swoje logo może Ironi poszli za nimi. Tak samo, jeśli chodzi o witryny internetowe są one robione pod kątem wychodzenia nowego albumu. Grafika czcionka, przejrzystość i takie tam.
Pojęcia nie miałem, ze się logo zmieniło 
I tak dla każdego chyba prawdziwym logiem na zawsze zostanie te z przedłużanymi literami.
Ja myślę, że Stve był tak podekscytowany MŚ '98, że nawet nie zauważył jak ktoś popełnił błąd...
TeORia SpiSKu
Taaaa spece ok graifki zorbili mu na złość żeby wszyscy o nich teraz mówili