Eeeee no Ty to masz wszytsko nagrane a nie mykubush pisze:a zna ktos moze setliste
01/07/2006 - Joe Satriani - Wrocław @ Rynek Miejski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01/07/2006 - Joe Satriani - Wrocław @ Rynek Miejski
A my mieliśmy pierwszy raz taką ładną akcję. Chodzimy po Wrocławiu i szukamy tych knajap. Jak już znaleźliśmy ją , to :" Ooo patrzcie , otwarta knajpaJedziemy, wszyscy przysneli, naraz sie budze, patrze jasno na dworze,
Jeszcze spotkaliśmy w niej jednego takie utaletnowanego perkusistę
No właśnie CopyKroczniok pisze:Copy czemu nas opuscilas tak syzbko?
Ten koleś, który połykał ogień:]Kroczniok pisze:A kto to jest? Shocked
kubush --> A setu nie ma w necie? Ja szukałem, ale z marnym skutkiem
-
El Dorado
moja setlista:kubush pisze:a zna ktos moze setliste
Tyskie
Wino Białe
Wino Białe
Tyskie
Piwo z restauracji
Tyskie
Tyskie
Piast
50ml Wodki Polskiej Wiśniowej
eee... cholera! mało troche
EDIT
jeszcze tortilla z kebabem, frytki, 2 kawałki pizzy z pizza hut i pare butelek Cherry Coke
Ostatnio zmieniony ndz lip 02, 2006 3:08 pm przez El Dorado, łącznie zmieniany 1 raz.
no mam ale w 2 plikach mp3 bez podzialu na sciezkiKroczniok pisze:Eeeee no Ty to masz wszytsko nagrane a nie mykubush pisze:a zna ktos moze setliste
A łyk cytrynówkiTobink pisze:eee... cholera! mało troche
Do teraz nei rozumiem zemu Tobink taki smakosz, tak nie chciał pić cytrynówki, była po prostu pół wytrawna, a to jego wino półsłodkie, że nei lubi win wytrawnych to nie musiał odrazu mówić, że mu skarpetą zajeżdża 
a to Copy w ogóle tam była? 
No na pkp, ta w niebieskiej bluzce, niska, ale Ty faktycznie mogłeś ją tylko mijać...Matek pisze:a to Copy w ogóle tam była?
Copy była z nami w pociągu a potem gdzieś z kolegami znikła.
już jej nie lubie :closed
Piniol a Ty kiedy się zmyłeś? bo po satrianim mieliśmy spotkać się przy tych reniferach. no a Ciebie nie było. myśmy normalnie akcję poszukiwawczą zorganizowali
Piniol a Ty kiedy się zmyłeś? bo po satrianim mieliśmy spotkać się przy tych reniferach. no a Ciebie nie było. myśmy normalnie akcję poszukiwawczą zorganizowali
Gdzieś w połowie Satrianiego zcieło mnie nóg potem poszedłem koło jelnków posiedziałem trochę ale było zemną coraz gorzej więc się zmyłem.
Sorki następnym razem postaram sie jakos inaczej
Sorki następnym razem postaram sie jakos inaczej
to przez skarpety 
Tak ale jakby te skarpety były zimne i pite wolniej to by było wszystko OKS1MON pisze:to przez skarpety
(chyba)
mozliwe, ze ma track 01....02.....Kroczniok pisze:Eeeee no Ty to masz wszytsko nagrane a nie mykubush pisze:a zna ktos moze setliste
hehe wszyscy sie zebrali porobili foty z pedalskimi jeleniami, zbieraja sie na kebaby, a tu nagle stwierdzono brak PinolaMatek pisze:Piniol a Ty kiedy się zmyłeś? bo po satrianim mieliśmy spotkać się przy tych reniferach. no a Ciebie nie było. myśmy normalnie akcję poszukiwawczą zorganizowali
Wrocilem do domu troche przed wczesnie. Najpierw mialo byc morze, potem Warszawka chociaz, ale sie okazalo, ze za pozno bym byl w domu dzisia, moze nawet jutro, no wiec zakonczylo sie na marnej Lodzi
A wczorajszy koncert i wieczor/noc byl nieprzecietny
Mecz ANG-POR w sumie nuda, no moze poza Angolem co w knajpie orgazmu dostawal za kazdym razem jak ANG byla przy pilce. Szkoda Zdzicha bo sie nastawil, a tu taka porazka
Wysepka fajne miejsce - normalnie azyl - wszyscy pija nikt sie nie czepia
Na Satrianiego sie lekko spoznilismy, ale bylo super, trzeba bylo sie tylko z plecakiem przedrzec przez sztywniejsza czesc publiki i zabawa byla ok.
