Okładka nowego albumu.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Okładka nowego albumu.
taaa ciekawy czym
tymi 'resztkami ,które leżą pod czołgiem 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Okładka ciekawa i bardzo klimatyczna, ale wykonaniem mnie nie powaliła 
Wydaje mi się, że duży Ed będzie miał na sobie mundur żołnierza.Fear pisze:Hmm... Ja się zastanawiam jak oni zrobią Eda na koncertach. ( tego dużego ) .
Czołg może być stałym elementem scenografii, np. na wieżyczce będzie Nicko. Może w kulminacyjnym momencie czołg poruszałby lufą
Okładka singla może się znacząco różnić od tej którą teraz widzimy, to chyba zależy kim jest ten cholerny Benjamin Breeg
A Dickinson lubiący zabawy wysokościowe uczepiłby się lufy i poruszał się razem z nią.wojteq pisze:Może w kulminacyjnym momencie czołg poruszałby lufą
Gdyby Ed wyjeżdżał w czołgu to wtedy Janick nie miałby żadnych szans z tą swoja gitarą.wojteq pisze:Wydaje mi się, że duży Ed będzie miał na sobie mundur żołnierza.
Mogliby w sumie zrobić tak jak było na SIT Tour. Tylko po bokach sceny chłopki z okładki i Dick łaziłby między żebrami, a głowa, to tak jak mówiłeś czołg na ogromnej platformie i Nicko na tym wszystkim. Tyle rożnych kombinacji można zrobić, że głowa mała.wojteq pisze:Wydaje mi się, że duży Ed będzie miał na sobie mundur żołnierza.
Kiss juz tak kiedys mieli...
Bruce mógłby w trakie wykonywania np. piosenki Iron Maiden wyskakiwać z czołgu, z włazu w ubraniu pancerniackim. Chodzi mi o coś jak na RiR, że siedział w tej kukle Eddiego.
Dobry pomysł!!! W pełni popieram :beerFear pisze:A Dickinson lubiący zabawy wysokościowe uczepiłby się lufy i poruszał się razem z nią.
Troche zajechalo mi KISS... oni juz mieli w LOVE GUN cos takiego... trąci plagiatem małym. heh
Napewno by to ciekawie wyglądało
Może jakiś ogień do tego 
wlasnie o tym samym pomyślałemFear pisze: Mogliby w sumie zrobić tak jak było na SIT Tour. Tylko po bokach sceny chłopki z okładki i Dick łaziłby między żebrami, a głowa, to tak jak mówiłeś czołg na ogromnej platformie i Nicko na tym wszystkim. Tyle rożnych kombinacji można zrobić, że głowa mała.
Okładka jest przezajebista. Jedyna rzucająca się uwaga - Mało wyraźny Eddie. Jak płyta będzie miała przynajmnniej jeden kawałek utrzymany w takim klimacie to nie mam pytań.
eddie jest jak widmo
Na BNW, na DoD a teraz na drugim planie , normalnie jak widmo 
a ten czołg to kto bedzie wozić? Bedą go ciągnać z kraju do kraju jak sanki
?
Zrobią konkurs na stronie oficjalnej i sami znajdą się fani do robienia za nich tej czarnej robotyEvE pisze:a ten czołg to kto bedzie wozić? Bedą go ciągnać z kraju do kraju jak sanki?
Wozili zamek to chyba nie bedzie problemow z czolgiem

czołg nie musi być prawdziwy
Może byc z czego innego zrobiony 
no raczejAbstract pisze:czołg nie musi być prawdziwyMoże byc z czego innego zrobiony
styropian by sie nadał <ok>
taki dżołk to był 
Albo podczas koncertów Bruce mógłby wjechać Jeepem wojskowym na scene (o ile ma prawo jazdy
)
Ja bym sugeowal jakis samolocik wojskowy
Na to napewno ma papiery