Twoja ulubiona płyta Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Twoja ulubiona płyta Helloween
The Dark Ride. Bo jest taka trochę mniej cukierkowa niż inne.
U mnie 'Keeper 2' za jeden z najgenialniejszych utworów wszechczasów, jakim jest dla mnie tytułowy.
Najgenialniejszy ale w swoim gatunku oczywiscie.

Dla mnie ogólnie w całej muzyce. Moje prawo.
A rob Pan jak uwazasz

Też za to właśnie cenię ten album najbardziejHallowed pisze:The Dark Ride. Bo jest taka trochę mniej cukierkowa niż inne.
A jeśli chodzi o najlepszy utwór Helloween to bym wybrał "Halloween". Albo "The Departed" - to jest cudo! Choć nie znam całej dyskografii, więc może coś by jeszcze doszło.
Gdy po raz pierwszy usłyszałem The Dark Ride szczęka sama opadła i śmieszą mnie ludzie, którzy mówią, że Deris nie potrafi śpiewać niech posłuchają The Dark Ride czy też Better Than Raw gościu również posiada moc może nie taką jak Kiske, ale Helloween również nagrywa z nim dobre płyty.
Deris jest w takim nieprzyjaznym położeniu, że został następcą Kiske.
jak to się stało że przegapiłem ten temat
trudny wybór.. nie potrafie wybrać jednej najlepszej bo wszystkie są świetne (no moża poza dwoma
). ale też helloween z ery derisa, ery kiskego, ery hansena to 3 różne rzeczy dlatego tym bardziej trudno wybrać z całości jedną najlepszą. może ocenie w ten sposób;
najlepsza z ery kiskego - keeper 1 - o wiele lepszy klimat i kompozycje niż na kiperze 2. bardziej odpowiadają mi kompozycje pana hansena niż skoczne wesołe kawałki pana weikatha
oczywiście mówię o porównaniu oby płyt, bo późniejsze hity weikiego są krieg.
era derisa - pierwsza trójka;
1. Master Of The Rings - Andi przebojem wdarł się do zespołu wyciągając go z przepaści... czuć swieżość, moc aj...
i tu zaczynają się schody
2. The Dark Ride za mrok i świetne kawałki
3. Time Of The Oath dużo wesołego weikathowego grania ale też nie zabrakło mroku
UP THE PUMPKINS !!! :rocx
trudny wybór.. nie potrafie wybrać jednej najlepszej bo wszystkie są świetne (no moża poza dwoma
najlepsza z ery kiskego - keeper 1 - o wiele lepszy klimat i kompozycje niż na kiperze 2. bardziej odpowiadają mi kompozycje pana hansena niż skoczne wesołe kawałki pana weikatha
era derisa - pierwsza trójka;
1. Master Of The Rings - Andi przebojem wdarł się do zespołu wyciągając go z przepaści... czuć swieżość, moc aj...
i tu zaczynają się schody
2. The Dark Ride za mrok i świetne kawałki
3. Time Of The Oath dużo wesołego weikathowego grania ale też nie zabrakło mroku
UP THE PUMPKINS !!! :rocx
-
Ironka Maidenka
- -#Wrathchild

Oba Keepery są najlepszymi albumami Helloween... :solo Cóż , nic na to nie poradzę, że mam dziwne upodobania...
To nie jest dziwne... to jest normalne
Rzeczywiście są chyba najlepsze
-
Ironka Maidenka
- -#Wrathchild

Abstract pisze:To nie jest dziwne... to jest normalne Rzeczywiście są chyba najlepsze
A jednak... ale z tym, że Michael był najlepszym wokalistą Helloween to już się chyba nie zgodzisz... :guns
w sensie?Ironka Maidenka pisze:Abstract pisze:To nie jest dziwne... to jest normalne Rzeczywiście są chyba najlepsze
A jednak... ale z tym, że Michael był najlepszym wokalistą Helloween to już się chyba nie zgodzisz... :guns
-
Ironka Maidenka
- -#Wrathchild

zygfryd pisze:To nie jest dziwne... to jest normalne Rzeczywiście są chyba najlepsze
A jednak... ale z tym, że Michael był najlepszym wokalistą Helloween to już się chyba nie zgodzisz...
w sensie?
i skromna heheIronka Maidenka pisze:Eh.. dziwna jestem Ale dzięki temu oryginalna he he
To ja już nic nie rozumiem. Nspisałaś poprzednio, że Michael nie był najlepszym wokalistą, teraz co innego. Stąd głęboki wywód w moim poprzednim poście. Ale luz, grunt, że masz znakomite poglądy
.
-
Ironka Maidenka
- -#Wrathchild

No a jak inaczej
He he...
He he...
Dla mnie The Dark Ride,swetna plyta.
Keeper of the Seven Keys Part II - :rocx Od tego zaczęła się moja przygoda z tego typu muzyką
-
Davenport
hmm...
od 'Helloween' do 'Keeper of the Seven Keys part 2'... a z reszty to parę numerów... ale 'Mrs. God' to nie zdzierżę!
od 'Helloween' do 'Keeper of the Seven Keys part 2'... a z reszty to parę numerów... ale 'Mrs. God' to nie zdzierżę!