Akcja ze Staszkiem to chyba gwozdz programu. Ciekawe czy sie zalapal na jakas orgietke
Czeski DJ rulez i uwazaj bo skopia Ci Twoj czarny tylek
"Staszek byles na dworcu w Czeladzi?? Gdzie?? Nie bylem!! - I bardzo dobrze bo w Czeladzi nie ma dworca
Ten ciul od potegi Polski tez byl dobry. W sumie trzeba bylo mu pokazac jego potege. Metal mial racje łąwką przez łeb i spier.....
A potem zydy poszly robic sobie zdjecia z bankomatem nad przepascia - tylko pamietajcie, ze lampa blyskowa nie jest koszerna!! lol
-
Deleted User 1309
ło niezly jestes .moja setlista:
Tyskie
Wino Białe
Wino Białe
Tyskie
Piwo z restauracji
Tyskie
Tyskie
Piast
To nie był zdecydowanie dobry dzień dla TobinkaMareq555 pisze:ło niezly jestes .moja setlista:
Tyskie
Wino Białe
Wino Białe
Tyskie
Piwo z restauracji
Tyskie
Tyskie
Piast
ja w sumie też słabo wypadłem
mój syropek w busie i troche potem czyli jakieś 100 ml (wódka z martini)
Żywiec
Żywiec
Żywiec
Winko dzięki uprzejmości Tobinka do trotilli
Piwo na pół z S1 dzięki uprzejości Matka w kajpie na nieuczciwym z powodu głupich decyzji sędziego pzrekupionego przez tą zaraze portugalie pseudo meczu
Cytrynówka:)
Tyskie
Tyskie
Piast
I to chyba tylko na tyle, miałem chwile, że byłem w miarę nawalony, ale w sumei to dało sie spokojnie jeszcze ze 2-3 piwka wypić :beer
mój syropek w busie i troche potem czyli jakieś 100 ml (wódka z martini)
Żywiec
Żywiec
Żywiec
Winko dzięki uprzejmości Tobinka do trotilli
Piwo na pół z S1 dzięki uprzejości Matka w kajpie na nieuczciwym z powodu głupich decyzji sędziego pzrekupionego przez tą zaraze portugalie pseudo meczu
Cytrynówka:)
Tyskie
Tyskie
Piast
I to chyba tylko na tyle, miałem chwile, że byłem w miarę nawalony, ale w sumei to dało sie spokojnie jeszcze ze 2-3 piwka wypić :beer
no ja wróciłam przed 6 i spałam do 14.20 
Było oczywiscie wybitnie. Mecz też fajny
. Fajnie z Edytą musiałyśmy pod telebimami wyglądać
.
W ogóle zdjęcia potem jak bylo ciemno są juztakie syfiaste ale zawsze to coś.
Tobink zanim wrzucisz swój filmik pcozekaj aż ja wrzuce, żeby było po kolei
A ja niedlugu dam linka do zdjęc i sobonno do filmów (2x Sattrnia + "Metal vs Staszek Maraton" Part 1 " )
Było oczywiscie wybitnie. Mecz też fajny
W ogóle zdjęcia potem jak bylo ciemno są juztakie syfiaste ale zawsze to coś.
Tobink zanim wrzucisz swój filmik pcozekaj aż ja wrzuce, żeby było po kolei
A ja niedlugu dam linka do zdjęc i sobonno do filmów (2x Sattrnia + "Metal vs Staszek Maraton" Part 1 " )
Tak, komandos przy tym to delicje. Przynajmniej teraz już mogę go pić, co za poświęcenie :].Szymon pisze:A cytrynka to jedzie skarpeta i basta
no czekamy na filmik
tylko nie wrzucaj na mega upload