http://www.wpeu.net/photo2/200409/CHIEF ... _UK_12.jpg
Okładka nowego albumu.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Okładka nowego albumu.
Faktycznie chodziło im chyba o Chieftaina. Spójrzcie na to zdjęcie tego czołgu i porównajcie wygląd i kształt wieży z tą na okładce
a masz gdzieś zapis tego tour'u bo jakoś sobie nie przypominam podobnych scen z koncertów w PolsceBartSmith pisze:Jakby był ten motyw z czołgiem na scenie i strzelaniem to byłoby trochę jak za czasów Somewhere On Tour kiedy Bruce strzelał z działka w strone Eddiego
-
Deleted User 804
Dół się nie zgadza, a wieża też nie za specjalnieFaktycznie chodziło im chyba o Chieftaina. Spójrzcie na to zdjęcie tego czołgu i porównajcie wygląd i kształt wieży z tą na okładce Very Happy
eee tamDeleted User 804 pisze:Dół się nie zgadza, a wieża też nie za specjalnie
-
Deleted User 804
No dobraeee tam Wink użyj wyobraźni Deleted User 804
GRATULUJE prawidłowa odpowiedźDeleted User 804 pisze:No dobra Moim zadaniem to jest U-bot w trakcie zanurzania
A teraz na poważnie: ten czołg na okładce miał pewnie być po prostu czołgiem i niepotrzebnie się w ogóle nad nim zastanawiamy.
Pozdro dla wszystkich czołgowych maniaków :rocx !!
Bystrzak.wojteq pisze:ten czołg na okładce miał pewnie być po prostu czołgiem i niepotrzebnie się w ogóle nad nim zastanawiamy.
Troche niepodobny, nawet trochę bardzo!!!M@ti pisze:ja i tak uważam że to ruski T34.
Aj tam, dopisz sobie Rudy 102 i od razu będą efekty.wojteq pisze:Troche niepodobny, nawet trochę bardzo!!!
taaa i może jeszcze odbicia rąk całego zespołu na lufie?? 
Taaa na lufie Eda.wojteq pisze:taaa i może jeszcze odbicia rąk całego zespołu na lufie??
Ok :beer skończmy na tym bo lekki offtop się tu zrobił i zaraz ktoś nam zamknie temat albo przeniesie do śmietnikaM@ti pisze:Taaa na lufie Eda.
Okładka mi się podoba
Lepsza niż DOD i VIX
Ta głowa Edka porównajcie prawie jak ta z Aces High 
Zamknąć nie zamknie albo warny polecą.wojteq pisze:skończmy na tym bo lekki offtop się tu zrobił i zaraz ktoś nam zamknie temat albo przeniesie do śmietnika
Tak jak na Running Free.cellman pisze:Łaaał superzobacznie na edka nie jest w centrum (jak zawsze) jest na drugim planie stoi sobie z gratem
Okładka chyba najlepsza w historii.
Bart Smith Napisał :
Niektóre posty (w tym także Twoje) kojarzą mi się z akcją Green Peace
Nie wiem dlaczego, może, że narzekacie na zbyt dużą brutalnosć
. Zresztą na wojnie nie ma ładu i porządku tylko jest chaos w większości.
na Killers też była brutalnośc i było ok
Niektóre posty (w tym także Twoje) kojarzą mi się z akcją Green Peace
na Killers też była brutalnośc i było ok
-
herflik
kurde tylko dlaczego oni już nie robią napisu (logo) w dawnym stylu??? chodzi mi o te wydłużone końce niektórych liter...no wiecie sami o co chodzi
a okłada jak dla mnie jest naprawde fajna
masz o tym oddzielny tematherflik pisze:kurde tylko dlaczego oni już nie robią napisu (logo) w dawnym stylu??? chodzi mi o te wydłużone końce niektórych liter...no wiecie sami o co chodzi
Zgodzę się z tym, że okładka jest jedną z najlepszych! Wydaje mi się, że Ed stojący na drugim planie wcale nie jest jakiś gorszy od tego na pierwszym (z płyt poprzednich). Zwróćcie uwagę, że stoi on niejako ponad innym "postaciami", więc wciąż to Edek jest najważniejszy.DeaDe pisze:cellman napisał:
Łaaał super zobacznie na edka nie jest w centrum (jak zawsze) jest na drugim planie stoi sobie z gratem
Tak jak na Running Free.
Okładka chyba najlepsza w historii.
jak za 10 lat bedzie reedycja tej plyty to bedzieherflik pisze:kurde tylko dlaczego oni już nie robią napisu (logo) w dawnym stylu??? chodzi mi o te wydłużone końce niektórych liter...no wiecie sami o co chodzia okłada jak dla mnie jest naprawde fajna