Okładka nowego albumu.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Okładka nowego albumu.
W sumie to chyba masz i racje

zdecydowanie masz racje, futurystyczny londyn i wkrecenie tam Edka (i to jakie!) tez bylo dobre, wzorowe nawiaznie do najepszych okładek tego zespolu, czyli od FOTD w dolWrath pisze:Ciekawe jaka będzie okładka singla
nie no, spokojnie mogę przyznać, że ta okładka jest, obok BNW, najlepszą okładką od czasów FOTDte całe Virtual Eleveny czy X Factory nie bardzo mi się podobały...(no a Dance wiadomo
)
-
Deleted User 804
Virtual nie był aż taki zły, znaczy bardzo fajnie wygląda wersja z okładką 3D i ta "wystająca" łapa Eddiego ale niestety nie wypuścili wszystkich płyt z tą dodatkową okładką a szkoda bo wersja 2D okładki w porównaniu do tej 3D jest...cienkaWrath pisze:te całe Virtual Eleveny czy X Factory nie bardzo mi się podobały.
Pierwsze wrażenie = kurde naprawde fajna okładka no i rysowana, dużo lepsza niz DoD!!
Kiedy sie przyjrzałem po raz drugi spodobała mi sie jeszcze bardziej, mogłaby byc bardziej kontrastowa ale mysle ze i tak sie ją łatwo wypatrzy w tłumie innych płyt, zawze okładki Ironów wybijały sie ponad innych wykonawców
Kiedy sie przyjrzałem po raz drugi spodobała mi sie jeszcze bardziej, mogłaby byc bardziej kontrastowa ale mysle ze i tak sie ją łatwo wypatrzy w tłumie innych płyt, zawze okładki Ironów wybijały sie ponad innych wykonawców
w prawym dolnym rogu jest taki trup z wyraźna twarza tzn nie jest trupia tak jak u innych czy przedstawia kogos konkretnego?
o i to jest wlasciwy punkt widzenia :beer, wzorowe nawiaznie do najepszych okładek tego zespolu, czyli od FOTD w dol
jak dla mnie okladka wypas
-oby zawartosc dorownala- ma jakis taki klimat i czlowiek odrazu wie jakich tematycznie spodziewac sie piosenek(gdzies zdaje sie bylo ze bedzieo wojnie
)
jak i poprzednicy zamiescilem ja na pulpicie
jak i poprzednicy zamiescilem ja na pulpicie
pewnie Benjamin BreegKrzysiu pisze:w prawym dolnym rogu jest taki trup z wyraźna twarza tzn nie jest trupia tak jak u innych czy przedstawia kogos konkretnego?
wciąż sie zastanawiam kim jest ten Benjaminpewnie Benjamin Breeg
tapeta juz zrobiona :beer
o taki koleś...wymyślili sobie kogoś takiego w nadzieji, że fani się będę głowićKrzysiu pisze:wciąż sie zastanawiam kim jest ten Benjamin
Oj chyba o cos konkretnego im chodzilo. Dowiemy sie pewnie jak przeanalizujemy tekst :: 
ten cały benjamin breeg kojarzy mi się z taką bajką ze słoniem co sie nazywał benjamin blumchen (czyt. blimsien
) 
Eee tak patrze na okładke i wogóle mi sie nie podoba, niby rysunek jest ok,ale w okładkach Maiden oceniam raczej Eddiego,który tutaj jest jakby go nie było, taki specyficzny zespół jak Maiden powinien mieć bardziej charakterystyczną okładkę,a taką mógłby miec typowy zespół heavy/thrash-metalowy ,Grave Digger,Exodus to chyba najlepsze przykłady. Może i okładka DoD gorsza,ale przynajmiej bardziej charakterystyczna,a to jest najwazniejsze w okładce,żebyć patrzył i od razu ci sie kojarzyło z kapelą,tu tego nie ma.
Świetnym plusem jest sam pomysł,ale nie został wykorzystany wielki Ed na tle czołgu to byłoby to, lubie militaryzm u Ironów, tak jak w obrazkach Troopera czy Clansmana to były genialne rysunki, tu jest jeden wielki bałagan.
Świetnym plusem jest sam pomysł,ale nie został wykorzystany wielki Ed na tle czołgu to byłoby to, lubie militaryzm u Ironów, tak jak w obrazkach Troopera czy Clansmana to były genialne rysunki, tu jest jeden wielki bałagan.
A wg mnie bliżej temu wszystkiem ( jak już patrzeć takimi kategoriami ) do Sodomu.Nomad pisze:a taką mógłby miec typowy zespół heavy/thrash-metalowy ,Grave Digger,Exodus
Hmm... Ja się zastanawiam jak oni zrobią Eda na koncertach. ( tego dużego ) .Nomad pisze:ale nie został wykorzystany wielki Ed na tle czołgu
Jakby wstawic duzego Eddiego to motyw czolgu musialby zniknac bo nie byloby juz miejsca na nic innego. A jesli zniknalby czolg to wlasciwie mielibysmy niedorobiona okladke przedstawiajaca paru trupich bojownikow na tle trupow i gruzow. Mnie tam jakos specjalnie nie podnieca patrzenie sie na Eddiego wiec nie musi byc na pierwszym planie. Fajnie ze jest, fajnie ze okladka wyglada tak jak wyglada bo ostatnimi czasy przyzwyczailem sie juz do patrzenia na irytujace elementy badz cale okladki na plytach Maiden.
Can The End Be At Hand?
-
Deleted User 804
Bęzie mały Ed ale za to wjedzie na scene na czołgu i przez przypadek przejedzie któregoś z gitarzystówFear pisze:Hmm... Ja się zastanawiam jak oni zrobią Eda na koncertach. ( tego dużego ) .
Na koncertach nie będzie Eddie'go, będzie czołg... 
janick bedzie tłukł czołg gitarą
Odgapiają od Judasów. Tam Halford wyjeżdża na motorze a u IM Ed będzie wyjeżdżał w czołgu. NIeźle to sibie Harris wymyślił.Deleted User 804 pisze:Bęzie mały Ed ale za to wjedzie na scene na czołgu i przez przypadek przejedzie któregoś z gitarzystów
a moze jescze bedzie z tego czołhu strzelał w pulike hehe