Okładka nowego albumu.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Okładka nowego albumu.
Chyba to miał być poprostu generalnie czołg
Wiem, i tak im fajnie ten czołg wyszedł. Dobrze, że okładka jest rysowana... naprawdę mi ulżyło.. 
a czy ten szkielet przed czołgiem to nie czasem Janick

AFAIR Grant zrobił tylko Edka i parkiet na okładkę DoD, a resztę postaci ktoś inny...EvE pisze:Ja uważam, że autorstwa tego pana jest ona narazie najlepsza z tych, które zrobił. "najnaturalniejsza" a nie sztuczna jak DOD
moze ktorys z bylych czlonkow IM? Blaze?adam IM pisze:a czy ten szkielet przed czołgiem to nie czasem Janick![]()
![]()
albo Di'Anno 
Bonzo pisze:moze ktorys z bylych czlonkow IM? Blaze?
to w takim razie gdzie jest szósty członek zespołuAbstract pisze:albo Di'Anno
Predzej Dianno. Zaszedl Steveowi troche za skore. Te dragi zaniki glosu
A kto czołg prowadzi?adam IM pisze:to w takim razie gdzie jest szósty członek zespołu
Bruce prowadzi, tak jak na discovery 
- Iron Marcin
- -#Invader

Jak dla mnie okladka super, nie spodziewalem sie nigdy czegos tak dobrego. Uwielbiam takie okladki
Cudowna
A wlasnie myslalem sobie, ze skoro nie ma koncertu w Polsce to nie kupie sobie koszulki na koncercie, ale skoro jest taka swietna okladka to jednak musze kupic
Oby tylko album byl tak samo dobry.
A wlasnie myslalem sobie, ze skoro nie ma koncertu w Polsce to nie kupie sobie koszulki na koncercie, ale skoro jest taka swietna okladka to jednak musze kupic
Oby tylko album byl tak samo dobry.
Okładka na pierwszy rzut oka bardzo mnie zaciekawiła i zaskoczyła. Jak na pierwszy kontakt jest bardzo dobrze. Myślałem, że nieco gorzej będzie wyglądała, ale jestem mile zaskoczony.
Właśnie mam ten sam problem, bo to trochę podroży koszta. Ale trzeba się powaznie nad tym zastanowić.Iron Marcin pisze:ale skoro jest taka swietna okladka to jednak musze kupic Very Happy
A okładka tak mi trochę przypomina ( otoczenie, a nie "postacie" ) skriny z Call of Duty 
no i sie zgadzam.Mnie sie rowniez srednio podoba,pierwsze wrazenie..takie nie bardzo..Moze mi sie zmieni poglada jak na nia dluzej popatrzeEvE pisze:A mi tak średnio. Wojna - nie moje klimaty. Oczywiście o wiele lepsza od DoD. Ale pasuje do tematyki płyty jak najbardziej i w Zasadzie taka wojskowo nuklearna ;]
heh, też miałem takie skojarzenie :] kurde, za każdym razem jak przyglądam się tej okładce, coraz bardziej mi się podobaFear pisze:skriny z Call of Duty
Może nawet miejscami coś a'la WolfensteinWrath pisze:heh, też miałem takie skojarzenie :]
Okładka mocna i płyta tez powinna kopać dupę. A wszystko na to wskazuje.Wrath pisze:kurde, za każdym razem jak przyglądam się tej okładce, coraz bardziej mi się podoba Razz
zdecydowanie, swietne wykonanie, juz mi sie bardzo podoba a bedzie jeszcze bardziej:PWrath pisze:heh, też miałem takie skojarzenie :] kurde, za każdym razem jak przyglądam się tej okładce, coraz bardziej mi się podobaFear pisze:skriny z Call of Duty
Ciekawe jaka będzie okładka singla 
nie no, spokojnie mogę przyznać, że ta okładka jest, obok BNW, najlepszą okładką od czasów FOTD
te całe Virtual Eleveny czy X Factory nie bardzo mi się podobały...(no a Dance wiadomo
)
nie no, spokojnie mogę przyznać, że ta okładka jest, obok BNW, najlepszą okładką od czasów FOTD